Κερδίστε χρήματα πουλώντας μαλλιά Σε σύνδεση

Σε αυτήν την εποχή της τεχνολογίας με εκατομμύρια διαδικτυακές διαφημίσεις, τεχνάσματα και σχέδια για να κερδίσετε χρήματα στο σπίτι, είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό του γρήγορου πλουτισμού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να πλουτίσετε γρήγορα, αλλά μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα πουλώντας μαλλιά στο Διαδίκτυο.

Εάν γνωρίζετε κάτι για τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, γνωρίζετε αυτή τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων και η ύφανση μαλλιών χρησιμοποιείται από όλες τις εθνικότητες, άνδρες και γυναίκες, ακόμη και από παιδιά.

Ναι άντρες οι στυλίστες έχουν καταστήσει δυνατό στους άνδρες με ξεθώριασμα ή πλήρη τριχόπτωση να αποκτήσουν μαλλιά και γένια με ειδικές εφαρμογές και τεχνικές.

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:

Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσα χρήματα μπορούν να γίνουν; Λοιπόν, αυτή είναι μια ερώτηση που τίθεται από οποιονδήποτε ξεκινά μια επιχείρηση, σωστά! Η απάντηση είναι ότι μπορείτε να κάνετε τόσο λίγα ή όσο μπορείτε να προωθήσετε;

Τι σημαίνει αυτό? Λοιπόν, έχετε μεγάλους ακόλουθους στα social media; Είστε στυλίστας και μεγάλη πελατεία; Έχετε έναν ιστότοπο ή ένα blog που πουλά προϊόντα; Είσαι απλώς ένα μικρό κορίτσι που εργάζεσαι στο σπίτι και φτιάχνεις μαλλιά στο πλάι;

Εάν απαντήσατε «ναι» σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, είναι πιθανό να κερδίσετε πραγματικά χρήματα πουλώντας μαλλιά χωρίς καν να φύγετε από το σπίτι σας. Προωθείτε τον ιστότοπό σας, βάζετε τους πελάτες σας να παραγγείλουν τα μαλλιά τους και αποκομίζετε τα οφέλη.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους μαλλιών, μπορεί να είναι συντριπτικό για τα άτομα να επιλέξουν. Ο προϋπολογισμός μπορεί να είναι ένας άλλος παράγοντας στην επιλογή μαλλιών. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά.

Όταν μπαίνεις στο τοπικό κομμωτήριο, βλέπεις τα φθηνότερα μαλλιά εκ των προτέρων ή σε κουτάκια στο πάτωμα, σωστά! Έχετε προσέξει όμως πώς τα καλύτερα μαλλιά είναι είτε πίσω από τον πάγκο είτε κλεισμένα σε κλειδωμένα ντουλάπια.

Σωστά, οι άνθρωποι κλέβουν μαλλιά! Η ποιότητα είναι το παν. Θα πουλάτε τον τύπο μαλλιών που είναι κλειδωμένος ή κρατημένος πίσω από το γυάλινο περίβλημα.

Τώρα που τα μαλλιά δεν είναι κλειδωμένα είναι εκεί για κάποιο λόγο – είναι ακριβό. Αν και αυτό το πακέτο 9,99 $ ανά πακέτο φαίνεται ελκυστικό και είναι πάντα το πρώτο για άτομα με χαμηλό προϋπολογισμό, είναι δική σας δουλειά να τους πείσετε ότι τα μαλλιά καλύτερης ποιότητας θα διαρκέσουν περισσότερο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Πώς μπορεί λοιπόν να γίνει αυτό;

Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Ο καλύτερος τρόπος, μόλις τους πείσετε ότι το προϊόν σας είναι το καλύτερο, προσφέρετε ένα πρόγραμμα τριών πληρωμών.

Μπορούν να κάνουν τρεις πληρωμές και όταν πληρωθεί η τρίτη δόση μπορείτε να παραγγείλετε τα μαλλιά και ίσως να κάνετε έκπτωση στην εγκατάσταση.

Ένας άλλος τρόπος είναι να εξηγήσετε πόσο θα διαρκέσουν τα μαλλιά. Το να ξοδεύετε 75,00 $ για τα μαλλιά κάθε 3-4 εβδομάδες είναι πολύ πιο ακριβό από το να ξοδεύετε 145-160 $ ​​και να διαρκέσει ένας ή δύο μήνες.

Τέλος, το πελατολόγιο σας μπορεί να είναι εκείνο που γνωρίζει την ποιότητα και δεν απαιτεί πειστικό. Απλώς τους κατευθύνετε στον ιστότοπό σας, βάλτε τους να δώσουν την παραγγελία και μπορούν να φέρουν τα μαλλιά όταν έρθουν για το ραντεβού τους.

