Κερδίστε για να ζήσετε και ζήστε για να κερδίζετε

Κερδίστε για να ζήσετε και ζήστε για να κερδίζετε

 Οι συγγραφείς είναι πάντα περιζήτητοι. Η συγγραφή άρθρων είναι τέχνη και εδώ είναι μια λίστα με τοποθεσίες από όπου μπορείτε να εισχωρήσετε στη συγγραφική σας καριέρα.

Αυτό είναι ένα φόρουμ όπου μπορείτε να κάνετε εργασίες δημιουργίας περιεχομένου. Μπορείτε να εφαρμόσετε την προσφορά σας και να βρείτε δουλειά άμεσα.

Οι συγγραφείς παίρνουν οπουδήποτε μεταξύ $2 και $5 ανά 500 λέξεις ανάλογα με τους παρόχους περιεχομένου. Συνήθως τα θέματα είναι υγεία, παιχνίδια, τεχνολογία, ανάπτυξη ιστού και ούτω καθεξής.

Σελίδες Facebook

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους εύρεσης εργασίας στο διαδίκτυο είναι μέσω του Facebook. Υπάρχουν πολλές σελίδες στο Facebook αφιερωμένες σε συγγραφείς και οι συγγραφείς μπορούν γρήγορα να προσληφθούν σε σελίδες Facebook. Αλλά η αμοιβή είναι χαμηλότερη στα 2 $ ανά 500 λέξεις.

Απαντήσεις Yahoo

Παράξενο αλλά αληθινό. Πήρα την πρώτη μου δουλειά το έτος 2006 από το Yahoo Answers. Βρήκα μια ερώτηση που δημοσιεύτηκε στο Yahoo Answers που απαιτούσε συγγραφείς περιεχομένου από την Ινδία και πέτυχα στην αίτησή μου, γεγονός που άνοιξε το δρόμο για την καριέρα μου ως Συγγραφέας περιεχομένου.

Τώρα το δύσκολο κομμάτι είναι η συνεχής ροή εργασίας. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, τότε μπορεί να εργαστείτε μόνο με μερική απασχόληση.

Μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε επί τόπου ή εκτός τοποθεσίας. Η εργασία στο διαδίκτυο θα σας αποφέρει μόνο ένα μικρό ποσό ως συγγραφέας και εάν χρειάζεστε μια καριέρα ως συγγραφέας περιεχομένου, τότε εργαστείτε για μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου.

Για να κερδίσετε επιπλέον, αφιερώστε χρόνο ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ευκαιρίες συγγραφής περιεχομένου. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν ευκαιρίες περιεχομένου επί πληρωμή.

Αλλά κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχω σε αυτά ως αρχάριος. Επομένως, δοκιμάστε αυτά που δίνονται παραπάνω ως αρχάριος, όπως εγώ όταν ήμουν το 2006.

Κατά τη γνώμη μου, για να ξεκινήσετε ως νέος συγγραφέας ή αρχάριος, δοκιμάστε να γράψετε περιγραφές προϊόντων που είναι εύκολο να γραφτούν. Στη συνέχεια, δοκιμάστε τη δημιουργική γραφή. Και οι δύο είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσουν ως νέος συγγραφέας.

Η εύρεση του σωστού παρόχου περιεχομένου είναι δύσκολη. Επίσης να γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που απατούν. Οι άνθρωποι παίρνουν τη δουλειά σου και δεν σε πληρώνουν ποτέ. Να είστε σοφοί στις πράξεις σας!

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία για τον έλεγχο του άρθρου. Το άρθρο δεν πρέπει να έχει σφάλματα. Μόλις είστε έτοιμοι, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα blog ή έναν ιστότοπο για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Διατηρήστε τα δείγματα άρθρων σας έτοιμα.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες ζητούν δείγματα άρθρων για να αποδείξουν ότι μπορείτε να γράψετε περιεχόμενο ή άρθρα δημιουργικά, μοναδικά, χωρίς σφάλματα, χωρίς λογοκλοπή.

Για να γράψετε καλά άρθρα, διαβάστε καλά άρθρα και κρατήστε τον εαυτό σας ενημερωμένο. Κάντε μια διεξοδική έρευνα πριν γράψετε το άρθρο. Η έρευνα που γίνεται δεν χρειάζεται να είναι μόνο διαδικτυακές πηγές αλλά να αναφέρεται σε βιβλία, περιοδικά και επιστημονικά άρθρα.

Οι περισσότεροι συγγραφείς αναφέρονται μόνο σε διαδικτυακά άρθρα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση φροντίστε να συμπεριλάβετε τους συνδέσμους αναφοράς. Τώρα, έχοντας μάθει αυτά τα ωραία σημεία, γιατί δεν τα κάνετε πράξη;

Leave a Comment