Δωρεάν Χονδρική & η ναυτιλία πτώσης Πηγές Λίστα προμηθευτών eBay

Δωρεάν Χονδρική & η ναυτιλία πτώσης Πηγές Λίστα προμηθευτών eBay

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η πλήρης λίστα μας είναι πλέον αναρτημένη και διαθέσιμη δωρεάν σε έναν ιστότοπο ενός από τους επιχειρηματικούς πελάτες μας (δείτε παρακάτω για τη διεύθυνση web).

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε επίσης πρόσθετες πηγές πλεονάσματος και διάσωσης, πληροφορίες εκκαθαριστών χονδρικής και πληροφορίες για συγκεκριμένους προμηθευτές που ασχολούνται με μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων ειδών καθώς και γενικά εμπορεύματα χονδρικής και πλεονασματικά.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε τη λίστα μας σε έναν ιστότοπο αντί να τον στείλουμε μέσω e-mail, όπως κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια, είναι επειδή λαμβάνουμε έναν συντριπτικό αριθμό αιτημάτων – πάνω από 100 ανά ημέρα, κατά μέσο όρο, και έχει γίνει αδύνατο να συμβαδίσει.

Επιτρέπεται να ενημερώνουμε τη λίστα μας μέσω του ιστότοπου, γι’ αυτό επισημάνετε την και επισκεφτείτε κατά καιρούς. Εάν θέλετε να προσθέσετε μια εταιρεία στη λίστα, δημοσιεύστε ένα σχόλιο και θα ειδοποιηθούμε για την ανάρτησή σας και θα ζητήσουμε από τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου να ενημερώσει τη λίστα.

Εξακολουθούμε να βλέπουμε έναν αυξημένο αριθμό όσων ζήτησαν τη δωρεάν λίστα μας – μορφοποιώντας τη σε πιο καθαρή μορφή και πωλούν στο eBay. Ο αριθμός αυτών των ΑΤΡΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 200+ πωλητές eBay που πωλούν τη λίστα μας για 9,95 $ – 19,95 $. ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Για να προσθέσουμε σε αυτό, ΑΚΟΜΑ λαμβάνουμε αρκετά δυσάρεστα e-mail από ορισμένους πωλητές eBay – ειδικά αυτούς που ΠΩΛΟΥΝ παρόμοιες λίστες στο eBay, αμφισβητώντας γιατί επιλέξαμε να υπονομεύσουμε την “επιχείρησή” τους και να δώσουμε τη λίστα μας.

Λοιπόν, σε όλους αυτούς τους Αγενείς ανθρώπους που μας έστειλαν και συνεχίζουν να μας στέλνουν e-mail: Έχουμε δώσει τη λίστα μας σε πάνω από 100000 άτομα μέχρι στιγμής και θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να τη δίνουμε.

Αυτό είναι δικαίωμά μας, γι’ αυτό ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να σπαταλάτε τον χρόνο σας στέλνοντάς μας ανόητα e-mail. Μπορείτε επίσης να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να ψηφίζετε «ΟΧΙ» για αυτόν τον οδηγό. Αυτός ο οδηγός έχει προβληθεί ήδη από πάρα πολλά άτομα, έχει ψηφιστεί και έχει καταχωρηθεί στο ευρετήριο στην αναζήτηση Google για βοήθεια, επομένως οι αρνητικές αξιολογήσεις σας θα έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΟ αντίκτυπο

Έχουμε βαρεθεί τους ανθρώπους που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους έντιμους αγοραστές πουλώντας τους απαρχαιωμένες, ανακυκλωμένες ή άλλως κοινές λίστες πληροφοριών. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι πηγές δεν είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά με κάποια έρευνα, είναι αρκετά εύκολο.

Αν και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να σταματήσουμε αυτή την πρακτική, μπορούμε να σας δώσουμε τη δική μας λίστα ΔΩΡΕΑΝ. Σωστά, ΔΩΡΕΑΝ.

