Εργασία από το σπίτι με χρήση του eBay

Εργασία από το σπίτι με χρήση του eBay

 Ο καθένας θα ήθελε να είναι το αφεντικό του εαυτού του και να έχει περισσότερο έλεγχο στην ιδιωτική ζωή και την καριέρα μας. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε τη δική σας οικιακή επιχείρηση.

Η εργασία από το σπίτι έχει πολλά διαφορετικά πλεονεκτήματα:

 • Εσείς επιλέγετε τις δικές σας ώρες και ημέρες για να εργαστείτε
 • Παραμένετε πιο κοντά στην οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές σας.
 • Περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές σας
 • Να μην χρειάζεται να παλεύουμε με αυτή την απαίσια κίνηση κάθε πρωί και απόγευμα. Το οποίο από μόνο του μπορεί να πάρει σχεδόν το μισό της εργάσιμης ημέρας σας, ανάλογα με το πού μένετε σε σχέση με την εργασία.
 • Είστε το Αφεντικό του εαυτού σας
 • Απεριόριστες δυνατότητες κερδών εάν είστε παθιασμένοι σε αυτόν τον τομέα εργασίας.
 • Μην ανησυχείτε πια για την απόλυση

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα:

 • Κόστος εκκίνησης που μπορεί να δυσκολευτεί να αποκτήσει μια οικογένεια με χαμηλό εισόδημα
 • Επένδυση σε περισσότερους Προσωπικούς Υπολογιστές, επαγγελματικό λογισμικό και εργαλεία
 • Χρειάζεστε λίγο χώρο για να εργαστείτε, πολλά σπίτια δεν έχουν πλεονάζον χώρο
 • Χρειάζεστε εκπαίδευση στα εργαλεία και τις υπηρεσίες που παρέχονται για τη συγκεκριμένη επιχείρηση

Λοιπόν, πώς μπορούμε να πλοηγηθούμε σε αυτά τα δύσκολα νερά της εργασίας από το σπίτι αντί να βρούμε μια παραδοσιακή δουλειά 9 έως 5 χωρίς καμία εγγύηση ότι θα είναι πάντα κοντά μας για να μας απασχολήσει.

Ειδικά όσο μεγαλώνουμε… Ένας τρόπος είναι να ακούσουμε και να συζητήσουμε με άλλους που έχουν πετύχει σε αυτό

Το eBay είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα και ένα αξιοσέβαστο εισόδημα:

 • Το κόστος εκκίνησης είναι μικρό και απλό, συνήθως 50 σεντ ανά καταχώρηση ανά μήνα.
 • Πολλές φορές, το eBay προσφέρει προσφορές όπου οι πρώτες 50 καταχωρίσεις σας είναι δωρεάν.
 • Το eBay έχει πολύ λίγους περιορισμούς στο τι μπορείτε να πουλήσετε, σε σύγκριση με το Amazon.
 • Στο eBay δεν μπορείτε να πουλήσετε πυροτεχνήματα, πυροβόλα όπλα ή πανοπλίες, αλλά μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε άλλο.
 • Στο eBay χρειάζεστε ειδική άδεια για να πουλήσετε προϊόντα Αυτοκινήτου.
 • Θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας αναζητώντας νέα Προϊόντα που έχουν εξαιρετικό ιστορικό πωλήσεων στο eBay ή στο Amazon. Και πριν το καταλάβετε πουλάτε πολλά διαφορετικά προϊόντα την ημέρα.
 • Το eBay χρησιμοποιεί το PayPal για να σας πληρώσει και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική κάρτα VISA PayPal για να αγοράσετε παραγγελίες από τον προμηθευτή σας
 • Το eBay ίδρυσε την PayPal, αλλά τώρα είναι ξεχωριστές εταιρείες, αλλά εξακολουθούν να συνεργάζονται χέρι-χέρι.
 • Έτσι, με τον τρόπο που λειτουργεί, όταν πραγματοποιείτε μια πώληση, ο πελάτης σας πληρώνει το eBay, το eBay τοποθετεί αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal, στη συνέχεια χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα PayPal VISA για να αγοράσετε το Προϊόν που πούλησε. Ενώ τσεπώνετε τη διαφορά τιμής. Στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση των αγοραστών σας στη “Διεύθυνση Αποστολής” του προμηθευτή σας και μετά πηγαίνετε στους αγώνες.
 • Πρέπει να επιστρέψετε στη σελίδα πωλήσεων του αγοραστή του eBay μόνο αφού ο προμηθευτής σας δώσει τον μεταφορέα και τον αριθμό παρακολούθησης όταν αποσταλεί αυτή η παραγγελία, τα οποία πρέπει να δώσετε στο eBay για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε πίστωση για αυτήν την πώληση και την εκπλήρωση αυτής της παραγγελίας eBay.
 • Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν προμηθευτή στο Διαδίκτυο που πουλάει λιγότερο από αυτό που τον πουλάτε στο eBay
 • Αφιερώστε λίγο χρόνο για ψώνια και κρατήστε σημειώσεις για το τι αγοράζουν όλοι στα καταστήματα και ενσωματώστε το στις στρατηγικές προϊόντων σας.
 • Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε τις Σημειώσεις Καταχώρισης του eBay ως τεκμηρίωση σχετικά με την προέλευση αυτού του προϊόντος, ώστε να μην μπερδεύεστε σχετικά με το πού να αγοράσετε αυτό το προϊόν όταν πωλείται. Αυτές οι σημειώσεις ταξιδεύουν με αυτό το προϊόν όπου κι αν πάει. Αλλά οι πελάτες σας και το eBay δεν τα βλέπουν ποτέ, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις σας.

