Αυτό μπορεί να καταστρέψει την επιχείρησή σας Σε σύνδεση

Μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο όμορφο, με την καλύτερη εμφάνιση, το πιο συναρπαστικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπο που δημιουργήθηκε ποτέ και να αποτύχετε παταγωδώς.

Γιατί μάλλον δεν επιλέξατε μια κερδοφόρα θέση!

Η επιλογή εξειδικευμένων θέσεων είναι τόσο σημαντική που μπορεί κυριολεκτικά να κάνει ή να χαλάσει την επιτυχία σας.

  • Μια καλή θέση θα πρέπει:
  • Έχετε ένα μέτριο έως μεγάλο κοινό
  • Έχετε κάποιο μέτριο ανταγωνισμό τονίζοντας το γεγονός ότι τα χρήματα
  • ήδη γίνεται.
  • Έχετε αγοραστές που είναι παθιασμένοι με τη θέση ή χρειάζονται βοήθεια
  • με τα δικά τους προσωπικά προβλήματα
  • Έχετε προϊόντα που έχουν αρκετά υψηλές τιμές ώστε να είναι κερδοφόρα και

μπορεί να προωθηθεί ως συνεργάτης

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη θέση για να υποστηρίξουν έναν καλό αριθμό πωλήσεων, αλλά δεν θέλετε η θέση να είναι τόσο κορεσμένη ώστε να είναι δύσκολο να βγάλετε κέρδος.

Θέλετε μια αγορά στην οποία οι αγοραστές είναι παθιασμένοι ή έχουν πραγματική ανάγκη για το προϊόν.

Θα είναι δύσκολο να βγάλετε καλά χρήματα πουλώντας συνηθισμένα προϊόντα, εκτός εάν έχετε ένα πολύ μοναδικό σημείο πώλησης, όπως μια δραστικά χαμηλότερη τιμή ή κάποιου είδους σημείο πώλησης προστιθέμενης αξίας.

Θέλετε να πουλήσετε προϊόντα που οι άνθρωποι θα ενθουσιαστούν να αγοράσουν και για τα οποία θα συνεχίσουν να επιστρέφουν.

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε προϊόντα που μπορούν να έχουν αρκετά υψηλές τιμές ώστε να σας κάνουν ένα καλό προϊόν χωρίς να σας τιμολογούν εκτός αγοράς.

Πιθανότατα δεν θα βγάλετε πολλά χρήματα πουλώντας προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, επειδή δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρκετά μεγάλη αγορά αρκετά γρήγορα.

Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει περιουσίες με πολύ φθηνά προϊόντα, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερος όγκος τζίρου από ό,τι θα μπορούσε πιθανώς να διαχειριστεί ένας αρχάριος.

Βρίσκοντας το πάθος σας

Δεν αρκεί να επιλέξετε μια θέση που είναι κερδοφόρα. Εάν επιλέξετε μια θέση για την οποία δεν είστε παθιασμένοι ή μια που θεωρείτε ότι δεν σας αρέσει πραγματικά, η επιχείρησή σας είναι πιθανό να μετατραπεί σε αγγαρεία πολύ γρήγορα.

Ένα καλό σημείο εκκίνησης για εξειδικευμένη έρευνα είναι να κάνετε απλώς μια λίστα με τα δικά σας χόμπι, ενδιαφέροντα, τομείς γνώσης και ανάγκες.

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για ένα συγκεκριμένο θέμα τόσο το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός, αλλά κάποιες γνώσεις θα σας βοηθήσουν να δώσετε στους ανθρώπους εμπιστοσύνη ότι ξέρετε τι μιλάτε.

Είναι πιθανό να μην έχετε συμφέροντα που θα ήταν κερδοφόρα, αλλά είναι πολύ απίθανο. Ακόμα κι αν σας αρέσουν κάποια σχετικά σκοτεινά πράγματα, συνήθως θα υπάρχει τουλάχιστον ένας αξιοπρεπής αριθμός άλλων ανθρώπων που ενδιαφέρονται επίσης για αυτό.

Βαθιά

Μόλις βρείτε μια θέση που πιστεύετε ότι έχει πολλές δυνατότητες τόσο για κερδοφορία όσο και για πάθος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διερευνήσετε ακόμη περισσότερο για να δημιουργήσετε την πιο σφιχτή θέση.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να επικεντρωθείτε στην υπαίθρια θέση χόμπι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως κάμπινγκ, σακίδιο, πεζοπορία, κυνήγι και ψάρεμα.

Αυτή είναι μια ευρεία θέση και θα ήταν τεράστιος όγκος δουλειάς μόνο για ένα άτομο, ή ακόμα και για μια μικρή ομάδα.

Αντίθετα, είναι καλό να εστιάσετε σε έναν μόνο τομέα. Θα μπορούσε να είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει περισσότερο ή αυτός που πιστεύετε ότι θα είναι πιο κερδοφόρος (εφόσον εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει).

Αλλά είναι σημαντικό να προσεγγίσετε την πιο σφιχτή θέση που μπορείτε χωρίς να κολλήσετε τόσο πολύ που θα ήταν δύσκολο να βρείτε κοινό ή προϊόντα πηγής.

Για παράδειγμα, αντί για «υπαίθρια χόμπι», θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο με το ψάρεμα. Αυτό μπορεί να είναι ακόμα πολύ ευρύ, ώστε να μπορείτε να κάνετε τρυπάνι για να ψαρέψετε.

Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά μπορεί να προχωρήσετε λίγο πιο πέρα ​​για να ειδικευτείτε σε ένα συγκεκριμένο είδος μύγας ή ίσως σε προμήθειες μύγας για άτομα που θέλουν να δέσουν τις μύγες τους για ψάρεμα.

Συνεχίστε να κάνετε γεώτρηση μέχρι να φτάσετε σε ένα σημείο που δεν μπορείτε πλέον να βρείτε αρκετά προϊόντα για να προμηθεύεστε ή να ενδιαφέρεστε για τη θέση. Θα εκπλαγείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε σε πολλές θέσεις!

Leave a Comment