Εργασίες στο σπίτι για βετεράνους με ειδικές ανάγκες

Εργασίες στο σπίτι για βετεράνους με ειδικές ανάγκες

Εάν είστε, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Γνωρίζω ότι μιλώ σε διεθνές ακροατήριο, επομένως δεν θα αναφερθώ στην ατομική βοήθεια που μπορεί να λάβετε ή όχι από την κυβέρνησή σας. Αυτό που θα αναφερθώ είναι ότι υπάρχουν επιλογές εκεί έξω για εσάς που μπορεί να μην έχετε εξετάσει.

Πρώτα θα απαριθμήσω μερικά και μετά θα πάμε λίγο πιο βαθιά εξηγώντας πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε.

  1. Μέντορας
  2. Ομιλητής
  3. Συγγραφέας
  4. Γυμναστής
  5. Πωλητής
  6. Μηχανικός
  7. Και η λίστα συνεχίζεται

Μάλλον έχετε καταλάβει ότι δεν σας βλέπω περιορισμένο. Βλέπω μόνο ότι η κατάστασή σου σε καλεί να είσαι πιο συγκεντρωμένος στις επιλογές σου. Έχω γνωρίσει ανθρώπους χωρίς πόδια που έχουν ανέβει σε βουνά και χωρίς χέρια έχουν γίνει ολοκληρωμένοι στο πινγκ πονγκ!

Λοιπόν, ας πάμε στο “επιχειρείν” έτσι;

Καθοδήγηση

Δεν είμαι σίγουρος αν το γνωρίζετε αυτό, αλλά οι άνθρωποι θα πληρώσουν απίστευτα χρηματικά ποσά για έναν σπουδαίο μέντορα για να δουλέψει μαζί τους επαγγελματικά και προσωπικά. Έχω πληρωθεί προσωπικά πάνω από 10.000 $ από ένα άτομο για να λάβω καθοδήγηση από εμένα. Μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον στην πορεία του; Μπορείτε να τους καθοδηγήσετε σε μια συγκεκριμένη διαδικασία ή τομέα ανάπτυξης;

Ως βετεράνος πιστεύω ότι μπορείς για τον απλούστατο λόγο ότι έχεις ξεπεράσει και καταφέρει αυτό που οι περισσότεροι στον κόσμο είναι να φοβάσαι να επιχειρήσεις!

Ομιλητής

Ίσως δεν μπορείτε να περπατήσετε, ίσως να μην μπορείτε να πιάσετε μια μπάλα ή να αγκαλιάσετε τον αγαπημένο σας… αλλά μπορείτε να πείτε έναν ενθαρρυντικό λόγο ή να εμπνεύσετε κάποιον; ΑΝ έχετε την ικανότητα να σηκώνεστε κάθε μέρα και να αντιμετωπίζετε αυτό που περνάτε, θα μπορούσατε να είστε έμπνευση για κάποιον άλλον που αγωνίζεται; ΝΑΙ!

Υπάρχουν πολλά μέρη που αναζητούν ενεργά άτομα σαν εσάς για να έρθουν και να μιλήσουν στην κοινότητά τους, όπως σχολεία, εκκλησίες, σύλλογοι, οργανισμοί και εταιρείες επίσης. Και ναι, θα σε πληρώσουν! Συχνά ονομάζεται αμοιβή ομιλητή ή αμοιβή. Εξετάστε ποιους μπορείτε να εμπνεύσετε και πού μπορούν να κάνουν παρέα και, στη συνέχεια, απλώς ενημερώστε τον ηγέτη ότι είστε ανοιχτοί στη συζήτηση.

Συγγραφέας

Σε όλο τον κόσμο είστε περιζήτητοι αν μπορείτε να γράψετε μια πλήρη πρόταση καθαρά. Μπορεί να νομίζετε ότι αστειεύομαι, αλλά μπείτε στο Διαδίκτυο και δείτε όλα τα κακογραμμένα άρθρα, προσφορές και σελίδες πωλήσεων. Γνωρίζατε ότι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες μορφές γραφής είναι αυτή του κειμενογράφου; Ναι, μπορείτε πραγματικά να κάνετε ένα εξαιρετικό εισόδημα πουλώντας πράγματα άλλων ανθρώπων!

