Ακολουθούν 4 παραδείγματα Εικονικής Βοηθού Εργασίας για Αρχάριους

Ακολουθούν 4 παραδείγματα Εικονικής Βοηθού Εργασίας για Αρχάριους

 Γνωρίζουμε ότι η εργασία εικονικού βοηθού είναι προκλητική ειδικά για τους αρχάριους. Το να είσαι μέλος αυτής της βιομηχανίας σήμερα είναι λίγο απαιτητικό, αλλά είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους να κάνουν καριέρα στο σπίτι, ειδικά για τους γονείς που εξακολουθούν να θέλουν να αποκτήσουν εισόδημα χωρίς να φύγουν από το σπίτι και να θυσιάσουν τον οικογενειακό χρόνο. Ακολουθούν λοιπόν μερικές εργασίες που μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αίτηση για να είστε VA:

Email Manager: Οι περισσότεροι άνθρωποι επικοινωνούν μέσω email στις μέρες μας και γι’ αυτό οι εταιρείες χρειάζονταν άτομα που θα τα διαχειριστούν με τον λογαριασμό email τους. Η δουλειά τους είναι να απαντούν στις ερωτήσεις των πελατών σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης. Ο διαχειριστής εισερχόμενων email θα απαιτήσει γρήγορη ταχύτητα πληκτρολόγησης, επειδή αυτή είναι μια μορφή εξυπηρέτησης πελατών.

Social Media Manager: Όλοι σήμερα είναι ενεργοί σε ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το Facebook, το Instagram, το Tweeter, το YouTube και πολλά άλλα. Εδώ, η εταιρεία θέλει κάποιος να επιβλέπει τακτικά τον λογαριασμό του, όπως η ανάρτηση και μπορεί επίσης να συμπεριλάβει στην απάντηση κάποια σχόλια, εάν χρειάζεται.

Συγγραφέας περιεχομένου: Αυτό είναι για άτομα που αγαπούν τη γραφή και είχαν μια πολύ ευφάνταστη ή δημιουργική δουλειά που χρειαζόταν ο πελάτης. Το να είσαι συγγραφέας είναι καλό για εκείνες τις μαμάδες που είναι στο σπίτι επειδή μπορούν να γράψουν για τη ζωή τους ως εργαζόμενη μαμά στο σπίτι τους, για τα παιδιά τους, ειδικά έχουν πιο ευφάνταστο μυαλό ή μπορείτε να συνθέσετε ιστορίες σύμφωνα με το θέμα του αιτήματος ρωτήστε από τον πελάτη σας. Εδώ θα συντάξετε ιστορίες για αυτούς.

Αντιπρόσωπος Εξυπηρέτησης Πελατών: Είναι για εταιρείες που αναζητούν έναν αντιπρόσωπο εξωτερικού που θα απαντά στις εισερχόμενες κλήσεις. Η δουλειά σας είναι να απαντάτε στις κλήσεις και να επιλύετε την ανησυχία των πελατών με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρει ο πελάτης σας. Εδώ πρέπει να έχετε καλές δεξιότητες επικοινωνίας, να μιλάτε Αγγλικά, να εισάγετε δεδομένα γιατί θα χρειαστεί να τεκμηριώσετε τι συνέβη στην κλήση σας και να έχετε ευρεία κατανόηση γιατί μερικές φορές θα μιλήσουν για διαφορετικά πράγματα, αλλά το παράπονό τους είναι πολύ πιο διαφορετικό. Υπάρχουν επίσης κριτήρια που θα απαιτήσουν, όπως υπολογιστή, κάθισμα κεφαλής, ταχύτητα Διαδικτύου και αρκετά λειτουργικό περιβάλλον.

Αυτά είναι μόνο για αρχάριους που δεν έχουν δεξιότητες ή εμπειρία στη γραφιστική, τη ρύθμιση ραντεβού, την έκδοση εισιτηρίων/κρατήσεις ξενοδοχείων, την τήρηση βιβλίων και πολλές άλλες θέσεις εργασίας που προσφέρονται για VA. Αυτή η άλλη ικανότητα μπορείτε να αποκτήσετε με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε μαθήματα VA που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ή να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες λόγω του ότι προσφέρετε πολλές υπηρεσίες ή εάν είστε εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, το YOUTUBE είναι χρήσιμο για εσάς.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια σχετικά με πολλές άλλες δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να είστε VA. Σήμερα η τεχνογνωσία είναι πιο σημαντική από εκείνα τα μαθήματα που τελειώνετε επειδή η ικανότητα είναι πιο χρήσιμη στην αναζήτηση εργασίας ή καριέρας. Παρόλο που η εργασία με εικονικό βοηθό δεν είναι εύκολη δουλειά και απαιτεί επίσης πολλή γνώση, αλλά το να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και να αφήσετε καλή εντύπωση στον πελάτη σας θα χτίσει τη φήμη σας είναι μια καλή αρχή. Κάντε λοιπόν ένα βήμα, ξεκινήστε να χτίζετε την καριέρα σας ως Εικονικός Βοηθός σήμερα.

Leave a Comment