Διδασκαλία Αγγλικών στο Διαδίκτυο

Διδασκαλία Αγγλικών στο Διαδίκτυο

 Αν ψάχνετε για μια νέα ροή εισοδήματος που μπορείτε να κερδίσετε μέσω του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και μετά, σκεφτείτε να διδάξετε αγγλικά online. Θα πρέπει να είστε μητρικός ομιλητής της αγγλικής γλώσσας ή να έχετε άριστη κατανόηση της αγγλικής γραμματικής και λίγη ή καθόλου προφορά.

Τα σχολεία αναζητούν ενθουσιώδεις ανθρώπους που μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα μια καλή σχέση με τους μαθητές τους, είτε ένας προς έναν είτε μια μικρή ομάδα.

Η διαδικτυακή διδασκαλία αγγλικών είναι μια τεράστια αγορά σε όλο τον κόσμο. Ανά πάσα στιγμή, εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, άνθρωποι κάθονται στους υπολογιστές τους και κάνουν μαθήματα 30-45 λεπτών με μαθητές στο εξωτερικό.

Το μόνο που χρειάζεστε, εκτός από την καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, είναι ένας υπολογιστής με κάμερα web, Skype και ένα ακουστικό με μικρόφωνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε απλώς με έναν υπολογιστή και το Skype, το οποίο είναι δωρεάν, και το ηχοσύστημα του υπολογιστή σας.

Αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πρώιμα πουλιά. Η Κίνα και η Νότια Κορέα είναι εκεί όπου βρίσκονται οι περισσότεροι μαθητές και σπουδάζουν διαδικτυακά μετά το σχολείο. Λόγω των διαφορών ώρας, μπορεί να διδάσκετε από τις 6:00 έως τις 10:00 π.μ.

Μπορείτε να το χειριστείτε αυτό; Επίσης, μελετούν τα Σαββατοκύριακα, έτσι ώστε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ (6:00-10:00 μ.μ. ώρα σας) μπορεί επίσης να είναι πιθανές.

Οι διαδικτυακοί δάσκαλοι αμείβονται έως και 22-24 $ ΗΠΑ ανά ώρα (κατατίθενται απευθείας στον τοπικό τραπεζικό λογαριασμό σας). Η διδασκαλία 4 ωρών την ημέρα θα μπορούσε να σας αποφέρει έως και 400-500 $ ΗΠΑ την εβδομάδα και η ημέρα εργασίας σας θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10:00 π.μ., αφήνοντάς σας την υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη.

Το βιβλίο μουΔιδασκαλία Αγγλικών στο Διαδίκτυο,σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το να δημιουργήσετε μια γωνιά σε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας, πού να βρείτε θέσεις εργασίας, πώς πληρώνεστε και γενικά τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε. Είναι διαθέσιμο στους ιστότοπους της Amazon σε όλο τον κόσμο σε χαρτόδετο ή Kindle.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τοπικά και ξένα σχολεία με αποτέλεσμα η διαδικτυακή διδασκαλία να έχει γίνει πιο δημοφιλής από ποτέ. Για να διδάξετε online τοπικά, θα πρέπει να έχετε άδεια στην πολιτεία ή την επαρχία σας. Για να διδάξετε φοιτητές στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται να έχετε διδακτικά διαπιστευτήρια.

Πάντα προτιμάται ένα πτυχίο, αλλά υπάρχουν πολλές θέσεις όπου απαιτείται μόνο πιστοποιητικό TEFL. Ορισμένα πρακτορεία μπορεί να δεχτούν ακόμη και έναν αιτούντα χωρίς Πιστοποιητικό TEFL, εάν η ανάγκη υπερβαίνει τον αριθμό των αιτούντων, αλλά η ύπαρξη ενός ανοίγει πολλές περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερη αμοιβή. Φαίνεται επίσης καλό στο βιογραφικό ή το βιογραφικό σας.

Εάν σας ενδιαφέρει η διαδικτυακή διδασκαλία, ίσως θέλετε να δείτε το μάθημά μου Διδασκαλία Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TEFL). Η κατοχή πιστοποιητικού πιστοποιητικού TEFL δείχνει αμέσως στα σχολεία ότι είστε σοβαρός και ενημερωμένος υποψήφιος.

Σε αρκετούς ανθρώπους που ξέρω λατρεύουν να ταξιδεύουν. Διδάσκουν από όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Αυτό τους κερδίζει αρκετά για να πληρώσουν τα έξοδα ταξιδιού τους. Διδάσκουν νομάδες και το λατρεύουν. Κρατήστε το για αργότερα μόλις αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Leave a Comment