Γιατί, μπορεί να ρωτήσετε; Λοιπόν, πρώτα από όλα ο υγιής ανταγωνισμός είναι υπέροχος. Δεύτερον, βρήκαμε τη θέση μας πριν από περισσότερα από 19 χρόνια και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρως αυτήν τη λίστα. Ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο, και ίσως ακόμη και πολύτιμο.

Γνωρίζουμε βεβαίως ότι αυτή η λίστα περιέχει τους ίδιους ακριβώς χονδρεμπόρους και drop shippers που πωλούν άλλα ebayers για 19,99, και μερικοί έως και 29,99

Εδώ είναι η λίστα μας με διάφορους δοκιμασμένους και αληθινούς χονδρεμπόρους, διανομείς και αποστολείς. Τίποτα κρυφό. Λαμβάνετε όποιες πληροφορίες έχουμε διαθέσιμες σχετικά με την πηγή. Ιστότοπος, αριθμός τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, φαξ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ.

Χρησιμοποιήστε το όπως σας ταιριάζει και αν βρείτε έστω και ΜΙΑ χρήσιμη πηγή από αυτήν τη λίστα,

μπορείτε τώρα να βρείτε τους προμηθευτές χονδρικής μας και τη λίστα πηγών η ναυτιλία πτώσης εδώ:

Γνήσιοι προμηθευτές χονδρικής 1,6 εκατομμυρίων προϊόντων όπως ηλεκτρονικά είδη, μόδα, DVD, τσάντες σχεδιαστών, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κ.λπ. από εκατοντάδες επωνυμίες, αρχάριοι που δεν ξέρουν πώς να βρουν προμηθευτή για το eBay και δεν ξέρουν ποια προϊόντα χρησιμοποιούν πρέπει να πουλήσει διαδικτυακά.

 • [UPDATE 2021] Κορυφαίοι προμηθευτές η ναυτιλία πτώσης για eBay, Amazon, Shopify
 • Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή
 • + Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων του Διαδικτύου με επαληθευμένους χονδρεμπόρους και αποστολείς
 • + Εγγυήσεις για να σας δώσουμε τις πηγές που αναζητάτε
 • + Αποκλειστική μελέτη περίπτωσης: Πώς ένας νέος διαδικτυακός λιανοπωλητής κάνει κύκλο εργασιών άνω των 3 εκατομμυρίων $ χρησιμοποιώντας αυτόν τον κατάλογο και την αποστολή αποστολής (πλήρης μελέτη περίπτωσης διαθέσιμη στα μέλη).
 • + Πάνω από 8.000+ επαληθευμένοι χονδρέμποροι, drop shippers, διανομείς και κατασκευαστές επώνυμων προϊόντων
 • + Πάνω από 3.000+ πραγματικές αποστολές και αυξάνονται
 • + Πάνω από 1.000 νέες πηγές επαληθεύονται κάθε μήνα
 • + Πάνω από 2.000+ πηγές κρατικών δημοπρασιών
 • + Απεριόριστη έρευνα: χρειάζεστε ακόμη περισσότερες κορυφαίες πηγές; Λάβετε απεριόριστες αναφορές έρευνας με βάση τις απαιτήσεις σας.
 • + Βρείτε κερδοφόρα προϊόντα σε τοπικό επίπεδο σε φθηνότερες τιμές από την Κίνα (χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για δασμούς και μεγάλους χρόνους αποστολής)
 • + Η μεγαλύτερη εγκατεστημένη υπηρεσία επαληθευμένου καταλόγου στις ΗΠΑ
 • + Δωρεάν μαθήματα για το πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση eBay (αξία 97 $)
 • + Δωρεάν Εγχειρίδιο eBay Business, ο απόλυτος οδηγός για να κερδίσετε χρήματα στο eBay.
 • + Δωρεάν εργαστήριο έρευνας αγοράς eBay.

Leave a Comment