Κερδίστε χρήματα από το σπίτι – τελικά

Κερδίστε χρήματα από το σπίτι – τελικά

Πριν από πολλά χρόνια, όταν αγωνιζόμουν, για άλλη μια φορά, με μια σοβαρή μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, για να υποστηρίξω τη ζωή που ήθελα να συνηθίσω, έψαξα τρόπους για να ενισχύσω αυτόν τον πόρο επισήμανσης.

Αυτό ήταν σε μια εποχή που το Διαδίκτυο είχε γίνει ένα απίστευτα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, έτσι, η αφετηρία μου ήταν μια αναζήτηση στο Google για “Κερδίζοντας χρήματα από το σπίτι”

Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά, ξεχνάω πόσα εκατομμύρια ήταν εκείνη την ημέρα, αλλά σήμερα που έλεγξα πριν γράψω αυτό το άρθρο, ήταν 480.000.000 σε 0,24 δευτερόλεπτα… Ουάου!

Ποιος δεν μπορεί να βγάλει λίγα επιπλέον μετρητά από τόσους πολλούς πόρους;

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, έχασα το μέτρημα για το πόσα προγράμματα έχω αγοράσει, πόσες μεθόδους έχω δοκιμάσει και πόσους «γκουρού» έχω ακούσει, όλα με μια μικρή «επιτυχία», αλλά με κράτησε έξω από τους δρόμους.

Μεγαλύτερος και ελπίζω σοφότερος τώρα, νομίζω ότι είμαι σε θέση να εξετάσω όλες αυτές τις «επιλογές» λίγο πιο βαθιά και να απορρίψω με κάποιο τρόπο το «θα ήταν αν μπορούσαν να είναι» χωρίς να ξοδέψω πολύ χρόνο ή οικονομικά για να τις εξερευνήσω.

Δυστυχώς, μόνο με κάποιο επίπεδο εμπειρίας μπορεί να γίνει αυτή η «ταξινόμηση των ευκαιριών» με τρόπο που δεν χρησιμοποιεί πάρα πολλά προσωπικά συναισθήματα.

Έτσι, εάν μόλις ξεκινάτε σε αυτό το μονοπάτι του «πρόσθετου εισοδήματος», πρέπει να περπατήσετε αργά, να σκεφτείτε πολύ και να εξετάσετε τις ευκαιρίες που εμπίπτουν στο πεδίο της εξειδίκευσής σας και όχι πολύ μακριά από την πορεία που γνωρίζετε.

Το δικό μου ταξίδι ήταν κάτω από τις πληροφορίες, πουλώντας το «πώς να» διαφόρων τρόπων επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως το μάρκετινγκ, ο προϋπολογισμός, η οργάνωση, η εφοδιαστική και η στρατηγική, όλα ήταν απλώς μια επέκταση αυτού που έκανα για 30 χρόνια, έτσι σκέφτηκα ότι ήξερε λίγο για όλα αυτά.

Μετά από μερικά επιτυχημένα χρόνια μπόρεσα να πω ότι είχα καθορίσει τι ήθελα να πετύχω, έναν άνετο τρόπο ζωής και χωρίς υποθήκη, αλλά, με πολύ ενεργό μυαλό, συνεχίζω να αναζητώ νέες ευκαιρίες και τώρα έχω βρει τον κόσμο αυτοέκδοσης.

Ένα ενδιαφέρον ζωής για τη λογοτεχνία των περισσότερων ειδών, αλλά κυρίως για τον υπέροχο κόσμο της αστυνομικής φαντασίας, με προσέλκυσε να γράψω ένα δικό μου βιβλίο.

Η επαγγελματική μου εμπειρία της ζωής μου είπε ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό στο οποίο ήμουν καλός και να γράψω ένα βιβλίο για να βοηθήσω τους άλλους.

Αυτή είναι η συμβουλή μου σε όλους όσους θέλουν να κάνουν κάτι με τον ελεύθερο χρόνο στη ζωή τους, να κάνουν αυτό στο οποίο είστε καλοί και σε ό,τι ξέρετε κάτι. Θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο μακροπρόθεσμα και θα σας φέρει την επιτυχία πολύ πιο γρήγορα.

Εάν βλέπετε μια ευκαιρία στο Διαδίκτυο, όχι αρκετά ψηλά, αλλά σας αρέσει η θεωρία της, ρίξτε μια ματιά πώς θα μπορούσατε να την προσαρμόσετε για δική σας χρήση, αυτή η προσαρμογή είναι το στοιχείο που την κάνει μοναδική για εσάς και θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δεν είναι εύκολο παιδιά, πρέπει να είστε επίμονοι και συνεπείς, και αν το κάνετε, η ανταμοιβή θα είναι εκεί για τις προσπάθειές σας… τελικά.

Γεια σας παιδιά, με λένε Malcolm Wallwork και έγραψα το άρθρο παραπάνω. Γράφω επίσης με το ψευδώνυμο Chris Daniels, έχει πιο εμπορικό αντίκτυπο στο κοινό μου.

Leave a Comment