Αποφασίζετε για μια ΦΟΒΕΡΗ επιχειρηματική ευκαιρία

Αποφασίζετε για μια ΦΟΒΕΡΗ επιχειρηματική ευκαιρία με βάση το σπίτι;

 Με τους ασταθείς οικονομικούς καιρούς να μας μαστίζουν, η επικράτηση των οικιακών επιχειρήσεων έχει αυξηθεί. Σας έχει παρουσιάσει κάποιος φίλος ή μέλος της οικογένειας τι επινόησε ως ΦΟΒΕΡΗ Επιχειρηματική Ευκαιρία που βασίζεται στο σπίτι;

Είστε ανοιχτοί σε έναν καινοτόμο τρόπο να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Χρησιμοποιήστε αυτές τις παρακάτω συμβουλές πριν πάρετε την απόφασή σας.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ.

Ο νούμερο ένα προσωπικός παράγοντας που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν μια επαγγελματική ευκαιρία με βάση το σπίτι είναι κατάλληλη για εσάς είναι το… πάθος.

Έχετε ένα πάθος στον κλάδο στον οποίο κάνει μάρκετινγκ; Υπέροχες επιχειρηματικές ευκαιρίες που βασίζονται στο σπίτι βρίσκονται σε μια τεράστια γκάμα αγορών, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών, της υγείας και ευεξίας, των ταξιδιών, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης κ.λπ.

Είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε γνήσιο ενδιαφέρον για αυτόν τον κλάδο προκειμένου να είστε επιτυχημένοι. Εάν μπείτε σε μια επιχείρηση αποκλειστικά για χρήματα, αναμφίβολα θα παραιτηθείτε.

Ο παράγοντας απληστία θα σας πάει μόνο τόσο μακριά και το πάθος θα σας πληρώσει ακόμα, όταν ο μισθός δεν υπάρχει.

“Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν θα το κάνεις με πολλή πεποίθηση ή πάθος.” – Mia Hamm

ΗΓΕΣΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ;

Όταν αποφασίζετε για μια οικιακή επιχειρηματική ευκαιρία, λάβετε υπόψη ποιοι είναι οι ηγέτες της εταιρείας.

Ποιος είναι ο ιδρυτής ή οι συνιδρυτές; Ποιοι είναι οι κορυφαίοι ηγέτες και τι όραμα έχουν για την εταιρεία και τους εαυτούς τους; Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε καθώς ουσιαστικά συνεργάζεστε μαζί τους για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μερικοί από τους «ηγέτες» που το κάνουν συνήθεια να αλλάζουν εταιρείες/ευκαιρίες κάθε 6 μήνες.

Εάν έχετε δεσμευτεί να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη οικιακή επιχείρηση, τότε θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι ηγέτες σας είναι εκεί μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Ένας ηγέτης είναι αυτός που ξέρει τον δρόμο, ακολουθεί το δρόμο και δείχνει το δρόμο.” – John C. Maxwell

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Μια καταπληκτική οικιακή επιχειρηματική ευκαιρία θα έχει ένα σύστημα μάρκετινγκ σε ισχύ. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να βλέπεις αξία σε μια ευκαιρία, να παίρνεις την απόφαση να συμμετάσχεις και μετά να μην ξέρεις ΤΙ ή ΠΩΣ να ξεκινήσεις! Τα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την έναρξη και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ΕΣΥ είστε ο έμπορος και θα χρειαστεί να καταβάλετε λίγη προσπάθεια για να βάλετε την προσωπική σας πινελιά σε αυτό.

«Τα συστήματα είτε θα σε εξουσιοδοτήσουν να πετύχεις είτε θα σε κάνουν να αποτύχεις…» – John Di Lemme

Το να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικιακή επιχείρηση είναι μια μεγάλη απόφαση και ο καθένας μπορεί εύκολα να συγκλονιστεί με τις πολλές εταιρείες που παρέχουν μια τέτοια ευκαιρία.

Ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος και ειδικός στην προστασία του εισοδήματος για σχεδόν μια δεκαετία, ο Ryan παρέχει στους πελάτες εξατομικευμένες προσωπικές ασφάλειες και οικονομικές λύσεις μέσω αναπηρίας, ζωής, κρίσιμων ασθενειών, μακροχρόνιας φροντίδας και άλλων προϊόντων προσωπικής ασφάλισης, παρέχοντας παράλληλα στρατηγικές για αντιστάθμιση εισοδήματος και διατήρηση του πλούτου.

Leave a Comment