Ένα μεταχειρισμένο πούλμαν προς πώληση μπορεί να φέρει οικονομική ανεξαρτησία

Μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τουριστικών λεωφορείων στο σπίτι μπορzεί εύκολα να ξεκινήσει αγοράζοντας ένα προσιτό τουριστικό λεωφορείο προς πώληση από μια εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία λεωφορείων.

Αυτά τα μεταχειρισμένα τουριστικά λεωφορεία είναι διαθέσιμα προς πώληση κάτω από 25.000 $ ανάλογα με την ηλικία, τα χιλιόμετρα, τα χαρακτηριστικά κ.λπ.

Ένας πάροχος υπηρεσιών λεωφορείων με έδρα το σπίτι θα χρειαστεί επίσης ένα ειδικό στέλεχος μάρκετινγκ και έναν οδηγό με κανονική άδεια για να λειτουργεί το λεωφορείο.

Μια οικογένεια 3 έως 4 μελών μπορεί εύκολα και κερδοφόρα να λειτουργήσει αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

Το στέλεχος μάρκετινγκ θα πρέπει να έχει ως στόχο να πραγματοποιεί τουλάχιστον 200 τηλεφωνήματα την ημέρα και να απευθύνεται σε ξενοδοχεία, τουριστικές εταιρείες, παρόχους υπηρεσιών λεωφορείων και να βρίσκει ευκαιρίες να προσφέρει την υπηρεσία λεωφορείων.

Εάν το λεωφορείο είναι μικρό σε μέγεθος, μπορεί να λειτουργήσει με κανονική άδεια. Τέτοια λεωφορεία μικρού μεγέθους ονομάζονται επίσης μίνι λεωφορείο, μικρό λεωφορείο ή μικρό λεωφορείο.

Μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 15 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού σε μία μόνο άνοδο.

Ο οδηγός θα πρέπει να κάνει πρακτική να ελέγχει όλα τα σημαντικά μέρη και τον εξοπλισμό του λεωφορείου πριν και μετά από κάθε ταξίδι. Αυτή η πρακτική θα διασφαλίσει την ασφάλεια και θα αποφύγει απρόβλεπτες καταστροφικές επισκευές.

Ο οδηγός θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτικός και να μην οδηγεί το λεωφορείο για περισσότερες από 9 ώρες όταν η ζήτηση είναι υψηλή. Ένα τρίτο στέλεχος θα πρέπει να διοριστεί για να καθαρίσει το λεωφορείο πριν και μετά από κάθε ταξίδι. Αυτό θα κρατήσει το λεωφορείο καθαρό και θα το κάνει ελκυστικό για τους τουρίστες.

Πού να παρκάρετε ένα λεωφορείο;

Ένα μεγάλο γκαράζ ή ένα υπόστεγο είναι καλό για να παρκάρετε το λεωφορείο. Ποτέ μην παρκάρετε ένα λεωφορείο εκτεθειμένο στα στοιχεία. Αυτό θα μειώσει τη μακροζωία του καθώς και την εμφάνισή του.

Η προστασία του λεωφορείου από τα στοιχεία θα αποδώσει καλά όταν η startup επιχείρηση αποφασίσει να απορρίψει το λεωφορείο της μετά από αρκετά χρόνια στη γραμμή. Φροντίζετε πάντα να σταθμεύετε το λεωφορείο σε επίπεδη επιφάνεια.

Γιατί να αγοράσετε ένα τουριστικό λεωφορείο προς πώληση που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;

Ένα νέο λεωφορείο προς πώληση μπορεί να είναι ακριβό και να κοστίζει πάνω από 50.000 $ με όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες. Ενώ ατουριστικό λεωφορείο προς πώληση που είναι “μεταχειρισμένο” ή “προκατέχεται” μπορεί να κοστίσει λιγότερο από 25.000 $. Μια φημισμένη αντιπροσωπεία λεωφορείων θα προσφέρει επίσης επιλογές χρηματοδότησης με ελκυστικά επιτόκια.

