Ισχυρά gadget για εργασία από το σπίτι

Ισχυρά gadget για εργασία από το σπίτι

 Όταν εργάζεστε από το σπίτι, τα σωστά gadget μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην παραγωγικότητά σας. Όχι μόνο βοηθούν να κάνετε την εργασία πιο ευχάριστη (χωρίς να περιμένετε 10 λεπτά για να φορτώσει ο υπολογιστής),

αλλά σας επιτρέπουν επίσης να εργάζεστε με τρόπους που διαφορετικά θα μπορούσατε και να απαλλαγείτε από τις καθημερινές σας εργασίες. Ακολουθούν μερικά ισχυρά gadget για εργασία από το σπίτι που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί.

Echo Show

Αυτή η συσκευή από την Amazon είναι ουσιαστικά μια μονάδα στέγασης για τον ψηφιακό βοηθό Alexa της εταιρείας. Το υπέροχο με αυτό είναι ότι έχει και κάμερα.

Το Echo Show μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο συνεργασίας, χάρη για τη δυνατότητα να “πέφτετε” στα μέλη της οικογένειας για να λαμβάνετε ζωντανή ροή από την κάμερά τους.

Ταυτόχρονα, ένα Echo Show θα σας επιτρέψει να κάνετε ερωτήσεις όπως μαθηματικά προβλήματα και να λάβετε μια γρήγορη απάντηση χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε από το πληκτρολόγιο. Κρατήστε ένα στο γραφείο και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε υπενθυμίσεις.

Apple Watch

Ένα από τα καλύτερα gadget παραγωγικότητας είναι εκπληκτικά το Apple Watch. Αν και αυτή η συσκευή μπορεί να μην φαίνεται να κάνει πολλά από όσα δεν μπορεί να κάνει το τηλέφωνό σας, η ευκολία να την έχετε στον καρπό σας και η εξαιρετικά προσωπική φύση της τεχνολογίας, την κάνει να αλλάζει αρκετά το παιχνίδι από αυτή την άποψη.

Για ένα, ένα Apple Watch σάς επιτρέπει να τοποθετείτε “επιπλοκές” (widgets) ακριβώς στον καρπό σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε είναι να δείξετε τις υποχρεώσεις από το Todoist εδώ. Κρατώντας αυτά στον καρπό σας, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσετε!

Η λήψη ειδοποιήσεων στον καρπό σας σημαίνει επίσης ότι γνωρίζετε εάν κάτι είναι σημαντικό χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε αυτό που κάνετε. Και το να μπορείς να μιλάς με το Siri στον καρπό σου προσφέρει πολλά από τα ίδια οφέλη με το Echo.

Αυτό είναι πριν μιλήσουμε για τους έμμεσους τρόπους με τους οποίους η παρακολούθηση της υγείας μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την απόδοσή σας.

Μέγ. GPD P2

Το GPD P2 Max είναι ένας εκπληκτικά ισχυρός φορητός υπολογιστής που είναι σχεδόν αρκετά μικρός για να χωράει σε μια τσέπη. Ο λόγος που αυτό είναι αξιοσημείωτο είναι ότι σας δίνει την επιλογή να πληκτρολογήσετε εργασία που μπορείτε να φέρετε μαζί σας στο τρένο ή ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο κρεβάτι χωρίς να αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι σε έναν τεράστιο φορητό υπολογιστή.

Αυτό είναι τέλειο για όταν χρειάζεται απλώς να κάνετε κάποια γρήγορη δουλειά, η οποία μπορεί με τη σειρά της να σας κάνει παραγωγικούς σε στιγμές που δεν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να γίνετε!

Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας στη μηχανική και τη διαχείριση έργων με μια οικογένεια και στη συνέχεια ως συγγραφέας που εργαζόταν από το σπίτι, η εστίαση με λέιζερ, η συγκέντρωση και η βελτιστοποίηση, η ιεράρχηση του προγράμματος ήταν κρίσιμη για την επιτυχία του.

Leave a Comment