Η καλύτερη από τις καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες

Η καλύτερη από τις καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες υπολειπόμενου εισοδήματος

 Είμαι στο affiliate marketing για πάνω από 15 χρόνια τώρα. Μετά από μια θητεία με την κυβέρνησή μας και εκπαιδεύτηκα σε “comms” (επικοινωνίες) άρχισα μια συγγένεια με το Διαδίκτυο και έδειξα έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ιστού.

Μου άρεσε η πτυχή της κατασκευής ενός ιστότοπου, η δημιουργικότητα του γραφικού σχεδιασμού και πολύ αργότερα, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Μετά την πρόσληψη της κυβέρνησης μου, ενώ δούλευα την κανονική δουλειά, εννιά με πέντε, άρχισα να ασχολούμαι με το Affiliate Marketing.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι βασικά η πώληση του προϊόντος ή της υπηρεσίας κάποιου άλλου προκειμένου να κερδίσει μια προμήθεια από την πώληση.

Το ClickBank ήταν το πρώτο μου εγχείρημα και πραγματικά λειτούργησε για λίγο. Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι έκανα την πρώτη μου online πώληση και πήγαινα πάνω-κάτω στο διαμέρισμά μου με ένα υπνοδωμάτιο πριν από πολύ καιρό. Ο σκύλος μου νόμιζε ότι ήμουν εντελώς τρελός. Όμως, είναι πραγματικά μια συγκίνηση.

Έτσι, ξεκίνησε το ατελείωτο πάθος μου για τους ιστότοπους και το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Αλλά, δυστυχώς, αργότερα έμαθα πόσο μοντέρνα μπορεί να είναι ορισμένα προϊόντα. Επίσης, δεν ήμουν ακριβώς ειδικός στο μάρκετινγκ εκείνη την εποχή.

Τα επόμενα αρκετά χρόνια, ξόδεψα κυριολεκτικά χιλιάδες δολάρια αγοράζοντας ηλεκτρονικά βιβλία, εκπαιδευτικά εγχειρίδια, διαδικτυακά σεμινάρια, καθοδήγηση και πολλά άλλα. Και πάλι, θα έβγαζα λίγα δολάρια εδώ κι εκεί, αλλά τίποτα για να σταματήσω τη δουλειά. Ήταν πραγματικά καταθλιπτικό.

Υπάρχουν τόσες πολλές απάτες εκεί έξω. Σίγουρα, υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παίκτες στο πολυεπίπεδο μάρκετινγκ που φέρνουν έξι αριθμούς. Έχω γνωρίσει αρκετούς. Αλλά, τι έχουν αυτοί οι τύποι που δεν έχω εγώ; Λοιπόν, μερικοί από αυτούς είχαν ήδη τεράστιους ακόλουθους όταν συνάντησαν την επιχείρησή τους στο MLM.

Μερικοί ήταν γιατροί ή δικηγόροι με πολλούς φίλους και μπορούσαν να ξοδέψουν πολλά χρήματα στο μάρκετινγκ. Αλλά, αυτό δεν θα λειτουργούσε για μένα. Χρειαζόμουν μια πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία παθητικού υπολειπόμενου εισοδήματος.

Τι είναι το υπόλοιπο εισόδημα;

Το υπολειπόμενο εισόδημα είναι όταν εργάζεστε μία φορά και στη συνέχεια πληρώνεστε ξανά και ξανά. Ξέρω τι σκέφτεσαι! Αυτό είναι το MLM (πολυεπίπεδο μάρκετινγκ).

Λοιπόν, ναι, τεχνικά είναι. Αλλά, για τους προαναφερθέντες λόγους, αυτό δεν επρόκειτο να λειτουργήσει για μένα.

Επίσης, δοκίμασα τόσα πολλά από αυτά και χάθηκα τελείως στο πώς λειτουργούσαν οι “downlines” ή πώς οποιαδήποτε εταιρεία μπορούσε να διατηρήσει αυτού του είδους τις πληρωμές.

Καλά, τα περισσότερα από τα προγράμματα που δοκίμασα έσβησαν μόλις λίγα χρόνια αργότερα. Σίγουρα, οι λεγόμενοι ιδρυτές της λεγόμενης επιχείρησης κέρδισαν μεγάλα χρήματα πριν συμβεί αυτό. Αλλά, αυτό άφησε τους περισσότερους από εμάς να σπάσουν.

