Η 4ωρη εβδομάδα εργασίας και πώς να αξιοποιήσετε τα συστήματα μάρκετινγκ

Η 4ωρη εβδομάδα εργασίας και πώς να αξιοποιήσετε τα συστήματα μάρκετινγκ

 Το 4ωρο εργασιακό εβδομαδιαίο βιβλίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τα συστήματα μάρκετινγκ για να κάνετε όλα τα βαριά για εσάς;

Αυτό το όνειρο δεν είναι μόνο εφικτό, είναι πολύ πιθανό όταν έχετε ρυθμίσει τα πάντα σωστά. Συνδυάστε την πληρωμένη διαφήμιση με δωρεάν στρατηγικές μάρκετινγκ και θα γίνετε σαν σούπερμαν.

Ανίκητος απέναντι στην αυτοαμφιβολία και την αναξιοκρατία. Αυτό είναι το αληθινό όνειρο της πραγματικής επιτυχίας στο διαδίκτυο. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να γίνουν όλα αυτά.

Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε το προϊόν με τη μεγαλύτερη μετατροπή στην αγορά. Δεν έχει σημασία πόσα άτομα μπορείτε να βρείτε για να δουν την προσφορά σας. Εάν η προσφορά δεν είναι κάτι που θα πουλούσαν το αυτοκίνητό τους για να μπορέσουν να πληρώσουν, δεν είναι αρκετά καλή.

Η αλήθεια είναι ότι το προϊόν είναι τα πάντα. Διαλέξτε λοιπόν ένα προϊόν που λύνει μια διακαή επιθυμία που έχει ο ιδανικός πελάτης σας. Αυτό θα εγγυηθεί σχεδόν σταθερά κέρδη στο διαδίκτυο.

Για να ολοκληρώσετε την εβδομάδα εργασίας των 4 ωρών, θα πρέπει να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία. Αυτό είναι όπου το email marketing μπαίνει στο παιχνίδι.

Το email εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες μορφές δημιουργίας επισκεψιμότητας. Μπορείτε κυριολεκτικά να στείλετε ένα email στη λίστα σας και να κερδίσετε χρήματα την ίδια μέρα.

Αυτό είναι απλώς ένα γεγονός. Αλλά πώς λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαρχής;

Δεύτερον, δημιουργήστε μια διοχέτευση πωλήσεων που προσφέρει δωρεάν μπόνους ή κίνητρο στο κοινό-στόχο σας να εγγραφεί για περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτός θα είναι ο κύριος μαγνήτης σας. Ένας μολύβδινος μαγνήτης ή μια σελίδα συμπίεσης πρέπει να είναι πολύ σύντομος και απλός.

Θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον για την αγορά-στόχο σας και να τους κάνει να αισθάνονται ότι χρειάζονται πραγματικά αυτό που τους προσφέρετε.

Αυτό θα έχει μια σύντομη επικεφαλίδα και μια φόρμα επιλογής. Κάντε τον τίτλο ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Έτσι, αν ο ιδανικός πελάτης σας θέλει να κλείσει περισσότερες συμφωνίες ακινήτων, θα μπορούσατε να πείτε κάτι σαν “Πώς να κλείσετε 5 σημαντικές προσφορές σε έναν μήνα και να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ακινήτων 100.000 $ ανά έτος”.

Στη συνέχεια, προσφέρετε έναν δωρεάν οδηγό που τους δίνει τα ακριβή βήματα για να κάνουν ακριβώς αυτό που είπατε στη σελίδα μολύβδου μαγνήτη. Αυτό θα είναι κρίσιμο για την επιτυχία σας.

Εάν η σελίδα προορισμού μετά την εγγραφή τους στη λίστα αλληλογραφίας σας δεν είναι σύμφωνη, απλώς θα κλείσουν τις σελίδες σας και θα πάνε σε κάποιον άλλο για συμβουλές.

Τρίτον, χρησιμοποιήστε την “Επισκεψιμότητα αναζήτησης” για να λάβετε απεριόριστους δυνητικούς πελάτες στον μαγνήτη δυνητικών πελατών σας.

Ξεκινήστε με έναν προϋπολογισμό 25 $ την ημέρα και αυξήστε αργά καθώς λαμβάνετε περισσότερα δεδομένα. Θα πρέπει να φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα έχετε 1 έκπτωση για κάθε 10-45 $ που ξοδεύετε σε πληρωμένες διαφημίσεις.

Μπορείτε να κάνετε Google Ads, Bing Ads ή Media Buys. Αυτοί είναι υπέροχοι τρόποι για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα. Και όταν αρχίσετε να βλέπετε κέρδη, θα σας πάρει μόνο 30 λεπτά την ημέρα για να διαχειριστείτε τις καμπάνιες σας.

Θέλετε να ξεκινήσετε την επιχείρηση των ονείρων σας για $1 δολάριο;

Leave a Comment