Κερδίστε χρήματα από κάθε άρθρο που γράφετε για το ιστολόγιό σας

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το έχουν δοκιμάσει και οι περισσότεροι έχουν αποτύχει. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι συγγραφείς που όχι μόνο κερδίζουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα από το ιστολόγιό τους, αλλά μερικοί από αυτούς κερδίζουν στην πραγματικότητα περισσότερα από έναν μισθό πλήρους απασχόλησης.

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνουν σωστά; Γιατί οι αναρτήσεις τους στο blog είναι τόσο δημοφιλείς και πώς κερδίζουν χρήματα από το blogging;

Λοιπόν, για αρχή, εάν θέλετε να γράψετε άρθρα για το ιστολόγιό σας, υπάρχουν τρία σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε. Αλλά μόλις μάθετε τι είναι αυτά, μπορεί να ξεκινήσει η καριέρα σας ως blogger.

Γνωρίστε τον λόγο σας για τη σύνταξη άρθρων

Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Πρέπει πραγματικά (και εννοώ κυριολεκτικά) να σκεφτείτε πολύ σκληρά γιατί θέλετε να γράψετε άρθρα. Μόλις έχετε το λόγο σας, τότε κάθε άρθρο που γράφετε μπορεί να λειτουργήσει ως στρατιώτης για εσάς, βγαίνοντας έξω για να επιτύχετε τον στόχο συγγραφής άρθρου – αρκεί να γνωρίζετε τι είναι αυτό.

Πώς θα κερδίσετε χρήματα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα γράφοντας άρθρα για το ιστολόγιό σας. Μπορείτε να τα γράψετε για να κερδίσετε χρήματα από τη διαφήμιση της ΔΕΗ, ή για να πουλήσετε ένα προϊόν ή να πουλήσετε μια υπηρεσία ή να κάνετε μάρκετινγκ συνεργατών (ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά).

Αφού μάθετε πώς θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας, μπορείτε στη συνέχεια να γράψετε άρθρα που προσελκύουν τους πιο στοχευμένους αναγνώστες, ώστε να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας από το ιστολόγιό σας.

Ποια ενέργεια ψάχνετε

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποια ενέργεια θέλετε να κάνουν οι αναγνώστες σας. Μόλις ολοκληρώσουν την ανάγνωση των άρθρων σας, θέλουν πάντα να κάνουν κάτι, οπότε πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτό.

Θέλετε να κάνουν κλικ σε μια διαφήμιση της ΔΕΗ; Να κάνω μια αγορά; Για να εγγραφείτε στη λίστα email σας; Για να διαβάσετε για μια υπηρεσία που προσφέρετε; Για να εγγραφείτε για περισσότερες πληροφορίες;

Να είστε σίγουροι για το τι είναι αυτό που θέλετε να κάνουν και μετά πείτε τους να το κάνουν.

Και το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε ότι όλα τα άρθρα/αναρτήσεις σας πρέπει να διαβάζονται σαν ιστορία, ώστε οι αναγνώστες σας να συνεχίσουν να διαβάζουν. Με άλλα λόγια, φροντίστε κάθε άρθρο να έχει αρχή, μέση και τέλος.

Ξεκινήστε με μια εισαγωγή για το τι πρόκειται να τους πείτε, πείτε τους και μετά πείτε τους πώς αυτές οι πληροφορίες μπορούν να τους βοηθήσουν και τι να κάνουν στη συνέχεια.

Με αυτόν τον τρόπο όλα τα άρθρα σας μπορούν να είναι ο στρατός των στρατιωτών σας, βοηθώντας σας να κερδίσετε χρήματα από όλα όσα γράφετε.

Leave a Comment