Μετά πήγαινε να μάθεις πώς. Είναι μια πολύ διδασκόμενη δεξιότητα που μπορείτε να μάθετε δωρεάν εάν είστε διατεθειμένοι να κάνετε λίγη έρευνα.

Γυμναστής

Οι πιθανότητες είναι ότι το να είσαι βετεράνος σου έδωσε την ευκαιρία να μάθεις πολλά για τη φυσική κατάσταση και τα κίνητρα. Εάν είστε πρόθυμοι να το διδάξετε αυτό σε άλλους, μπορείτε να μεταδώσετε ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα σε αυτή τη γη την υγεία.

Είναι μια από τις αγορές με τα μεγαλύτερα κέρδη σήμερα. Η υγεία και η φυσική κατάσταση συνεχίζουν να κατατάσσονται στον τομέα των κορυφαίων κερδών σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσατε να τους βοηθήσετε στο ταξίδι τους;

Πωλητής

Εάν πιστεύετε ότι οι άνθρωποι θα σας υποτιμήσουν λόγω των προκλήσεων σας, απορρίψτε αυτή τη σκέψη. Αυτά που θα θέλουν δεν αξίζουν τον αέρα που εκπνέεις. Οι υπόλοιποι θα σας θαυμάσουν που προχωρήσατε μπροστά στην πρόκληση σας.

Οι πωλήσεις είναι ένα από τα πιο αξιόλογα μονοπάτια αν με ρωτάτε. Βλέπετε, οι ηθικές πωλήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από το να βοηθάς τους άλλους να δουν την αξία και επέλεξαν να ενεργήσουν σε αυτό που θα τους ωφελήσει περισσότερο.

Εάν πιστεύετε σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, το πουλάτε ήδη. Στην πραγματικότητα, κοιτάξτε γύρω σας, οι άνθρωποι πουλάνε όλη μέρα αυτό που πιστεύουν. Γιατί να μην πληρώνεστε για να το κάνετε;

Μηχανικός

Ξέρω ότι για κάποιους από εσάς αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο, αλλά αν ένας άντρας μπορεί να σκαρφαλώσει σε ένα βουνό χωρίς πόδια τι σας εμποδίζει να φτιάξετε ένα αυτοκίνητο, αν το θέλατε πραγματικά;

ΔΩΡΟ

Αυτή είναι η αγαπημένη μου περιοχή για όλους τους αρχάριους που αισθάνονται ότι δεν έχουν δεξιότητες, ταλέντα, εξειδίκευση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Παραπομπές.

Ναι, αυτό είπα. Απλώς παραπέμψτε τους ανθρώπους σε άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες. Έχω πολλούς ανθρώπους που παραπέμπουν αυτούς που χρειάζονται τις υπηρεσίες και τις εκπαιδεύσεις μου. Κάθε άτομο που παραπέμπει κάποιον που γίνεται πελάτης λαμβάνει ένα σημαντικό οικονομικό αντίτιμο.

Αυτός είναι ένας τομέας με τον οποίο είμαι πολύ παθιασμένος να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν. Δεν σε περιορίζει τίποτα, παρά μόνο η πίστη σου στον εαυτό σου. Εάν είστε έτοιμοι να σταματήσετε να αισθάνεστε παγιδευμένοι και οικονομικά περιορισμένοι – ξεκινήστε να εργάζεστε από το σπίτι σήμερα ζητώντας βοήθεια από έναν μέντορα που νοιάζεται.

Ο Θεός να σε ευλογεί!

Ο Chad Nedland είναι συγγραφέας, προπονητής προσωπικής στρατηγικής με βάση την πίστη και γνωστός δημόσιος ομιλητής.

Κατά τη διάρκεια 30 και πλέον ετών, αναζήτησε και ενσωμάτωσε την πίστη και την προσωπική ανάπτυξη στη ζωή του και βίωσε τα αποτελέσματα από πρώτο χέρι.

Μέσω της δοκιμής, του λάθους και της εφαρμογής, έχει εξαλείψει το αναποτελεσματικό και έχει καλλιεργήσει αυτό που ήταν αποτελεσματικό και αποδοτικό. Αφήστε τον να κατευθύνει και να σας διδάξει την τέχνη να ενσωματώνετε αποτελεσματικά την πίστη σας στην καθημερινή επιδίωξη των στόχων σας.

Leave a Comment