Μάθετε τις κορυφαίες συμβουλές για την επιχείρησή σας στο σπίτι

Ίσως ξεκινάτε μια οικιακή επιχείρηση που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες. Είτε είστε ηλεκτρολόγος είτε διορθωτής, το μεγαλύτερο ερώτημά σας είναι: “Πώς μπορώ να κάνω γνωστή την επιχείρησή μου;”

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από άλλους που έχουν αντιμετωπίσει αυτήν την ερώτηση. Μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα επιχείρηση — απευθείας από το σπίτι σας.

Όταν προσεγγίζετε μια εγχώρια επιχείρηση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού βρίσκεται η μεγαλύτερη ευκαιρία. Οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο Διαδίκτυο είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον σημερινό κόσμο, αλλά ενέχουν και μερικούς από τους μεγαλύτερους κινδύνους.

Επομένως, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της έναρξης μιας οικιακής επιχείρησης είναι να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας θα ταιριάζει σε μια κερδοφόρα θέση.

Υπολογίστε τα χρήματα που εμπλέκονται. Εάν είναι απαραίτητο, εξοικονομήστε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε πριν ξεκινήσετε την οικιακή σας επιχείρηση. Υπάρχουν πάντα αόρατες χρεώσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και είναι καλύτερο να τις πληρώσετε με διαθέσιμα χρήματα αντί με πιστωτική κάρτα.

Μην νομίζετε ότι μπορείτε να μπείτε σε μια τράπεζα και να δανείσετε χρήματα. Οι περισσότερες τράπεζες θα χρειαστεί να δουν ένα αποδεδειγμένο ιστορικό.

Το γραφείο σας χρειάζεται κάποιου είδους πόρτα ή «φράγμα». Το γραφείο σας πρέπει να είναι ξεχωριστό από τους χώρους διαβίωσης στο σπίτι.

Αυτό θα είναι ένα διανοητικό και σωματικό σήμα ότι ο χώρος εργασίας σας είναι ξεχωριστός από τον χώρο ανάπαυσης.

Ο χωρισμός θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τη δουλειά σας όταν είστε απασχολημένοι με το υπόλοιπο της ζωής σας.

Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε επιχείρηση που θα επιλέξετε μπορεί να είναι κερδοφόρα. Ερευνήστε τις απαιτήσεις και τις τάσεις. Υπάρχει αγορά; Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές;

Εάν η αγορά είναι γεμάτη, μπορείτε να γεμίσετε μια θέση; Κόστος εκκίνησης; Οικονομίες κλίμακας?

Πόση διακύμανση εισοδήματος; Ποια είναι τα έσοδα που απαιτούνται για την κάλυψη των εξόδων; Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά το να κάνετε τα μαθήματά σας τώρα μπορεί να μειώσει το σπάσιμο της καρδιάς αργότερα.

Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, καθορίστε την τιμή εξέλιξης για αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία στη σημερινή αγορά.

Η αναζήτηση σε άλλους ιστότοπους στον κλάδο σας θα χρησιμεύσει ως εξαιρετικό βαρόμετρο για την τιμολόγηση και συχνά σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μια ανταγωνιστική τιμή.

Ποτέ μην μιλάτε αρνητικά για τον ανταγωνισμό σας, εστιάστε στο μάρκετινγκ των καλών σας προσόντων.

Ζητήστε από τους πελάτες σας να σας παρέχουν δηλώσεις σχετικά με το προϊόν ή την οικιακή σας επιχείρηση. Μπορούν να μιλήσουν για την εμπειρία τους μαζί σας ή τη γνώμη τους για τις αγορές τους. Τοποθετήστε αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπό σας.

είναι ένας εξαιρετικός (και δωρεάν!) τρόπος να διαφημιστείτε σε άλλους. Οι ευχαριστημένοι πελάτες θα χαρούν να σας παράσχουν μια κριτική, επομένως μη διστάσετε να ρωτήσετε.

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και ρεαλιστές σχετικά με τις προσδοκίες σας με την επιχείρησή σας στο σπίτι.

Προσφέρετε φανταστικά προϊόντα ή υπηρεσίες που θα προσελκύουν συνεχώς νέους πελάτες; Μπορείτε να πείτε ότι η επιχείρησή σας θα λειτουργούσε με ειλικρίνεια;

Αυτές οι συμβουλές σας έχουν δώσει πολλές σωστές συμβουλές. Πιθανότατα σχεδιάζετε την εγγραφή σας στο Linked-In και τη σελίδα σας στο Facebook αυτή τη στιγμή. Το Διαδίκτυο είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Όμως, όπως έδειξαν αυτές οι συμβουλές, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας.

Η επιμελής προσπάθεια μπορεί να σας φέρει μια ακμάζουσα επιχείρηση και μια σημαντική θέση στην κοινότητά σας.

Leave a Comment