Γιατί μπορεί να μην είστε κατάλληλοι για το μάρκετινγκ θυγατρικών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που επιβραβεύει τους «συνεργάτες» για την προώθηση προϊόντων άλλων στο διαδίκτυο.

Αποστέλλοντας επισκεψιμότητα ιστότοπου σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, οι συνεργάτες μάρκετινγκ μπορούν να κερδίζουν τα προς το ζην από την πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Αλλά δεν είναι όλοι περιορισμένοι για αυτού του είδους τη δουλειά. Περιλαμβάνει να δουλέψεις μόνος σου για αρκετό χρόνο.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές δεξιότητες που θα χρειαστεί να μάθετε, όπως η δημιουργία ιστοτόπων, η εκτέλεση διαφημίσεων και η σύνδεση διαφόρων λογισμικών για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Παρόλο που έχουν γίνει τεράστια άλματα στην τεχνολογία τον τελευταίο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη τεχνική ταλαιπωρία, μερικοί άνθρωποι απλώς δεν θα έχουν την υπομονή για αυτό.

Ακόμα κι αν βρείτε μια κοινότητα βοήθειας και υποστήριξης, υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθετε και δεν είναι για όλους.

Αναμένετε να εργαστείτε μεταξύ 6 μηνών και ενός έτους προτού δείτε κανένα αποτέλεσμα. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν δεν πιστεύεις πλήρως σε αυτό που κάνεις.

Υπάρχει αρκετός αριθμός δοκιμών και σφαλμάτων με το μάρκετινγκ θυγατρικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα παρατήσουν πολύ νωρίς και δεν θα δουν ποτέ τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Για όσους κολλήσουν, υπάρχουν μεγάλες ανταμοιβές που πρέπει να κερδίσουν. Αλλά κερδίζονται. Όχι με τον συμβατικό τρόπο να κερδίζεις χρήματα ανταλλάσσοντας το χρόνο σου γι’ αυτό, αλλά με το να ξεπερνάς τα εμπόδια στην επιτυχία.

Πρέπει να έχετε αρκετή επιμονή και υπομονή. Δεν είναι σαν μια δουλειά που πληρώνεσαι κάθε μήνα αρχικά. Έτσι, αν έχετε συνηθίσει να ανταλλάσσετε χρόνο με χρήματα και να πληρώνεστε κάθε μήνα, μην εγκαταλείψετε την καθημερινή δουλειά ακόμα!

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι μια επιχείρηση και όχι μια απασχόληση. Πρέπει να απορρίψετε οποιαδήποτε στάση δικαιώματος που μπορεί να είναι θαμμένη στο μυαλό σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε καμία ανταμοιβή αν δεν την είχατε πραγματικά! Εάν κάτι δεν λειτουργεί,

πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό και να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Μου πήρε χρόνια πριν δω οποιαδήποτε απτά αποτελέσματα από το μάρκετινγκ θυγατρικών. Απλώς αρνήθηκα να τα παρατήσω!

Υπάρχουν φυσικά πιο γρήγοροι τρόποι για να επωφεληθείτε από το μάρκετινγκ θυγατρικών. Η σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση από την αρχή μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά. Αν πας στον λάθος δρόμο, δεν θα έχει σημασία καμία σκληρή δουλειά.

Πέρασα αρκετό χρόνο εδώ, όντας πολυάσχολος ανόητος. μη γνωρίζοντας ότι αυτό που έκανα δεν θα έδινε κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Έκανα πολλά διαδικτυακά μαθήματα εκπαίδευσης πριν βρω το κατάλληλο.

Υπάρχουν επίσης πολλές ψυχικές προκλήσεις, όταν πρόκειται να λειτουργήσει μια επιχείρηση Διαδικτύου. Μερικοί άνθρωποι είναι σε καλύτερη θέση να τα αντιμετωπίσουν από άλλα.

Εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση, για παράδειγμα, θα έχετε καλύτερη κατανόηση μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Για χρόνια πίστευα ότι μπορούσα απλώς να συγκεντρωθώ στις δραστηριότητες που μου άρεσαν.