Ανεξάρτητα από το πώς γίνεται η παραγγελία, ένα από τα μεγάλα προνόμια που προσφέρεται πάντα είναι η έκπτωση 15% όταν παραγγέλνετε τρία ή περισσότερα πακέτα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους πελάτες σας και θα πρέπει να διατίθεται στην αγορά ως τέτοιο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ:

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα καλά πράγματα, τα οφέλη και τα προνόμια της εγγραφής σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Λάβετε υπόψη ότι αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος χονδρέμπορός σας όπου παραγγέλνετε μαλλιά χύμα και πρέπει να τα αποθηκεύσετε μόνοι σας για να λάβετε έκπτωση. Επίσης, δεν είναι ένα drop shipper όπου έχετε μια αμοιβή 2-3% κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια παραγγελία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σας κοστίζει απολύτως τίποτα για να ξεκινήσετε και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να αγγίξετε τα μαλλιά, να χειριστείτε την αποστολή ή τις επιστροφές, να αποθηκεύσετε μαλλιά ή να ανησυχείτε για τις ερωτήσεις των πελατών. Όλα αυτά γίνονται από την εταιρεία.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη για τον εαυτό σας:

  1. Για να εγγραφείτε, θα χρειαστεί μόνο να δώσετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας – ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
  2. Μόλις γίνει αποδεκτή, θα δημιουργήσετε ένα όνομα για τον ιστότοπό σας και ένα θα δημιουργηθεί ειδικά για εσάς. Ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτούνται χρεώσεις φιλοξενίας, δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.
  3. Θα λάβετε έκπτωση 30% στην πρώτη σας παραγγελία με έναν κωδικό προσφοράς που θα σας σταλεί αφού εγγραφείτε ως στυλίστας
  4. Πληρώνεστε 15% προμήθεια από κάθε πώληση και πληρώνεστε κάθε Τετάρτη. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω απευθείας κατάθεσης μέσω PayPal, Venmo ή επιταγής χαρτιού.
  5. Για κάθε εκπτώσεις αξίας 600,00 $ ή εάν παραπέμψετε έναν στυλίστα που κάνει τουλάχιστον 100,00 $ σε πωλήσεις, θα λάβετε πίστωση μαλλιών 100,00 $. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσετε πακέτα για τον εαυτό σας ή να προσφέρει επιπλέον κίνητρα στους πελάτες, όπως επιπλέον έκπτωση 10, 15, 20 $ από την επόμενη αγορά τους.

Προσφέρετε στους πελάτες σας μία από τις καλύτερες εγγυήσεις όλων των εποχών, Η προσφορά εγγύησης 30 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε, να το βάψετε, να σιδερώσετε κ.λπ. και αν δεν σας αρέσουν τα μαλλιά σας, μπορείτε να τα αλλάξετε εντός 30 ημερών από την αγορά.

Ναι είναι αλήθεια! Εάν απλά δεν σας αρέσουν τα μαλλιά, κάτι που αμφιβάλλω, μπορείτε να επιστρέψετε τυχόν συσκευασίες που δεν έχουν ανοιχτεί για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Tα μαλλιά πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία και κατάσταση. Πόσες εταιρείες μπορούν να προσφέρουν αυτού του είδους την εγγύηση;

Με πολλές επιλογές πώλησης, δεν περιορίζεστε μόνο στο ύφανση μαλλιών. Προωθήστε τις περούκες, πηγαίνετε δυνατά με ένα 360 μπροστινό, ακόμα και τα βαμμένα μαλλιά. Όσο περισσότερο προωθείτε τόσο καλύτερες θα είναι οι πωλήσεις σας.

Είστε έτοιμοι να κερδίσετε πραγματικά χρήματα πουλώντας μαλλιά στο Διαδίκτυο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο, να υποβάλετε το όνομα και τον αριθμό σας και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Από εκεί, εάν γίνετε δεκτός (πρέπει να είστε στυλίστας με πελατεία και να έχετε εμπειρία με τα μαλλιά. Αυτό θα μπορούσε να είναι στο σπίτι, σε ένα κομμωτήριο ή ακόμα και ένας κομμωτής που ταξιδεύει), θα δώσετε το όνομα του ιστότοπού σας και ο ιστότοπός σας θα είναι εγκατάσταση.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υλικά μάρκετινγκ, να παραγγείλετε δείγματα για να δείξετε στους πελάτες ή ακόμα και να επωφεληθείτε από την σούπερ έκπτωση και να χρησιμοποιήσετε τον εαυτό σας ως μοντέλο για τα υπέροχα μαλλιά που θα προσφέρετε. Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε άλλους και να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα.

Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι win/win για τον πελάτη και τον πελάτη. Σταματήστε να αφήνετε τους πελάτες σας να δίνουν τα χρήματά τους σε κάποιον άλλο και αποκτήστε τα όλα στέλνοντάς τους στον ιστότοπό σας σήμερα.

Leave a Comment