Η πραγματικότητα της εργασίας από το σπίτι

Η πραγματικότητα της εργασίας από το σπίτι

 Αν είστε κάτι σαν εμένα, απολαμβάνετε την ιδέα να βγάζετε τα προς το ζην δουλεύοντας από το σπίτι.

Διαφημίσεις για“οι διαδικτυακές δουλειές λειτουργούν από το σπίτι”,“εργασία από το σπίτι ιδέες”, “εργασία στο σπίτι ευκαιρίες” και άλλες λειτουργικές οικιακές διαφημίσεις στο διαδίκτυο είναι άφθονες.

Μπορείτε να βγάλετε χρήματα;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Η πιο ακριβής απάντηση είναι ότι, εκτός κι αν έχετε κάποια δυναμική και καινοτόμο ιδέα ή προϊόν που απλά σοκάρει τον κόσμο που θα αλλάξει τη ζωή όλων ή που όλοι πρέπει να έχουν αυτή τη στιγμή, είστε σε έναν μακρύ και στροφές δρόμο.

Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει απλό ή εύκολο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.

Οι καλύτερες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε είναι, τι χρειάζεται για να βγάλετε αρκετά χρήματα για να ζήσετε, πόσο καιρό θα χρειαστεί και είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται;

Ίσως δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις αρκετά χρήματα για να ζήσεις. Ίσως θέλετε απλώς να συμπληρώσετε το εισόδημά σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το κάνουν ήδη. Πολλοί από αυτούς ξέρουν τι κάνουν. Πολλοί από αυτούς δεν το κάνουν.

Υπάρχουν σωστοί τρόποι. Υπάρχουν λάθος τρόποι. Ίσως υπάρχει ο δρόμος σου.

Όποιο κι αν είναι το σχέδιό σας, πρέπει είτε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε γρήγορα την προσοχή πολλών ανθρώπων είτε θα χρειαστεί να περάσετε κάποιες δοκιμασίες και δοκιμασίες. Μάλλον θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο.

Η εξάσκηση κάνει τέλεια, ή όσο πιο κοντά στο τέλειο θα φτάσετε.

Πειθαρχία

Μερικοί άνθρωποι, όταν είναι στο σπίτι θέλουν απλώς να χαλαρώσουν. Απλώς δεν φαίνεται να έχουν τη διάθεση να δουλέψουν ποτέ, εκτός κι αν ντυθούν και πάνε κάπου.

Άλλοι ξυπνούν και δουλεύουν. Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται. Είναι εύκολο για αυτούς να ξεκινήσουν.

Η λειτουργική λέξη είναι δουλειά.

Είτε κάνετε τη δουλειά μόνοι σας είτε προσλαμβάνετε κάποιον να την κάνει για εσάς, είναι δουλειά και πρέπει να γίνει. Αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.

Βοηθάει να έχεις ένα πρόγραμμα και ένα σχέδιο και να το τηρείς. Αν όχι, είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι παραγωγικός.

Γιατί

Μια άλλη ερώτηση που είναι σημαντικό να κάνετε είναι γιατί θέλετε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε.

Εάν το κάνετε απλώς για τα χρήματα, ειδικά αν δεν σας αρέσει η δουλειά, πιθανότατα θα απογοητευτείτε ή/και θα καείτε γρήγορα.

Στην περίπτωσή μου ήταν ένα όνειρο ζωής. Μου αρέσει να γράφω και ερωτεύτηκα τη διαδικασία. Έχω μια ιστορία να πω και νιώθω ικανός να μιλήσω ως ειδικός, ή τουλάχιστον έξυπνα, για μερικά διαφορετικά θέματα (τροφή, φυσική κατάσταση και ασφαλιστικά προϊόντα ζωής).

Leave a Comment