Εργασία από το σπίτι χρησιμοποιώντας το Amazon

Εργασία από το σπίτι χρησιμοποιώντας το Amazon

 Η εργασία από το σπίτι χρησιμοποιώντας το Amazon είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για ταχύτερα και μεγαλύτερα κέρδη, επειδή η Amazon έχει πάνω από 100 φορές μεγαλύτερη πελατειακή βάση από αυτή που έχει το eBay.

Αλλά η Amazon είναι επίσης πολύ πιο περιοριστική στις Κατηγορίες Προϊόντων της. Η Amazon περιμένει από εσάς να είστε επαγγελματίας ειδικός στις κατηγορίες προϊόντων που πουλάτε στο Amazon. Η Amazon είναι επίσης πολύ λιγότερο ανεκτική στα λάθη.

Ενώ το eBay είναι πολύ πιο ανεκτικό στα λάθη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολύ λίγοι έμποροι που πωλούν στο Amazon, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός.

Και ο ανταγωνισμός μειώνεται ακόμη περισσότερο εάν υποβάλετε αίτηση και λάβετε έγκριση για να πουλήσετε μία από τις Gated Κατηγορίες όπως Αυτοκίνητα, Κοσμήματα, Αποσκευές, ρούχα κ.λπ.,…

Προϊόντα AMAZON:

Πρώτα απ ‘όλα, τα περισσότερα προϊόντα που πωλούνται στο Amazon πωλούνται από άλλους διαδικτυακούς εμπόρους, η Amazon δεν κατέχει σχεδόν καθόλου προϊόντα.

Η Amazon απλώς παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για εμπόρους σε όλο τον κόσμο για να διαφημίζουν και να πωλούν τα προϊόντα τους χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της Amazon, ενώ συγκεντρώνει προμήθειες μεταξύ 7,5% και 15%.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να πουλήσετε στο Amazon:

Εκπλήρωση από Έμπορο είναι όπου ρίχνετε τα προϊόντα σας είτε από το κατάστημά σας είτε από άλλο κέντρο εκπλήρωσης ιστοτόπων WEB, όπως: Walmart.eBay, κ.λπ.

Σε αυτήν τη μέθοδο δεν χρειάζεται να χειριστείτε ποτέ κανένα προϊόν, μόνο ο προμηθευτής σας κάνει . Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, θα λάβετε πρώτα τα χρήματά σας και μετά θα αγοράσετε το προϊόν για τον πελάτη σας. Ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος απόκτησης εισοδήματος.

Ωστόσο, η Amazon πληρώνει μόνο κάθε 2 εβδομάδες. Έτσι, κάθε 2 εβδομάδες παίρνετε τα χρήματά σας πίσω, συν τα κέρδη. Σε σύγκριση με το eBay, λαμβάνετε τα χρήματά σας για την αγορά αυτού του προϊόντος αμέσως, και όταν η παραγγελία σας εκπληρωθεί πλήρως και παραδοθεί στον πελάτη σας, τα υπόλοιπα από αυτά τα χρήματα είναι δικά σας για να τα κρατήσετε ως καθαρό κέρδος.

FBA (Εκτέλεση από την Amazon) είναι όπου αναζητάτε καταστήματα Κατασκευαστών ή Κατασκευαστών για να αγοράσετε ολοκαίνουργια προϊόντα για δεκάρες στο δολάριο.

Σε αυτή τη μέθοδο έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά περιθώρια κέρδους, με τα οποία αγοράζετε για $1 ή λιγότερο και στη συνέχεια πουλάτε για $5 έως $10 ή περισσότερο.

Το οποίο καταλήγει να είναι 5 έως 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό για το οποίο το αγοράσατε, στη συνέχεια το στέλνετε στην αποθήκη της Amazon και αφήνετε την Amazon να διαφημίσει, να πουλήσει και να στείλει τα προϊόντα στους πελάτες σας για εσάς.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να διατηρείτε το απόθεμα σε απόθεμα στο Amazon.

Πολύ λιγότερη δουλειά από την πλευρά σας, ειδικά αν μπορείτε να πείσετε τον κατασκευαστή σας να στείλει τα προϊόντα σας απευθείας στην αποθήκη της Amazon για εσάς και πολλοί το κάνουν.

Κάποιοι θα βάλουν ακόμη και την επώνυμη ετικέτα σας σε αυτό το προϊόν για εσάς με μια μικρή χρέωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να στείλετε στις εγκαταστάσεις σας (ή στο σπίτι) και στη συνέχεια να συσκευάσετε αυτό το προϊόν ή μια δέσμη προϊόντων για να φτιάξετε ένα προϊόν.

