Γιατί επέλεξα να εργαστώ στο σπίτι;

Γιατί επέλεξα να εργαστώ στο σπίτι;

Έχοντας μόλις ψάξει στο Google «γιατί να επιλέξω να εργάζομαι στο σπίτι», βρίσκω ότι 1.030.000.000 άλλοι άνθρωποι έχουν ήδη κάνει ακριβώς αυτό σήμερα το πρωί.

Είσαι ένας από αυτούς; Γιατί υπάρχει αυτή τη στιγμή μια τόσο επιθυμητή έξοδος από τον χώρο εργασίας;

Η ισορροπία της επαγγελματικής ζωής βρίσκεται ψηλά στην ημερήσια διάταξη για τους περισσότερους εργαζόμενους στο σπίτι, η ικανοποίηση από την εργασία είναι ένας άλλος ιδιαίτερα στοχευμένος τομέας.

Γιατί λοιπόν επέλεξα να εργαστώ από το σπίτι; Πριν από πολλά χρόνια, όταν τα 3 μου παιδιά ήταν σχολικής ηλικίας και μόλις είχα ολοκληρώσει την εκπαίδευση του δασκάλου μου, οι μόνες θέσεις διδασκαλίας που μπορούσα να βρω ήταν σε σχολεία της πόλης.

Αυτό δεν ήθελα ούτε για τον εαυτό μου ούτε για τα παιδιά, οπότε άρχισα να ψάχνω για άλλη δουλειά ως ενδιάμεσο.

Μου πρότεινε μια θέση πωλήσεων ως αυτοαπασχολούμενος αντιπρόσωπος από μια γνωστή εθνική εταιρεία παραθύρων. Μου άρεσε η ελευθερία μου, ο ενθουσιασμός των πωλήσεων και η ευκαιρία να δουλέψω με τον δικό μου τρόπο.

Κανένας πιεστικός στις βραδινές παρουσιάσεις, δεν ήταν αυτό το στυλ μου. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους και τους συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελα να μου φέρονται, επιπλέον είχα μια οικογένεια να φροντίζω.

Οι κλήσεις μου ήταν σύντομες και μέχρι το σημείο, έκανα καλή δουλειά, έδωσα στους πελάτες αυτό που ήθελαν και έβγαλα μια υπέροχη διαβίωση για 15 χρόνια.

Αργότερα είχα άλλη θέση πωλήσεων που μου άρεσε, αλλά το να είμαι αυτοαπασχολούμενος για αυτό το χρονικό διάστημα και η αυτονομία που μου έδινε, μου είχε ανοίξει την όρεξη για ελευθερία. Ορκίστηκα λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία να δουλέψω ξανά στο σπίτι.

Έμαθα κάποιες δεξιότητες υπολογιστών κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, μελέτησα διάφορες διαδικτυακές επιχειρήσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Έτσι, αν λαχταράτε την ελευθερία και την αυτονομία, ξεκινήστε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση μερικής απασχόλησης.

Είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό, ανταμείβοντας και στο χρόνο τόσο επικερδές όσο ο χρόνος και η δέσμευση που καταβάλλετε. Δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό κρατήστε την τρέχουσα εργασία σας προς το παρόν και μάθετε τις νέες δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένοι.

γνωρίζοντας ότι θα έρθει μια μέρα που θα μπορείτε να πείτε αντίο στο αφεντικό σας όταν είστε έτοιμοι. Θα είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου!

Βρείτε έναν σπουδαίο μέντορα με τον οποίο μπορείτε να σχετίζεστε, κάποιον που ταιριάζει στο δικό σας στυλ μάθησης.

Αποφασίστε για ένα θέμα για το οποίο είστε παθιασμένοι και θα απολαύσετε να ανακαλύψετε περισσότερα, ελέγξτε ότι είναι κερδοφόρο και ότι υπάρχει ένα πεινασμένο κοινό για να αγοράσει τα προϊόντα, όλα αυτά μπορούν να δοκιμαστούν.

Ρίξτε μια ματιά στο μάρκετινγκ θυγατρικών, εάν ψάχνετε για πιθανώς την απλούστερη μορφή εργασίας στο διαδίκτυο.

Είναι φθηνή η εγκατάσταση, μπορείτε να εργάζεστε με μερική απασχόληση και μπορείτε να στέλνετε δωρεάν ή επί πληρωμή κυκλοφορία στα προϊόντα σας, τα οποία παρέχονται και παραδίδονται από άλλες εταιρείες. μια μορφή σταγόνας αποστολής. Κάντε το βήμα και ξεκινήστε μια επιχείρηση χόμπι ΤΩΡΑ. ξεκινήστε να σχεδιάζετε για το μέλλον σας Σήμερα!.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών, το μάρκετινγκ μέσω email, την αύξηση της επισκεψιμότητας ή άλλους τομείς εργασίας στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο, θα βρείτε μια πληθώρα χρήσιμων βιβλίων.

Leave a Comment