Αυτό καθιστά την ιδιοκτησία ενός λεωφορείου εύκολη και χωρίς οικονομική πίεση. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι ένα νέο λεωφορείο υποτιμήθηκε έως και 45% μόλις τον πρώτο χρόνο που βγήκε στο δρόμο.

Αυτή η απόσβεση είναι ανεξάρτητα από το αν το λεωφορείο χρησιμοποιήθηκε ή έμεινε σε αδράνεια.

Ωστόσο, τα μεταχειρισμένα λεωφορεία έχουν ήδη περάσει από τη διαδικασία απόσβεσης και ο αγοραστής παίρνει αυτό που πληρώνει.

Η απόσβεση είναι μικρότερη στα μεταχειρισμένα λεωφορεία σε σύγκριση με τα καινούργια λεωφορεία. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος έχει τον προϋπολογισμό να αγοράσει ένα νέο λεωφορείο, θα πρέπει πάντα να επιλέγει τα προκατασκευασμένα.

Ποιο τουριστικό λεωφορείο προς πώληση είναι καλό για μένα;;; Καινούργιο ή μεταχειρισμένο

Εκτός από τον συντελεστή απόσβεσης που αναφέρθηκε παραπάνω. Εάν η εταιρεία ξεναγήσεων με έδρα το σπίτι θέλει να λειτουργεί το λεωφορείο της για περισσότερα από 20.000 μίλια σε ένα χρόνο, τότε θα πρέπει να επιλέξει ένα νέο λεωφορείο.

Αλλά αν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο τους για λιγότερα από 20.000 μίλια, τότε θα πρέπει να πάνε για μεταχειρισμένα λεωφορεία. Ομοίως, εάν η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο για περισσότερα από 2 χρόνια, τότε θα πρέπει να επιλέξει ένα νέο λεωφορείο.

Ωστόσο, εάν το σχέδιό τους είναι να βγάλουν γρήγορα χρήματα και να απαλλαγούν από το λεωφορείο σε 2 χρόνια, τότε θα πρέπει να επιλέξουν μεταχειρισμένα λεωφορεία. Τα μεταχειρισμένα λεωφορεία προς πώληση διευκολύνουν τη διαδικασία αγοράς και ιδιοκτησίας λεωφορείου.

Προσφέρουν την τόσο αναγκαία χρηματοοικονομική ρευστότητα που χρειάζονται απεγνωσμένα οι περισσότερες νεοφυείς και μικρές επιχειρήσεις.

Με μεταχειρισμένα μίνι λεωφορεία προς πώληση μπορεί κανείς να κερδίσει χρήματα αμέσως.

Πώς να πετάξετε το μίνι λεωφορείο μετά από 2 ή 3 χρόνια

Εάν το προς πώληση μίνι λεωφορείο έχει αγοραστεί από αδειοδοτημένη και δεσμευμένη αντιπροσωπεία λεωφορείων. Τότε η αντιπροσωπεία θα χαρεί να αγοράσει ξανά το λεωφορείο της μετά από μερικά χρόνια σε αρκετά λογική τιμή.

Αυτός είναι ο συντομότερος και ευκολότερος τρόπος απόρριψης ενός λεωφορείου που δεν χρειάζεται πλέον. Και μετά την απόρριψη του πρώτου τους λεωφορείου.

Η τουριστική εταιρεία με έδρα το σπίτι μπορεί να αγοράσει ένα άλλο μεταχειρισμένο μίνι λεωφορείο προς πώληση από την ίδια αντιπροσωπεία που έχει λιγότερα μίλια και μικρότερη ηλικία σε σύγκριση με αυτό που μόλις διέθεσε.

Με αυτόν τον τρόπο η τουριστική εταιρεία κάνει τον κύκλο της στη διαδικασία αγοράς, ιδιοκτησίας και διάθεσης του λεωφορείου.

Μπορούν ακόμη και να λειτουργήσουν ολόκληρη την επιχείρησή τους για αρκετά χρόνια αγοράζοντας και απορρίπτοντας μεταχειρισμένα μίνι λεωφορεία προς πώληση κάθε 2 έως 3 χρόνια.

Leave a Comment