Κορυφαίες 5 εργασίες εικονικού βοηθού

Κορυφαίες 5 εργασίες εικονικού βοηθού: Μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση μπορεί να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες στις Φιλιππίνες

 Οι εικονικοί βοηθοί είναι οι απαντήσεις στα διλήμματα των αναπτυσσόμενων εταιρειών στις χώρες του πρώτου κόσμου στις μέρες μας.

Οι σημερινές εταιρείες αντιμετωπίζουν αύξηση των απαιτήσεων των αντίστοιχων προϊόντων τους παράλληλα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εργασιών που απαιτούνται στις λειτουργίες της εταιρείας.

Αλλά χάρη στους εικονικούς επαγγελματίες που μπορούν να εκτελούν εργασίες για τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους πιο αποτελεσματικά για να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις.

Αυτές είναι οι λύσεις και σχεδόν έγινε τάση για τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου, με περιορισμένο ή περιορισμένο προϋπολογισμό για τη σύναψη υπηρεσιών εικονικών βοηθών από απομακρυσμένες τοποθεσίες στις Φιλιππίνες. Αυτοί είναι οι παράγοντες για τους οποίους αυτές οι εταιρείες μετατρέπονται σε αυτές τις λύσεις:

  • Η αυξανόμενη απρόβλεπτη και αστάθεια στις παγκόσμιες επιχειρηματικές καταστάσεις.
  • Υψηλότερη ζήτηση για υπηρεσίες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες για να διατηρείται διαχειρίσιμο το κόστος της εταιρείας.

Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες ρωτούν ποιες εργασίες μπορούν να αναθέσουν σε εξωτερικούς συνεργάτες και με χαμηλό κόστος; Αυτές είναι οι ακόλουθες εργασίες:

Διαχείριση/Φιλτράρισμα email

Μία από τις πιο σημαντικές μεθόδους επιχειρηματικής επικοινωνίας που είναι γρήγορη, φθηνή, προσβάσιμη και εύκολα αναπαραγόμενη είναι το Email.

Η χρήση email μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις, καθώς παρέχει παραγωγικούς τρόπους μετάδοσης όλων των ειδών ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ο διαχειριστής email μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας ειδικά σε επιχειρηματικές προτάσεις, δημιουργία πωλήσεων, κλείσιμο συμφωνιών πωλήσεων, ικανοποίηση πελατών, επαναλαμβανόμενες παραγγελίες (πωλήσεις) κ.λπ.

Κλείσιμο ραντεβού με πελάτες

Τα ραντεβού είναι απαραίτητα για τη σημερινή βιομηχανία υπηρεσιών, αλλά η διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού συνήθως εξαντλεί τους ανθρώπους που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες.

Η ανάγκη να έχετε ένα εικονικό προσωπικό για τα χρονοδιαγράμματα κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς επικοινωνίας με τους πελάτες, σίγουρα θα βοηθήσει την επιχείρησή σας. Οι εικονικοί επαγγελματίες που το κάνουν αυτό ονομάζονται συνήθως Ρυθμιστής Ραντεβού.

Δημιουργός οπτικού περιεχομένου

Εάν η επιχείρηση κατανοεί καλά πώς λειτουργεί κάθε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσει την καμπάνια των εταιρειών στο κοινό και να δημιουργήσει σταδιακά ανώτερη δέσμευση πελατών και να επεκτείνει το μήνυμα της επωνυμίας της μέσω αυτών των κοινωνικών καναλιών, σίγουρα χρειάζεται εικονικό προσωπικό που να γνωρίζει τη δημιουργία οπτικού περιεχομένου.

Αυτό το άτομο ξέρει πώς να συλλαμβάνει, να δημιουργεί και να κατευθύνει δημιουργικές ιδέες για να δημιουργεί ενοποιημένα οπτικά μηνύματα και ιστορίες σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ενδιαφέρουσες και πιασάρικες ιστορίες επωνυμίας.

Διαχείριση περιεχομένου επιχειρηματικών ιστολογίων

Είναι πολύ σημαντικό για τις επιχειρήσεις να έχουν επιχειρηματικά ιστολόγια, αλλά η διαχείριση αυτών των ιστολογίων απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για να γίνει αυτό.

Απαιτείται ένας διαχειριστής περιεχομένου για την αντιμετώπιση αυτής της εργασίας. Αυτό το άτομο επινοεί και δημοσιεύει ενδιαφέρον και ελκυστικό περιεχόμενο του ιστολογίου της εταιρείας.

Κάνει επίσης επεξεργασία, διόρθωση αναρτήσεων συγγραφέων, συντονίζεται με συγγραφείς περιεχομένου για να διασφαλίσει τη συνέπεια της επωνυμίας,

βελτιστοποιεί το περιεχόμενο σύμφωνα με το πρότυπο SEO και χρησιμοποιεί συστήματα διαχείρισης περιεχομένου για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου και των μετρήσεων αφοσίωσης των χρηστών, τη διαχείριση της διάδοσης περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα πλατφόρμες μέσων και άλλα διαδικτυακά κανάλια για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστό.

Ρύθμιση και διαχείριση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν σήμερα μια προσιτή, ζωτικής σημασίας στρατηγική μάρκετινγκ για διαφορετικούς

επιχειρήσεις. Δυστυχώς, πολλές επιχειρήσεις το βρίσκουν πολύ δύσκολο και συντριπτικό σε όλα τα καθήκοντα που αφορούν τη διαχείριση πολλαπλών μηνυμάτων σε πολλούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι προσλαμβάνουν διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να το αναλάβουν.

Αυτό το άτομο μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών ανάλογα με την τεχνογνωσία του και τις ανάγκες των πελατών του, όπως δημιουργία λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ με βάση τους στόχους των πελατών.

Επίσης, δημιουργεί και δημοσιεύει καμπάνιες γραφικών και κειμένου για λογαριασμό του πελάτη, ενημερώνεται για τάσεις και νέα σχετικά με την επιχείρηση του πελάτη, αυξάνει τον αριθμό των ακολούθων, δημιουργεί την αγορά-στόχο του πελάτη, ανάλυση μάρκετινγκ και παρέχει εξυπηρέτηση πελατών για τον πελάτη.

Leave a Comment