Τι άλλο κοινό έχουν αυτές οι απάτες;

Έχετε κουραστεί από τη διαφημιστική εκστρατεία και τις κενές υποσχέσεις; Είχα βαρεθεί με όλες τις κενές υποσχέσεις και στη συνέχεια να εγγραφώ και να πληρώσω κάθε μήνα με μηδενική καθοδήγηση για το τι να κάνω.

Οι αρχάριοι ήταν πάντα στο σκοτάδι και οι οδηγίες δεν ήταν ποτέ σαφείς. Ξεχάστε να προσπαθείτε να λάβετε υποστήριξη από την εταιρεία ή να μιλήσετε μαζί τους.

Ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό

Πριν από περίπου ένα χρόνο, άκουσα για μια εταιρεία που δεν έδωσε καμία περίεργη υπόσχεση. Υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά για κάποιο λόγο, απλώς τα έβαλα μαζί με όλα τα άλλα. Πείτε το κακό timing και “έχω δαγκώσει” στο πίσω μέρος πάρα πολλές φορές.

Αλλά, πρόσφατα, ανακάλυψα ότι κατάργησαν τελείως την τιμή εισόδου τους. Ναι, είναι εντελώς δωρεάν η συμμετοχή.

Αυτό, λοιπόν, μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Είχα ήδη ανακαλύψει από τα μεγάλα φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών ότι η εταιρεία έχει κάποια εξαιρετική εκπαίδευση. Απλώς δεν είχα την πολυτέλεια να συμμετάσχω εκείνη τη στιγμή.

Τώρα, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να εγγραφείτε και να μπείτε μέσα και να δείτε περί τίνος πρόκειται. Μπορείτε να δείτε την εκπαίδευση μάρκετινγκ θυγατρικών “Bootcamp”.

Αλλά, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε όχι μόνο τον πρώτο σας ιστότοπο, αλλά και τον δεύτερο σας χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Πέρα από αυτό, μπορείτε να κερδίσετε εισόδημα πουλώντας προϊόντα θυγατρικών ή συνδρομές premium.

Ναι, μηδέν από την τσέπη. Όλα, εντελώς δωρεάν. Έμεινα εντελώς άναυδος. Έτσι, έγινα μέλος δωρεάν. Ούτε πιστωτική κάρτα, ούτε τίποτα. Πέρασα από το bootcamp που κάλυψε τα πάντα με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Είχα και βοήθεια στην πορεία. Όχι μόνο email, αλλά πραγματική ζωντανή βοήθεια από επαγγελματίες που κερδίζουν χρήματα από το σπίτι.

Όπως πιθανότατα συγκεντρώσατε, είμαι ακόμα λίγο έκπληκτος. Έχω έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση (δύο, πραγματικά) και κάνω προμήθειες και μόλις τώρα αναβάθμισα σε premium συνδρομή.

Δεν υπάρχουν downlines ή κάτι τέτοιο. Απλώς, υπάρχουν δύο συνδρομές – δωρεάν (η Συνδρομή Ξεκίνησε) και premium (η αναβαθμισμένη). Βασικά, μπορείτε να κερδίσετε μηνιαίο υπόλοιπο εισόδημα μέσω οποιουδήποτε εγγραφεί από τον σύνδεσμο θυγατρικών σας.

Αλλά, δεν χρειάζεται καν να προωθήσετε αυτήν την επιχείρηση αν δεν το θέλετε. Θα σας εκπαιδεύσουν ρητά να δημιουργήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο σε οποιαδήποτε θέση που σας αρέσει και πώς να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται ποτέ να προωθήσετε την ίδια την εταιρεία.

Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε;

Δεν μιλάω για κάποιο γρήγορο πρόγραμμα πλουτισμού. Αν αυτό είναι που αναζητάτε, τότε ίσως θέλετε να σταματήσετε να διαβάζετε εδώ.

Αυτή είναι μια σταθερή, αποδεδειγμένη εταιρεία που θα σας εκπαιδεύσει να δημιουργήσετε μια πραγματική βάση για μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση.

Η εκπαίδευση έχει σχεδόν 500 ενότητες, αλλά με ζωντανή βοήθεια σε κάθε βήμα. Δεν θα είσαι ποτέ μόνος.

Εάν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας, υπάρχουν εργαλεία μέσα για εσάς. Και, αναπτύσσουν συνεχώς περισσότερα εργαλεία.

Από εκπαίδευση ιστοτόπων, μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και ακόμη και μάρκετινγκ πληρωμής ανά κλικ (PPC). Εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε και να καταβάλετε κάποια προσπάθεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση Διαδικτύου.

Leave a Comment