Τι είδους εισόδημα να περιμένετε από το eBay:

Λάβετε υπόψη ότι η τράπεζά σας των ΗΠΑ μετά βίας μπορεί να σας πληρώσει 0,1% απλό τόκο ετησίως στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας.

Αλλά χρησιμοποιώντας το eBay μπορείτε να κερδίσετε 15% έως 300% ή περισσότερο χρησιμοποιώντας τα χρήματα άλλων ανθρώπων, αγοράζοντας τα προϊόντα τους για αυτούς, χρησιμοποιώντας τα χρήματά τους που βάζουν στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Υπάρχουν πολλοί έμποροι eBay που κερδίζουν 6.000 έως 12.000 $ το μήνα πουλώντας απλώς προϊόντα άλλων στο eBay. Ωστόσο, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε σε αυτήν την επιχείρηση, τόσο περισσότερο κερδίζετε και τόσο πιο γρήγορα αποκτάτε το επιθυμητό εισόδημά σας.

Ζητήστε από τον σύζυγό σας ή άλλα μέλη της οικογένειάς σας να συμμετάσχουν για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να γίνει πιο κερδοφόρα πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή μπορεί να θεωρήσετε απαραίτητο να προσλάβετε υπαλλήλους για να χειριστούν την επιπλέον εργασία.

Όταν δημιουργείτε το κατάστημά σας στο eBay αφού έχετε περίπου 150 καταχωρίσεις προϊόντων, μπορείτε να έχετε έναν διακόπτη που σας επιτρέπει να πάτε διακοπές και να κλείσετε το κατάστημά σας ενώ βρίσκεστε εκτός πόλης.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας. Αυτό σας γλιτώνει από το να χρειάζεται να φέρετε τον φορητό υπολογιστή σας στις διακοπές και να χρειάζεστε πάντα πρόσβαση στο WIFI.

Ωστόσο, τίποτα δεν σας εμποδίζει να λειτουργείτε το eBay κατάστημά σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, εκτός εάν δεν έχετε φορητό υπολογιστή ή δεν έχετε πρόσβαση στο WIFI.

Τις περισσότερες φορές χρειάζεται μόνο να αφιερώνετε περίπου 20 έως 30 λεπτά την ημέρα για να εκπληρώσετε τις παραγγελίες εκείνης της ημέρας και να το κάνετε μόνο μία φορά την ημέρα.

Έτσι, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε να λειτουργείτε το eBay κατάστημά σας, ενώ πραγματοποιείτε πωλήσεις και εξακολουθείτε να κερδίζετε εισόδημα.

Εδώ είναι μερικά βοηθήματα eBay που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα:

Το eBay Watch Count είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας βοηθά να αναζητήσετε και να βρείτε τη σειρά προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο eBay, θα διαπιστώσετε ότι πολλά έχουν πουλήσει αμέτρητες χιλιάδες στο eBay. Και αν ακολουθήσετε τα παραδείγματά τους, θα ξεπουλήσετε τον ανταγωνισμό σας σε ελάχιστο χρόνο.

Και προηγμένα εργαλεία για τη δημιουργία εντυπωσιακών σελίδων καταχώρισης eBay. Ωστόσο, παρέχει επίσης παρακολούθηση αποθέματος, έτσι ώστε να μην σας πιάνουν τα πορτοφόλια σας κάτω όταν ο προμηθευτής σας εξαντληθεί ή αλλάζει τις τιμές του πριν πραγματοποιήσετε την πώλησή σας.

Τα εργαλεία τους θα κάνουν τις σημαντικές προσαρμογές στις καταχωρίσεις σας στο eBay, έτσι ώστε να έχετε πάντα κέρδος και να πουλάτε πάντα προϊόντα που είναι σε απόθεμα. Τα εργαλεία τους είναι πολύ πολύτιμα και χρήσιμα, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Επομένως, δώστε προσοχή στα διαφορετικά επίπεδα εξυπηρέτησης προϊόντων. Μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 50 $ το μήνα για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία τους.

Παρέχουν επίσης εκπαίδευση για καθεμία από τις πλατφόρμες eStore όπως το eBay, το Amazon, το Bonanza και το Shopify, που θα χρειαστείτε για να γνωρίζετε πώς να ρυθμίζετε και να χειρίζεστε τα Καταστήματα σας.

Το Keywordspy είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που παρέχει δωρεάν δοκιμαστική χρήση. Αυτό το εργαλείο είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λέξεις-κλειδιά στις καταχωρίσεις σας στο eBay ή στο Amazon που έχουν ιστορικό πωλήσεων.

Αυτό το εργαλείο παρέχει τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται στις μηχανές αναζήτησης για την εύρεση προϊόντων που έχουν αγοράσει οι άνθρωποι στο διαδίκτυο στο eBay και στο Amazon.

Και ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τους αγοραστές σας πελάτες. είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να σταθείτε στην ουρά για τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους όρους αναζήτησης λέξεων-κλειδιών για αυτά τα προϊόντα.

Leave a Comment