Κορυφαίοι 10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το τηλέφωνό σας

Κορυφαίοι 10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το τηλέφωνό σας

 Ένα καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση του τηλεφώνου σας για να κερδίσετε χρήματα είναι ότι υπάρχουν πολλές γνήσιες κριτικές πελατών για κάθε εφαρμογή,

ώστε να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το ποια αξίζει τον χρόνο και τη νόμιμη εφαρμογή σας. Ακολουθούν μερικοί κορυφαίοι 10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το τηλέφωνό σας:

  • App Bounty – Λάβετε τις ανταμοιβές σας

Το App Bounty σάς βραβεύει για τη δοκιμή και τη λήψη νέων εφαρμογών. Μπορείτε επίσης να κάνετε σημεία για να διαδώσετε τη λέξη και να τους αρέσει μέσω Facebook και Twitter.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται για δωροκάρτες Amazon και iTunes και δωρεάν PS Network Points, Xbox Live και εφαρμογές επί πληρωμή.

  • Swagbucks – Ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερους πόντους

Στο Swagbucks, θα κερδίσετε πόντους όπως το SB που εξαργυρώνεται για τις δωροκάρτες, τις συμμετοχές σε κληρώσεις και τα κουπόνια. Η πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα γίνεται μέσω φορητού υπολογιστή ή μέσω εφαρμογής smartphone για Android και iPhone!

  • Σημεία ελέγχου – Δείτε βίντεο

Σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα απλώς σαρώνοντας τους γραμμωτούς κώδικες, παρακολουθώντας βίντεο, κάνοντας κουίζ, αναζητώντας στο διαδίκτυο και συμπληρώνοντας διαφορετικές προσφορές. Το Σημεία ελέγχου εμφανίζεται στο Mashable και είναι συμβατό με iPhone και Android.

  • Σύστημα αγορών Drop – Point

Στο Drop, θα κερδίσετε πόντους κάνοντας αγορές σε ένα μεμονωμένο κατάστημα. Απλώς πρέπει να συνδεθείτε με την πιστωτική σας κάρτα στην ασφαλή εφαρμογή smartphone τους και όποτε αγοράζετε σε ένα συμμετέχοντα κατάστημα λιανικής, θα κερδίζετε πόντους.

  • Field Agent – Ολοκληρώστε την εργασία σας

Το Field Agent σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα ολοκληρώνοντας διαφορετικές μικρο-εργασίες, από τον έλεγχο της διαθεσιμότητας του ράφι έως την εμφάνιση της συμμόρφωσης και τον έλεγχο της επίδειξης.

Το Field Agent γενικά συνεργάζεται με επωνυμίες όπως οι Target, Tyson, Hershey’s και εμφανίζεται στα Forbes, CNET και New York Times.

  • Εύκολος χρόνος βάρδιας για να φτιάξετε τα σκατά σας

Το Easy Shift είναι η εφαρμογή μικρο-εργασιών όπου θα κερδίσετε χρήματα απλώς ολοκληρώνοντας κάποιες βάρδιες. Οι βάρδιες γενικά συνεπάγονται τον έλεγχο των τιμών, τη διαπίστωση εάν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα ή το κλικ στις φωτογραφίες της οθόνης του καταστήματος.

Όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία τη βάρδια, η πληρωμή πραγματοποιείται από το PayPal εντός 48 ωρών από την υποβολή σας.

  • Foap – Πουλήστε φωτογραφίες και κερδίστε

Το Foap σάς βοηθά να κερδίσετε χρήματα μόνο πουλώντας τις φωτογραφίες που τραβάτε στο iPhone. Κατεβάστε την εφαρμογή Foap στο τηλέφωνό σας και ξεκινήστε να ανεβάζετε τη φωτογραφία σας.

Όταν η εικόνα σας λάβει 5 θετικές αξιολογήσεις από τους χρήστες του Foap – τότε η φωτογραφία σας δημοσιεύεται προς πώληση.

  • Embee Mobile – Κερδίστε δωροκάρτα

Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν την εφαρμογή και να κερδίσουν τις δωροκάρτες από μέρη όπως το Domino’s Pizza, το Amazon και η Dell. Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πόντοι ανταλλάσσονται για τον χρόνο ομιλίας για κινητά. Δεν είναι προσβάσιμο σε όλες τις πόλεις, επομένως πρέπει να το εγκαταστήσετε και να δείτε αν λειτουργεί στην τοποθεσία σας.

  • Getaround – Ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας

Το Getaround είναι η εφαρμογή smartphone που σας βοηθά να νοικιάσετε το αυτοκίνητό σας για σύντομο χρονικό διάστημα. Απλώς καταχωρίστε το αυτοκίνητό σας στην αγορά τους και κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο, οι χρήστες μπορούν να νοικιάσουν και να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή.

  • GigWalk – Κάντε επιπλέον εισόδημα

Το Gig Walk είναι το κινητό εργατικό δυναμικό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Android ή το iPhone τους για να συνδεθούν και να κερδίσουν τον δεύτερο μισθό όταν περνούν τη μέρα τους.

Leave a Comment