Εργαλεία επιχειρήσεων που βασίζονται στο σπίτι που χρειάζεστε

Ας αρχίσουμε. Εάν είστε σοβαροί για το branding και την οικοδόμηση της επιχείρησής σας με βάση το σπίτι, θα πρέπει σίγουρα να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα. Ο ιστότοπός σας είναι ο τρόπος με τον οποίο η επιχείρησή σας θα κάνει την πρώτη της εντύπωση,

θα μοιραστεί πληροφορίες και, εάν ρυθμιστεί σωστά, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέους δυνητικούς πελάτες.

Ο απλούστερος τρόπος για να ξεκινήσετε θα ήταν να καταχωρίσετε το όνομα τομέα σας και να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός ιστολογίου χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα WordPress.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ιστότοπους όπως το Facebook, το LinkedIn, το Instagram κ.λπ.

Οι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν έναν γρήγορο τρόπο για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον, να ενημερώσετε τους πιθανούς πελάτες και, εάν ρυθμίσετε σωστά, σας βοηθούν να δημιουργήσετε νέους δυνητικούς πελάτες.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ακολούθων σας, αυξάνονται και οι ευκαιρίες σας για μάρκετινγκ, προσέγγιση πελατών και έρευνα.

Θα θελήσετε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε ένα τακτικό ενημερωτικό δελτίο για να ενημερώνετε και να ενημερώνετε τους υποψήφιους πελάτες και τους πελάτες για νέα γεγονότα, εκπτώσεις τιμών, προσφορές περιορισμένου χρόνου και τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε σχέσεις, να καθιερωθείτε ως επαγγελματίας και να χτίσετε τον παράγοντα γνώσης, συμπάθειας και εμπιστοσύνης.

Όταν σχεδιάζετε το ενημερωτικό δελτίο σας, δώστε προσοχή στην επωνυμία, τα χρώματα, τη διάταξη κ.λπ… για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σας ενισχύει τη συνολική επωνυμία μάρκετινγκ.

Ένα από τα πιο σημαντικά οικιακά επιχειρηματικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε είναι μια υπηρεσία αυτόματης απάντησης.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να παρακολουθήσετε τους υποψήφιους πελάτες, να ενισχύσετε την επωνυμία σας και τελικά να δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις.

Η καλύτερη προσέγγισή σας είναι να ενσωματώσετε την αυτόματη απάντηση στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε νέους δυνητικούς πελάτες, να στέλνετε ενημερωτικό δελτίο της επιχείρησής σας και να οδηγείτε νέες πωλήσεις καθώς και να επαναλαμβάνετε τις επιχειρήσεις.

Εάν μόλις ξεκινάτε με την επιχείρησή σας στο σπίτι, θα θέλετε να επιλέξετε εκείνα τα εργαλεία που είναι απολύτως απαραίτητα για την επιτυχία σας.

Ο βασικός ιστότοπος, οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τα πιο σημαντικά οικιακά επιχειρηματικά εργαλεία με τα οποία πρέπει να ξεκινήσετε.

Τα καλύτερα νέα είναι ότι αυτά τα εργαλεία είναι συνήθως πολύ φθηνά. Για παράδειγμα, οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων είναι συνήθως δωρεάν.

Οι ιστότοποι μπορούν να ξεκινήσουν δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος και μπορείτε να ξεκινήσετε τον λογαριασμό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Μη διστάσετε να απαντήσετε ή να σχολιάσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σκέψεις έχετε σχετικά με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο σπίτι. Πάντα απολαμβάνουμε να ακούμε τους αναγνώστες μας και ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί σας.

Leave a Comment