Επιχειρήσεις που βασίζονται στο σπίτι:

Επιχειρήσεις που βασίζονται στο σπίτι: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιλαμβάνονται

 Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση με το ελάχιστο ποσό επένδυσης κεφαλαίου, μη διστάσετε να σκεφτείτε να τη δημιουργήσετε στο σπίτι σας.

Σίγουρα θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα σε λειτουργικά έξοδα, όπως κοινόχρηστα, ενοίκια, έξοδα μετακίνησης και έξοδα ντουλάπας.

Η λειτουργία από το σπίτι έχει πολύ νόημα όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση και έχετε περιορισμένα κεφάλαια εκκίνησης.

Όμως, όπως με κάθε καλό, παραμένει μια αρνητική πλευρά, αυτού του είδους οι επιχειρήσεις έχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα της εργασίας από το σπίτι

Λιγότερος χρόνος μετακίνησης-

Η μετακίνηση από και προς τα γραφεία καταναλώνει πολύ χρόνο. Η εργασία από την άνεση του σπιτιού σας μπορεί να εξοικονομήσει πολύ από αυτόν τον χρόνο και ακόμη και να ανακουφίσει το καθημερινό άγχος του ταξιδιού.

Αυτό μπορεί επίσης να σας δώσει περισσότερο χρόνο για να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που παράγουν έσοδα.

Ευελιξία στην εργασία-

Όταν το γραφείο είναι στο σπίτι σας, σας επιτρέπει να φοράτε ό,τι αισθάνεστε άνετα, να εργάζεστε τις πιο παραγωγικές ώρες, να προσλαμβάνετε όσα άτομα προτιμάτε και απλώς να προσαρμόζετε τη ροή εργασίας που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Οι ώρες εργασίας μπορούν επίσης να επιλεγούν με ευελιξία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μειώστε τα γενικά έξοδα και εξοικονομήστε χρήματα-

Τα γραφεία που κατασκευάζονται στο σπίτι συμβάλλουν στη διατήρηση των γενικών εξόδων σας χαμηλά, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα που δαπανώνται για ενοικίαση χώρων γραφείου, επιπλέον λογαριασμούς τηλεφώνου ή βοηθητικά προγράμματα γραφείου.

Τα φορολογικά οφέλη για τέτοιες επιχειρήσεις είναι επίσης προσοδοφόρα. Το μηδενικό κόστος μετακίνησης προσθέτει ακόμη και τις οικονομίες σας.

Βελτιώνει την ισορροπία εργασίας και ζωής-

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής φαίνεται δύσκολη για πολλούς ανθρώπους. Έτσι, η επιχείρησή σας στο σπίτι μπορεί να ελαχιστοποιήσει αυτό το πρόβλημα και να βοηθήσει στη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας στη ζωή. Αυτό επίσης ανακουφίζει από το άγχος διατηρώντας σας πιο φρέσκο ​​και δραστήριο.

Μειονεκτήματα της εργασίας από το σπίτι

Έλλειψη αυτοπειθαρχίας-

Το να βρίσκεστε στο περιβάλλον του σπιτιού μπορεί να σας κάνει να τεμπελιάζετε μερικές φορές και να εκτρέπετε την εστίαση στη δουλειά, επομένως χωρίς αυστηρή αυτοπειθαρχία και κίνητρα, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Μερικοί μπορεί να δυσκολεύονται ακόμη και να συγκεντρωθούν στη δουλειά ενώ περιβάλλονται από δουλειές του σπιτιού.

Πικρή εμπειρία πελάτη-

Μπορεί να υπάρχουν πελάτες που δεν θα βρίσκουν το γραφείο στο σπίτι σας πολύ επαγγελματίες. Μπορούν απλώς να ακυρώσουν τις συμφωνίες μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού του ζητήματος που οδηγεί σε απώλεια στην επιχείρησή σας.

Επικείμενοι περισπασμοί-

Οι επισκέπτες, οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να έρθουν απροειδοποίητα ανά πάσα στιγμή στο σπίτι σας, ακόμα και τις ώρες εργασίας σας, κάτι που μπορεί να αποσπάσει πολύ την προσοχή. Ενοχλήσεις από παιδιά, γείτονες και άλλα άτομα θα μπορούσαν επίσης να διαταράξουν τη ροή εργασίας σας.

Δύσκολο να κλείσει-

Η αμελητέα διάκριση μεταξύ δουλειάς, σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να κάνει εξαιρετικά δύσκολο να διακόψετε την εργασία και πιθανότατα να καταλήξετε υπερβολικά.

Καθώς δεν υπάρχουν αυστηρές ώρες γραφείουοικιακή επιχείρηση, θα μπορούσατε εύκολα να παρασυρθείτε στη δουλειά ατελείωτα κάνοντάς σας να αισθάνεστε υπερφορτωμένοι και αγχωμένοι στο τέλος της ημέρας.

Leave a Comment