Ένας νοητικός οδηγός για την επιτυχία της εγχώριας επιχείρησης

Ένας νοητικός οδηγός για την επιτυχία της εγχώριας επιχείρησης

Τότε, μια “οικιακή επιχείρηση” δεν είναι τίποτα, παρά μια ομάδα χομπίστων που φτιάχνουν χειροτεχνίες και πουλάνε τα προϊόντα τους στο Διαδίκτυο ή μια ομάδα τοξικομανών του eBay που συλλέγουν πράγματα από τη σοφίτα τους με την ελπίδα ότι κάποιος θα είναι πρόθυμος να τα αγοράσει στο Διαδίκτυο .

Τώρα που ο πληθυσμός που βασίζεται στο σπίτι έχει εξελιχθεί και συνεχίζει να εξελίσσεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα προνόμια και τα οφέλη που μπορεί κανείς να απολαύσει από το να είναι αφεντικό του εαυτού τους και να εργάζεται εντός των ορίων του σπιτιού τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια οικιακή επιχείρηση, εδώ είναι ένας νοητικός οδηγός για την επιτυχία της οικιακής επιχείρησης:

Συμβουλή 1: Να είστε σε ένα «Νιώθετε καλά» Περιβάλλον

Αυτό περιλαμβάνει επένδυση σε επαγγελματικό εξοπλισμό γραφείου, καθώς και στα έπιπλα της επιλογής σας. Είμαστε όλοι ευάλωτοι σε επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς από το άγχος από τη χρήση εξοπλισμού γραφείου.

Έτσι, πράγματα που ταιριάζουν εργονομικά είναι πιο προτιμότερα σε ένα γραφείο στο σπίτι. Αυτό περιλαμβάνει μια άνετη καρέκλα υπολογιστή και πληκτρολόγιο.

Συμβουλή 2: Ελέγξτε τα γενικά έξοδα

Το πόσα βγάζετε δεν είναι τόσο σημαντικό όσο νομίζετε — είναι πόσα μπορείτε να κρατήσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Είναι υπέροχο να έχεις μια εγχώρια επιχείρηση, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι η χρεοκοπία μπορεί ακόμα να συμβεί, ειδικά αν κάνεις υπερβολικές δαπάνες ή αγοράζεις άχρηστα πράγματα.

Συμβουλή 3: Κάντε ένα διάλειμμα

Πολλοί επιχειρηματίες που εργάζονται στο σπίτι έχουν τη συνήθεια να εργάζονται 24/7. Αυτό δεν είναι καθόλου ιδανικό. Κάθε τόσο, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να βγαίνετε κρυφά για να δείτε μια ταινία ή απλώς να περάσετε την υπόλοιπη μέρα με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Η εργασία στο σπίτι σας δίνει την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι δελεαστικό να εργάζεστε συνεχώς, ειδικά όταν η επιχείρηση είναι επιτυχημένη.

Μόλις δημιουργήσετε μια επιχείρηση ομαλής ιστιοπλοΐας, δώστε στον εαυτό σας το προνόμιο της χαλάρωσης, ώστε να μην καείτε πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Συμβουλή 4: Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί

Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι. Εάν είστε από τους λίγους που μπορούν, να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις εργασιακές σας συνήθειες και να δείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους προτού καν αρχίσετε να εξερευνάτε αυτόν τον τομέα.

Συμβουλή 5: Μην αφήνετε την απομόνωση να σας κυβερνά

Μία από τις αρνητικές επιπτώσεις της εργασίας από το σπίτι είναι η απομόνωση. Όποτε νιώθετε αυτό το συναίσθημα, προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε.

Μην αφήσετε αυτή την αρνητικότητα να οδηγήσει σε κατάθλιψη και φρικτές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση στο σπίτι. Υπάρχει πάντα η τάση να αισθάνεστε απομονωμένοι, επειδή θα έχετε μόνο λίγες αλληλεπιδράσεις με άλλα άτομα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καταπολεμήστε αυτό το συναίσθημα συμμετέχοντας σε διάφορες κοινοτικές ομάδες κατά τον ελεύθερο χρόνο σας. Αυτό όχι μόνο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε και να παραμείνετε παρακινημένοι.

Συμβουλή 6: Ο χώρος εργασίας είναι διαφορετικός από τον οικογενειακό

Εάν είναι δυνατόν, δημιουργήστε ένα δωμάτιο που θα χρησιμεύσει ως γραφείο σας, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά γύρω από το σπίτι.

Να ξέρετε ότι κάθε φορά που περπατάτε σε αυτό το δωμάτιο, πρέπει να καταφέρετε δύο πράγματα: Δουλέψτε μέχρι να τελειώσετε και μην αφήνετε άλλα μέλη της οικογένειας να σας διακόπτουν όταν βρίσκεστε σε αυτό το δωμάτιο.

Leave a Comment