Εύκολη επιχείρηση που βασίζεται στο σπίτι

Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να γίνουν το αφεντικό του εαυτού τους, αλλά πολλοί δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Υπάρχουν διάφοροι τύποι οικιακών επιχειρήσεων.

Εταιρείες παροχής υπηρεσιών, πωλήσεις προϊόντων και οικιακές επιχειρήσεις που βασίζονται στο διαδίκτυο, για να αναφέρουμε μερικές.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία έναρξης της δικής σας διαδικτυακής οικιακής επιχείρησης. Θα προσπαθήσω να εξαλείψω μέρος του μυστηρίου της διαδικασίας.

Ακολουθώντας αυτήν την οδηγία, θα είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να κάνετε μια τεράστια επένδυση.

Πρώτα, πρέπει να ξέρετε τι πρόκειται να κάνει η επιχείρησή σας. Θα παρέχει υπηρεσία; Σκοπεύετε να πουλήσετε προϊόντα; Αυτοί είναι οι δύο γενικοί τύποι οικιακών διαδικτυακών επιχειρήσεων που θα συζητήσω σε αυτό το άρθρο.

Εάν σκοπεύετε να παρέχετε μια υπηρεσία, τι είδους υπηρεσία θα παρέχετε; Θα παρέχεται σε άτομα που διαθέτουν ιστότοπους; Θα είναι μια υπηρεσία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι ή θα περιοριστεί στην περιοχή σας;

Κάντε παρόμοιες ερωτήσεις εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα προϊόν. Θα είναι ένα προϊόν που πουλάτε και παραδίδετε σε τοπικό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο; Εάν επιλέξετε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζετε κάτι σχετικά με την αποστολή του προϊόντος σας στο εξωτερικό;

Το ίδιο ισχύει και για την εθνική παράδοση. Γνωρίζετε το κόστος που σχετίζεται με την παράδοση του προϊόντος σας οπουδήποτε στη χώρα όπου ζείτε;

Μόλις απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, θα έχετε περισσότερη ιδέα για το πώς θα διαμορφωθεί τελικά η οικιακή σας επιχείρηση Ιστού.

Τότε θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το όνομα της επιχείρησής τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα, ωστόσο, ένα γενικό όνομα τομέα με λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα σας εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα.

Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε το όνομα της εταιρείας σας ως όνομα τομέα και να το κατευθύνετε στον ιστότοπό σας, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Πρέπει να βρείτε έναν καλό καταχωρητή ονομάτων τομέα, όχι έναν φτηνό καταχωρητή τομέα. Φτηνό σημαίνει φθηνό στον τομέα των ονομάτων τομέα. Το όνομα τομέα σας είναι σημαντικό.

Το να ξοδεύετε 25 $ ετησίως σε έναν καταχωρητή που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες και ποιότητα σε σύγκριση με το να ξοδεύετε 10 $ ή λιγότερο σε έναν φτηνό καταχωρητή είναι αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ. Εάν αυτά τα επιπλέον 15 $ το χρόνο θα κάνουν ή θα χαλάσουν την οικιακή σας επιχείρηση, τότε ίσως δεν πρέπει να ξεκινήσετε μια.

Τότε θα χρειαστείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Και πάλι, το φθηνότερο δεν είναι καλύτερο. Υπάρχουν καλές υπηρεσίες φιλοξενίας για 100 $ το χρόνο ή ακόμα και λίγο λιγότερο. Όποιος σας προσφέρει φιλοξενία για λιγότερο από αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσει μια κόκκινη σημαία.

Επιλέξτε και πληρώστε για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως ακριβώς έχετε καταχωρήσει το όνομα τομέα σας. Εάν πηγαίνετε με ένα μηνιαίο πρόγραμμα, πιθανότατα δεν ασχολείστε πλήρως με τη νέα σας επιχείρηση στο σπίτι.

