Κερδίστε χρήματα online στο σπίτι στον ελεύθερο χρόνο σας

Κερδίστε χρήματα online στο σπίτι στον ελεύθερο χρόνο σας

 Όποια παρόμοια λέξη-κλειδί και αν πληκτρολογήσετε στο Google, έχετε ένα εκατομμύριο ή περισσότερες αναζητήσεις για άτομα που θέλουν να εργαστούν στο σπίτι.

Πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε αυτόν τον αυξανόμενο στρατό επίδοξων επιχειρηματιών; Ψάχνουν απλώς ή θέλουν να δουλέψουν στο σπίτι σοβαρά.

Τι ακριβώς ψάχνουν όλοι αυτοί;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικές επιχειρηματικές ιδέες που έρχονται στο μυαλό:

Πωλούνται πίνακες ζωγραφικής εισαγωγής

Πωλούνται πορτρέτα ανθρώπων ή κατοικίδιων, ζωγραφισμένα από φωτογραφίες

Συγκεκριμένες ή χειροποίητες ευχετήριες κάρτες

Προϊόντα γκολφ

Προϊόντα απώλειας βάρους – πάντα δημοφιλή

Υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες, η λίστα θα μπορούσε να είναι μεγάλη, στην πραγματικότητα μπορεί να ληφθεί υπόψη κάθε χόμπι που έχει ανθρώπους με διαθέσιμο εισόδημα. Ρίξτε μια ματιά στα ράφια περιοδικών για ιδέες.

Ορισμένες ιδέες θα είναι πιο κερδοφόρες από άλλες, γι’ αυτό κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τη βιωσιμότητα και τους αριθμούς κάνοντας αναζήτηση στο Google με το εργαλείο παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών.

Αν έψαχνες και σε ρωτούσα τι ψάχνεις, θα μπορούσες να μου πεις;

θα αναζητούσατε να εργαστείτε στο σπίτι σε απευθείας σύνδεση με μερική απασχόληση;

θα θέλατε η οικιακή σας επιχείρηση να είναι απλή στην εγκατάσταση;

Θα θέλατε να είναι χαμηλού κόστους;

Έχετε φορητό υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σύνδεση στο διαδίκτυο;

Θέλετε την ευελιξία να το επεκτείνετε αργότερα;

Θα θέλατε να εργάζεστε ευέλικτα ωράρια για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας;

Εάν απαντούσατε ναι στις παραπάνω ερωτήσεις, θα πρότεινα το μάρκετινγκ θυγατρικών, καθώς είναι απλό στην εκκίνηση και την εκτέλεση, είναι χαμηλού κόστους και μπορεί να είναι ευέλικτο,

αλλά θα πρέπει να δεσμευτείτε να αφιερώνετε λίγο χρόνο καθημερινά για την εκμάθηση τεχνικών και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας για χόμπι. Το να συμμετέχεις καθημερινά είναι πολύ καλύτερο από το να ξεκινάς!

Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε ενώ έχετε εισόδημα από την τρέχουσα εργασία σας, καθώς δεν συμβαίνει αμέσως, πρέπει να του δώσετε χρόνο και προσπάθεια για να αναπτυχθείτε και να μάθετε τις νέες σας δεξιότητες.

Ένας μέντορας που θα σας καθοδηγήσει αρχικά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και δοκιμές και σφάλματα καθώς θα ακολουθήσετε μια αποδεδειγμένη διαδρομή. Μην ανακαλύπτετε ξανά τον τροχό.

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένα σύστημα για την αποστολή πελατών σε προϊόντα άλλων ανθρώπων, και να πληρώνεσαι, χωρίς να πουλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εκτός εάν θέλετε ή ασχολείστε με την παράδοση πληρωμών ή την εξυπηρέτηση πελατών. Είναι όλα φροντισμένα για εσάς. Είναι το απλούστερο σύστημα που ξέρω για να ξεκινήσω online.

Είναι αυτό το είδος επιχείρησης που θα αναζητούσατε; Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θέση ή χόμπι που σας αρέσει. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να είναι ένα θέμα με το οποίο είστε παθιασμένοι καθώς θα απολαύσετε να το δουλεύετε! Ειδικά αν αργότερα σκοπεύετε να παράγετε τα δικά σας προϊόντα.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες στον Ιστό, στο YouTube και στις ομάδες του Facebook, η σύσταση είναι πάντα καλή.

Μερικά βιβλία που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν:

Εάν πρέπει να κάνετε την τρέχουσα εργασία σας πιο ικανοποιητική ενώ χτίζετε την επιχείρησή σας μερικής απασχόλησης “Thank God is Monday” των Charles Cameron και SuzanneΝαυαγοσώστη. (Περίεργος τίτλος δεν είναι θρησκευτικός)!

«Do It a Guide to Living Your Dreams» των John-Rodger και Peter McWilliams, για να σε πείσω τώρα είναι η ώρα και μπορείς να το κάνεις!

Το «Living with Passion» του Peter L. Hirsch, σου προσφέρει 10 μυστικά επιτυχίας.

Εάν χρειάζεστε νέο φορητό υπολογιστή:

“Το Microsoft Windows 8 Made Easy, έχει υπέροχες απεικονίσεις. Ή θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα καλό ανακαινισμένο μοντέλο αν προτιμάτε τα Windows 7.

Λοιπόν, ελπίζω να υπάρχουν κάποιες προτάσεις εδώ για να σας βοηθήσουν αν είστε ένα από τα εκατομμύρια που ψάχνουν και θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα. Η ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να επιλέξετε – μου αρέσει.

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ για το Affiliate Marketing

Η Sarah Staar – Super Affiliate and Renown Coach μου επέτρεψε να μοιραστώ τα καταπληκτικά βίντεο μάρκετινγκ της. Σας καθοδηγεί στη διαδικασία που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ για να οικοδομήσει μια κερδοφόρα και επιτυχημένη επιχείρηση, ΓΡΗΓΟΡΑ.

Leave a Comment