Στη συνέχεια, στείλτε αυτό το προϊόν στην αποθήκη της Amazon. Η ομαδοποίηση πολλών προϊόντων μαζί ως ένα προϊόν καθιστά πιο δύσκολο για τον ανταγωνισμό σας να αντιγράψει ακριβώς το προϊόν σας.

Έτσι, εξαλείφεται ακόμη περισσότερο ο ανταγωνισμός. Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε ένα σετ τηγάνια πίτσας με κόφτη πίτσας σε ένα πακέτο.

Η εύρεση κατασκευαστών είναι σχετικά εύκολη, απλώς βρείτε τον γραμμικό κώδικα UPC του προϊόντος σε αυτήν τη συσκευασία του προϊόντος (όχι τον γραμμικό κώδικα του καταστήματος που είναι συνήθως ένα πρόσθετο αυτοκόλλητο με κωδικό UPC κολλημένο στη συσκευασία του προϊόντος από το κατάστημα).

Δίπλα σε αυτόν τον γραμμωτό κωδικό βρίσκεται η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου του κατασκευαστή (ή του διανομέα κατασκευαστών).

Απλώς καλέστε αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου και ζητήστε την ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και το κόστος ανά μονάδα. Εάν παραγγείλετε απευθείας από τον Κατασκευαστή, μπορεί να σας ζητηθεί να αγοράσετε χύμα, αλλά θυμηθείτε ότι πρόκειται να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα για πένες στο δολάριο, οπότε ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσετε 500 από αυτά στα 20 σεντ το καθένα, είναι θα σας κοστίσει μόνο 100 $ για παράδειγμα.

Και αν τα πουλήσετε για 10 $, μόλις κερδίσατε 5.000 $, ενώ ξοδέψατε μόνο 100 $ για τα προϊόντα και 3 $ σε προμήθειες Amazon + τέλη χειρισμού, εξακολουθείτε να κερδίζετε 3400 $ σε καθαρό κέρδος πωλήσεων.

Χρησιμοποιώντας τα καταστήματα outlet των κατασκευαστών, όπως Dollar Tree, Dollar General, 99 Cent Max, Πέντε και κάτω, Ημίψηλο Εκκαθαριστής, κ.λπ. μπορείτε να αγοράσετε πρώτα έναν μικρό αριθμό από αυτά τα προϊόντα και να δείτε πόσο καλά πωλούν στο Amazon μέσω του FBA .

Και αν πουλήσουν καλά, τότε παραγγείλετε χύμα από τον κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο ξοδεύετε μόνο λίγα δολάρια για να δοκιμάσετε μια εμπορευσιμότητα προϊόντων στο Amazon. Πολύ λιγότερο από τα $100 που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Αλλά τα καταστήματα Κατασκευαστών θα κοστίζουν λίγο περισσότερο ανά προϊόν από το κόστος των Κατασκευαστών. Κανονικά περίπου 1 $ ή λιγότερο το καθένα, μερικές φορές περισσότερο. Ανάλογα με το κατάστημα κατασκευαστών που ψωνίζετε.

Χρήσιμα εργαλεία για να αποκτήσετε:

“ASINspector” είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο και θα σας βοηθήσει να βρείτε προϊόντα που είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία στο Amazon.

Αλλά αυτό το εργαλείο λειτουργεί επίσης σε eBay, Walmart και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα αποτελέσματα πρόκειται να συγκριθούν με την Amazon όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων, την τιμολόγηση και τα περιθώρια κέρδους. Αυτό το εργαλείο θα σας συμβουλεύσει ακόμη και για τις καλύτερες πηγές για ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Εκτός από άλλες μελέτες αγοράς, όπως οι τάσεις των πωλήσεων κατά το παρελθόν και την τρέχουσα εποχή. Με αυτό το εργαλείο μετρώνται πάρα πολλές παράμετροι της αγοράς.

Μπορείτε ακόμη να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε αυτούς τους όγκους πωλήσεων και τα μικτά κέρδη κατά σειρά από το υψηλότερο προς το χαμηλότερο ή το χαμηλότερο προς το υψηλότερο.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Amazon έχει τις χαμηλότερες τιμές και στο eBay πωλούν υψηλότερα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θέλετε να προμηθευτείτε από το Amazon και να πουλήσετε στο eBay.

Αλλά αν πουλάει χαμηλότερα στο eBay και υψηλότερα στο Amazon, θέλετε να προμηθευτείτε από το eBay και να πουλήσετε στο Amazon.

Αλλά μην υποθέτετε πάντα ότι το eBay ή το Amazon θα έχουν τις καλύτερες τιμές, γιατί μερικές φορές το κάνουν η Walmart ή άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Leave a Comment