Τώρα έχετε το όνομα τομέα σας και φιλοξενείτε τον νέο σας ιστότοπο, αλλά πού βρίσκεται ο ιστότοπος και πώς μπορώ να τον αποκτήσω; Έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να μάθετε HTML και να δημιουργήσετε τη δική σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG όπως το FrontPage για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον για να φτιάξει τον ιστότοπό σας για εσάς.

Αρχικά, ας μιλήσουμε για την εκμάθηση HTML για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου για την οικιακή σας επιχείρηση. Υπάρχει μια καμπύλη μάθησης εδώ. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή από τις τρεις που ανέφερα παραπάνω, αλλά χρειάζεται χρόνος για να μάθεις. Μάλλον δεν θα λειτουργήσετε σε λίγες μέρες με αυτήν την επιλογή.

Μακροπρόθεσμα, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα για να μάθετε HTML και να δημιουργήσετε τους δικούς σας ιστότοπους. Όσο περισσότερους ιστότοπους έχετε στο πορτοφόλι σας, τόσο περισσότερους θα έχετε τουλάχιστον έναν που θα είναι μεγάλος νικητής.

Η σύνταξη του δικού σας κώδικα σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο όσο συχνά θέλετε.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε τον δικό σας οικιακό επιχειρηματικό ιστότοπο με έναν εκδότη WYSIWYG. (Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε). Αυτά τα προγράμματα επεξεργασίας είναι παρόμοια με τη δημιουργία ενός εγγράφου. Όλα είναι οπτικά και δεν χρειάζεται

Κωδικοποιήστε ένα κομμάτι.

Στη συνέχεια, η πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων για να δημιουργήσει τον οικιακό επαγγελματικό σας ιστότοπο είναι μια άλλη επιλογή. Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοτόπων ξέρει πώς να δώσει στον ιστότοπό σας την εμφάνιση και την αίσθηση που χρειάζεστε.

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε έναν web designer. Θα προσθέσω μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Εάν λένε ότι θα καταχωρήσουν το όνομα τομέα για εσάς, πείτε όχι. Η εγγραφή ενός ονόματος τομέα δεν είναι τεχνικά δύσκολη. Κάντο μόνος σου. Πολλοί σχεδιαστές ιστοσελίδων καταχωρούν το όνομα τομέα στο φθηνότερο μέρος που μπορούν να βρουν και στη συνέχεια σας χρεώνουν 100 $ ή περισσότερα ετησίως για το όνομα τομέα.

Μετά, πολλοί από αυτούς το ηχογραφούν στο όνομά τους! Αυτό θα σας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα εάν αποφασίσετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Το όνομα τομέα πρέπει να είναι πάντα στο όνομά σας.

Ρωτήστε τους ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Εάν θα χρησιμοποιούν το FrontPage ή το Dreamweaver ή άλλον εκδότη WYSIWYG, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο της οικιακής επιχείρησης.

Εάν δεν γράφουν HTML από την αρχή, τότε δεν θα πρέπει να ασχολούνται με το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Εάν θέλουν να σας χρεώνουν μηνιαία για να τρέχουν τον ιστότοπό σας για εσάς, να είστε προσεκτικοί. Μην υπογράφετε ετήσιες συμβάσεις. Η δουλειά τους είναι να σας δημιουργήσουν έναν ιστοχώρο οικιακής επιχείρησης.

Ας μείνουν σε αυτό. Οι περισσότεροι σχεδιαστές είναι απλώς σχεδιαστές. Δεν είναι γκουρού μηχανών αναζήτησης, ηγέτες επιχειρήσεων ή οτιδήποτε άλλο. Προσλάβετε έναν σχεδιαστή για να σχεδιάσει και άλλους για να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί.

Μην τους αφήσετε να μιλήσουν για χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεστε. Ακριβώς όπως οι πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να προσθέσετε πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες που δεν χρειάζεστε.

