Δημιουργία ιστότοπου για την επιχείρησή σας που βασίζεται στο σπίτι

Είναι δυνατό να κερδίσετε χρήματα μέσω Διαδικτύου, τη λειτουργία της επιχείρησής σας από το σπίτι. Αλλά για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν μια οικιακή επιχείρηση θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τη δική τους, αυτό είναι εντάξει αν ξέρετε τι κάνετε, αλλά μπορεί να αντικατοπτρίζεται πολύ άσχημα αν δεν το ξέρετε.

Οι ιστοσελίδες επιχειρήσεων που βασίζονται στο σπίτι, πρέπει να έχουν επαγγελματική εμφάνιση, αλλά όχι υπερβολικά εντυπωσιακές!

Ορισμένες ευκαιρίες εργασίας από το σπίτι περιλαμβάνουν έναν ιστότοπο όταν εγγραφείτε, αλλά εάν ξεκινήσετε μια επιχείρηση, εξετάστε μία από τις δύο επιλογές.

  •  Πληρώστε κάποιον για να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για εσάς. Κοιτάξτε γύρω σας, οι ιστοσελίδες μπορούν να αγοραστούν με χαμηλό κόστος αυτές τις μέρες.
  •  Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρότυπο ή πρότυπο επί πληρωμή. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων εργάζονται επίσης από το σπίτι και είναι στην ευχάριστη θέση να εργαστούν με χαμηλές χρεώσεις για να ξεκινήσουν τη δική τους διαδικτυακή/οικιακή επιχείρηση.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι συνεπής.

Οι πελάτες σας θα θέλουν να δουν μια συνεπή διάταξη ιστού. Οι περισσότεροι χρήστες θα κάνουν μια εντύπωση στον ιστότοπό σας σε δευτερόλεπτα.

Η διαφορά ανάμεσα σε έναν όμορφο ιστότοπο και έναν ιστότοπο με κακή εμφάνιση είναι μια πιθανή χαμένη πώληση.

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου από το σπίτι, μην προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας το καλάθι αγορών. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν τρίτου κατασκευαστή, όπως το PayPal, ιδιαίτερα καλό για την πώληση μερικών προϊόντων και σεβαστό.

Οι επεξεργαστές πληρωμών όπως το PayPal φροντίζουν για τις απαιτήσεις σας για την προστασία δεδομένων και σας αφήνουν να συνεχίσετε με την προώθηση της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο.

Λογισμικό τρίτων

Με μια μικρή επένδυση, μπορείτε να αγοράσετε ένα πλήρες καλάθι αγορών ή εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν η οικιακή σας επιχείρηση πουλάει πολλά προϊόντα, γιατί να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό!

Πληρωμένος κεντρικός υπολογιστής ή δωρεάν κεντρικός υπολογιστής;

Μη με κάνεις να γελάω! Ένα χρόνο φιλοξενίας Διαδικτύου με το δικό σας όνομα τομέα κοστίζει λιγότερο από το να βγάλετε κάποιον έξω για δείπνο. Εάν δεν κάνετε αυτή τη μία επένδυση, τότε γιατί να μπείτε στον κόπο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο σπίτι; Η κατοχή ενός domain προσθέτει επαγγελματισμό στην επιχείρησή σας.

Πόσο κοστίζει όλο αυτό

Η φιλοξενία του νέου σας ιστότοπου και η προσαρμογή του με ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να σας κοστίσει λιγότερο από 100 $ ετησίως. Αυτό εξαρτάται από πόσα προϊόντα πουλάτε και πόσο από τη δουλειά είστε έτοιμοι να κάνετε μόνοι σας. Αλλά να είστε ρεαλιστές, γνωρίζετε τους περιορισμούς σας και ξέρετε πότε να ζητήσετε βοήθεια!

Leave a Comment