Αργότερα συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με κράτησε πίσω. Πρέπει να μάθετε και να αναπτυχθείτε με την επιχείρησή σας. αλλιώς η γυάλινη οροφή της επιχείρησής σας θα είστε πάντα εσείς.

Με ποιον κάνεις παρέα; Υπάρχει ένα ρητό ότι το εισόδημά σας μπορεί να καθοριστεί από τον μέσο όρο των 10 στενότερων φίλων σας. Και πάλι, αυτό μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στο εάν η επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο είναι επιτυχημένη ή όχι.

Από ποιον ακούτε και ζητάτε συμβουλές; Είναι οι ηγέτες των επιχειρήσεων που κάνουν 6 φιγούρες; Ή, το πιο πιθανό είναι κάποιος που κάνει κανονική δουλειά και είναι πολύ δύσπιστος για οτιδήποτε διαφορετικό.

Πώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου; Η εικόνα του εαυτού έχει να κάνει πολύ και με την επιτυχία, σε όποιο τομέα της ζωής θέλετε να πετύχετε.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο. Αλλά δεν θα το δουν όλοι αυτό. Εάν ο κύκλος επιρροής σας είναι δύσπιστος για αυτό, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα εξαφανιστεί. Είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις μια επιχείρηση αν μέρος του μυαλού σου δεν πιστεύει σε αυτήν ή σε σένα.

Έπειτα, υπάρχουν τα προφανή νομισματικά εμπόδια εισόδου. Όταν άρχισα να κοιτάζω το μάρκετινγκ θυγατρικών, είχα πολλά οικονομικά προβλήματα. Είχα μια πολύ βαθιά ριζωμένη συνείδηση ​​της φτώχειας και πραγματική οικονομική δυσπραγία.

Έτσι, πολλά μαθήματα θυγατρικών επιχειρήσεων και λογισμικό ήταν απρόσιτα για μένα. Ξεκίνησα με τα φθηνότερα και ως αποτέλεσμα έκανα αργή πρόοδο.

Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω στρατηγικές μάρκετινγκ επί πληρωμή, επομένως έπρεπε να χρησιμοποιήσω το μάρκετινγκ περιεχομένου. Αυτό διαρκεί πολύ και τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ εγγυημένα.

Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση και ταυτόχρονα παλεύετε με μια τεράστια συνείδηση ​​φτώχειας και φοβάστε να ξοδέψετε έστω και ένα μικρό μέρος από αυτά που έχετε, δεν θα συνιστούσα το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Υπάρχει ένα ρητό στον κόσμο των συναλλαγών “Τα φοβισμένα χρήματα είναι χαμένα χρήματα”. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Εάν χρησιμοποιείτε χρήματα για την επιχείρησή σας, τα οποία φοβάστε να χάσετε, είναι πολύ πιο πιθανό να τα χάσετε.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε την πολυτέλεια να ξοδεύετε κάποια χρήματα κάθε μήνα για την επιχείρησή σας και να την αναπτύσσετε αργά, οι πιθανότητες επιτυχίας σας είναι πολύ μεγαλύτερες.

Η έναρξη με ένα εισόδημα ήδη είναι πραγματικά μια αναγκαιότητα με μια διαδικτυακή επιχείρηση. Είναι δύσκολο να χτίσεις σταθερότητα σε μια επιχείρηση με μετατόπιση άμμου.

Όταν ξεκίνησα το affiliate marketing, δεν είχα κανονική δουλειά. Ως αποτέλεσμα, επικεντρώθηκα στις δραστηριότητες που ήταν ελεύθερες να κάνω. Αυτή είναι μια πολύ αργή τακτική.

Αν και τελικά σημείωσα πρόοδο, ήταν πολύ πιο αργή από τις θυγατρικές που χρησιμοποιούν το μάρκετινγκ επί πληρωμή και ξεκινούν την απασχόληση. Δεν είναι αδύνατο, αλλά πολύ αργό.

Λέγοντας αυτό, πιστεύω επίσης ότι αν έχετε χρόνο και λίγα χρήματα, τότε το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι καλό να εστιάσετε. Απλά πρέπει να βρείτε στρατηγικές που να ταιριάζουν με τη δική σας συγκεκριμένη κατάσταση και περίσταση.

Leave a Comment