Ένας ιστότοπος μπροσούρας είναι αυτός που έχει σχεδιαστεί βασικά για να ενημερώνει τους ανθρώπους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε και να επικοινωνούν μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συνήθως είναι μια κύρια σελίδα, μια σελίδα για και μια σελίδα επαφής. Δεν πρέπει να σας κοστίσει περισσότερο από 500 $.

Εάν πρόκειται να προσθέσετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας πληρώνοντας για αυτό μέσω του οικιακού ιστότοπου της επιχείρησής σας, τότε θα γίνει ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Και πάλι, δώστε προσοχή στις καμπάνες και τις σφυρίχτρες που προσπαθεί να σας πουλήσει ο πωλητής μεταχειρισμένου ιστότοπου. Το PayPal είναι μια καλή επιλογή όταν ξεκινάτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα έναν λογαριασμό PayPal. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κουμπιά αγοράς και να τα εισαγάγετε στον ιστότοπό σας με τον κώδικα που παρέχουν χωρίς να είστε γκουρού HTML.

Μπορείτε ακόμη να ορίσετε τα έξοδα αποστολής και οτιδήποτε άλλο μέσω PayPal δωρεάν. Χρεώνουν μικρά ποσοστά ανά πώληση, αλλά οι υπηρεσίες που παρέχουν αξίζουν τον κόπο. Επιπλέον, δεν έχουν τέλη εγκατάστασης ή μηνιαίες χρεώσεις όπως άλλες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όταν ο όγκος των πωλήσεών σας φτάσει τα χιλιάδες δολάρια το μήνα, μπορείτε να αναζητήσετε μια καλύτερη λύση, αλλά μέχρι τότε, χρησιμοποιήστε το PayPal.

Ένα παλιό ρητό μεταξύ αυτών που βγάζουν χρήματα στο διαδίκτυο είναι «το πρώτο το φτιάχνεις για την παράσταση και το υπόλοιπο για τη ζύμη». Τι σημαίνει αυτό? Πιθανότατα θα ανησυχείτε πολύ για την εμφάνιση του ιστότοπού σας στην αρχή, αλλά ο σχεδιασμός είναι η λιγότερο σημαντική πτυχή της οικιακής σας επιχείρησης ιστού.

Πολλοί θα διαφωνήσουν, αλλά ποιος νοιάζεται; Επιτρέψτε μου να επαναλάβω, ο σχεδιασμός είναι η λιγότερο σημαντική πτυχή της οικιακής σας επιχείρησης. Μια όμορφη ιστοσελίδα χωρίς επισκεψιμότητα γίνεται πιο άσχημη κάθε μέρα. Μια άσχημη ιστοσελίδα με την επισκεψιμότητα που βγάζει χρήματα γίνεται πιο όμορφη με το δολάριο.

Δημιουργήστε έναν συνολικό προϋπολογισμό για την οικιακή σας επιχείρηση ιστού. Μην ξοδεύετε περισσότερο από το 30% αυτού του προϋπολογισμού για σχεδιασμό.

Ξοδέψτε το υπόλοιπο της προώθησης του ιστότοπού σας, τη διαφήμιση και άλλες ενέργειες που σας φέρνουν πελάτες. Μην αφήσετε έναν σχεδιαστή να σας πει ότι το σχέδιό του είναι πιο σημαντικό από την επιτυχία της επιχείρησής σας στο σπίτι.

Τώρα που το όνομα τομέα, η φιλοξενία και ο ιστότοπός σας είναι σε λειτουργία, χρειάζεστε πλέον πελάτες. Που τα βρίσκεις; Έχω την ιστοσελίδα μου, δεν θα με βρουν τώρα; ΟΧΙ δεν θα το κάνουν.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα. Μπορείτε να αγοράσετε το AdWords από την Google, το MSN (προσεχώς) ή το Yahoo.

Αυτό σας στέλνει επισκεψιμότητα από άτομα που αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Δώστε προσοχή στην υποβολή προσφορών και ορίστε τα όρια δαπανών σας μέχρι να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά θα σας ωφελήσουν.

Leave a Comment