Αλήθειες και μύθοι για τις επιχειρήσεις που βασίζονται στο πάθος

Σκεπτόμενος τις επιχειρήσεις που βασίζονται στο πάθος και το απόσπασμα της Eileen Fisher (δείτε παρακάτω), εμπνέομαι να μοιραστώ τις παρατηρήσεις μου για τους μύθους που έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια και τις αλήθειες που εξασκώ ο ίδιος και με τους πελάτες μου.

Από τότε που η κόρη μου ήταν μικρή, άφησα να της ζητήσω Α στο σχολείο. Την κάλεσα να ακολουθήσει το πάθος της. Τότε της έδωσα χώρο να βρει το πάθος της και την αυθεντική φωνή της.

Πρότεινα επίσης όταν δεν ένιωθε επιτυχημένη, να κάνει check in για να δει αν είχε ακούσει τη φωνή της και αν ακολουθούσε πραγματικά (ακόμα) το πάθος της.

Γρήγορα μπροστά στο σήμερα, ακολουθώντας το πάθος της, μιλάει για το πόσο εύκολο είναι το σχολείο. Δεν ήταν έκπληξη που έλαβε κατευθείαν A για να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της στο πάθος της.

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ

Ας είμαστε ξεκάθαροι, σπουδάζει σε ένα σχολείο grad ivy league, οπότε η δουλειά δεν είναι εύκολη. Κατά τη διάρκεια του έτους άκουσα για καθυστερημένες ώρες και αναθέσεις λόγω αργιών. Αυτό που μοιράστηκε ήταν η άποψή της για το έργο. Τα συναισθήματά της για το έργο από τον τόπο του πάθους της.

Όπως πολλοί από εσάς, είναι πολυπαθής. Κατά τον «ελεύθερό» της χρόνο, ζει σε ένα άλλο πάθος της, δημιουργώντας γραφικές τέχνες τόσο για ηρεμία όσο και για κέρδος (μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε δει τις πρόσφατες αναρτήσεις μου σχετικά με τις προμήθειες για κατοικίδια).

Ζώντας μέσα στην καρδιά της ως επιχειρηματίας. Κάπως έτσι, βρίσκει χρόνο να κάνει και τα δύο και περισσότερα. Συχνά μιλάμε για το πώς αυτή η «έργο» τρέφει το πάθος-ενέργεια της και εξισορροπεί την εργασία της βαθμίδας.

Η κόρη μου, η φυλή μου και εγώ το γνωρίζουμε αυτό ως τον τρόπο του YINpreneur. Πρόκειται για το αληθινό νόημα του R.O.I. = Return On Intention. Το να ξεκαθαρίσετε το πάθος σας και την αυθεντική φωνή σας είναι το #journeytocenter σας.

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Το να ακολουθείς το πάθος σου δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι η δουλειά που κάνεις στον κόσμο είναι πανεύκολη ή εύκολη. Είναι να οδηγείς από την καρδιά σου, να είσαι ξεκάθαρος για το πάθος σου και να μιλάς από αυτό το πάθος με την αυθεντική φωνή σου.

Με αυτόν τον τρόπο, ανανεώνεστε αντί να στραγγίζετε την ενέργειά σας και προχωράτε μπροστά. Από αυτό το μέρος, μπορείτε να δεχτείτε το έργο ως μέρος του ταξιδιού σας για να πραγματοποιήσετε τη μαγεία σας.

Αυτό πιστεύω ότι εννοούν οι άνθρωποι όταν τσακίζουν τα ψωμάκια τους για να ολοκληρώσουν τα πράγματα, αλλά λένε, “δεν αισθάνεται σαν δουλειά”.

[[όνομα]], μιλώντας για αυθεντική φωνή… Εμπνεύστηκα να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου δόθηκε καθώς περίμενα την καταρρακτώδη βροχή πριν ξεκινήσω για να συνδεθώ με μέλη της οικογένειας που επισκέπτονται από την Καλιφόρνια για να δημιουργήσουν ένα ζωντανό βίντεο στο Facebook για να το συμπληρώσουν μερίδιο.

Προς το παρόν, σας στέλνω ευχές για διαύγεια οράματος, πάθος και δύναμη να εκδηλώνετε μαγεία.

Γεια, είμαι η Karen McMillan, μαμά, YINpreneur και διεθνώς πιστοποιημένη, διαισθητική προπονήτρια ζωής και επιχειρήσεων (ACC, CUG)

Το πάθος μου συνδυάζει την αρχαία σοφία με τη σύγχρονη πρακτική για να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε για να επιταχύνετε την επιτυχία σας και να γνωρίσετε τη ζωή και την επιχειρηματική ευδαιμονία.

Leave a Comment