επιχειρήσεις με αυτές τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

 Η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά εύκολη. Υπάρχουν πολλές φθηνές ή δωρεάν πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα για την ανάπτυξη καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Και, με τη σωστή ομάδα ανάπτυξης,

βρίσκεστε μόλις ένα βήμα μακριά από το να αποκτήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Η έναρξη ενός οικιακού καταστήματος για το εμπόριο των ειδών χειροτεχνίας σας ή άλλων τοπικών προϊόντων είναι μια εξαιρετική ιδέα ως startup.

Η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι χωρίς προβλήματα με άφθονες ευέλικτες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα και φθηνές διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το μόνο μυστικό της επιτυχίας δεν είναι να σταματήσετε στα μισά του δρόμου, αλλά να συνεχίσετε να επεκτείνετε τις κατηγορίες προϊόντων και τις δυνατότητες του καταστήματος για να μετατραπείτε από μια μικρή startup σε μια κορυφαία διαδικτυακή επιχείρηση.

Ενώ γνωρίζουμε ότι για κάθε άτομο που δεν γνωρίζει πολύ τη λειτουργία του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου και πώς τα πράγματα πάνε ζωντανά από τη μια μέρα στην άλλη, η σωστή επιλογή μιας πλατφόρμας για να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια απογοητευτική δουλειά.

Λοιπόν, εδώ είναι μια λίστα με τις πιο ισχυρές και εύχρηστες πλατφόρμες που μπορούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να μετατρέψουν με επιτυχία την ιδέα εκκίνησης σε μια ζωντανή πραγματικότητα.

#1 Magento

Αναγνωρισμένο ως η κορυφαία και ταχύτερα εξελισσόμενη πλατφόρμα, το Magento είναι η πλατφόρμα αναφοράς. Υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 500.000 προϊόντα και 80.000 παραγγελίες την ώρα.

Με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, εύκολη ενσωμάτωση, SEO προσανατολισμένη και ευέλικτη διαχείριση περιεχομένου, αποτελεί την καλύτερη διαθέσιμη λύση εντός του προϋπολογισμού.

Επιπλέον, είναι αρθρωτό και προσαρμόσιμο, σημαίνει ότι μπορείτε σταδιακά να επεκτείνετε το κατάστημά σας και να προσθέτετε νέες δυνατότητες με την πάροδο του χρόνου.

#2 OpenCart

Αν υπάρχει μια απλή πλατφόρμα για startups, τότε αυτή είναι το OpenCart! Αυτός είναι ο λόγος που είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των μικρών λιανοπωλητών ή των επιχειρήσεων που βασίζονται στο σπίτι.

Εύκολη λειτουργικότητα backend, εκτεταμένα πρόσθετα δυνατοτήτων, απεριόριστη χωρητικότητα προϊόντων και μικρότερος φόρτος διακομιστή είναι μερικά από τα προνόμια που παρέχει το OpenCart.

#3 Shopify

Έρχεται ως μια πλατφόρμα που αρμόζει σε καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που ταυτόχρονα θέλει να επικεντρωθεί στις αγορές μέσω κινητού τηλεφώνου και στις αγορές μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολες ενσωματώσεις, αστραπιαία ταχύτητα φόρτωσης, ευέλικτες ενσωματώσεις πύλης πληρωμής, λειτουργίες SEO, άμεσες πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Shopify.

#4 WooCommerce

Όσοι είναι άνετα με το WordPress, τότε το WooCommerce είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για αυτούς. Με βάση το WordPress, είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να ξεκινήσει και ως εκ τούτου οι προγραμματιστές θα σας χρεώσουν λιγότερο.

Επιπλέον, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πρόσθετων προσθηκών ή προτύπων και θεμάτων του WooCommerce, που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν τα καταστήματά τους σύμφωνα με την κατηγορία επιχείρησης.

#5 ZenCart

Ο όλος λόγος για να βάλουμε το ZenCart σε αυτήν τη λίστα είναι η φιλική προς τον χρήστη προσέγγιση και η εύκολη διαχείριση του καταστήματος. Φέρει μια σειρά από εκτεταμένα εργαλεία που προσφέρουν επιλογές προσαρμογής πλήρους κλίμακας στους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον, εστιάζει στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του καταστήματος για την ασφαλή διατήρηση όλων των πληροφοριών πελατών και προϊόντων.

Για ένα νοικοκυριό που είναι νέος στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου με μηδενικές τεχνικές γνώσεις, η επιλογή μιας πλατφόρμας που εξυπηρετεί πλήρως τα επιχειρηματικά του συμφέροντα είναι δύσκολη.

Έτσι, η πιο σοφή απόφαση έγκειται στην επιλογή αυτού που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη και εγγενείς λειτουργίες SEO που θα βοηθήσουν το κατάστημα να ξεπεράσει τα αποτελέσματα της Google.

Leave a Comment