Μετατρέψτε το χόμπι σας σε επιχείρηση

Μετατρέψτε το χόμπι σας σε επιχείρηση

 Πώς σας αρέσει η ιδέα να εργαστείτε μέχρι τα 70+, όχι και πολύ ελκυστική σκέψη! Εντάξει για όσους επιλέγουν, αλλά ως υποχρεωτική κατάσταση, όχι καλή.

Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος γύρω από αυτό; Λοιπόν, ελπίζουμε ότι σας τρόμαξε να πάρετε μια ιδιωτική σύνταξη ή να κάνετε κάποια άλλη προετοιμασία, όπως να αγοράσετε ακίνητο για ενοικίαση.

Για όσους από εσάς δεν έχετε βρει λύση. τι χόμπι έχεις ή θα σε ενδιέφερε; Θα ήταν μια καλή επιχείρηση χόμπι; Κάτι όπως το ψάρεμα ή το γκολφ, ίσως το μαγείρεμα ή η κατασκευή κοσμημάτων, η διατήρηση της φόρμας ή η απώλεια βάρους, αυτό είναι πάντα δημοφιλές! Τα περισσότερα χόμπι με ενδιαφερόμενους ακόλουθους θα μπορούσαν να μετατραπούν σε διαδικτυακή επιχείρηση.

Με τι είσαι παθιασμένος; Υπάρχει μια επιλογή από περιοδικά σχετικά με το θέμα, αν ναι και υπάρχει καλός ακόλουθος, θα μπορούσε να είναι κατάλληλη.

Στη συνέχεια, πρέπει να το δοκιμάσετε για βιωσιμότητα και κερδοφορία στο εργαλείο λέξεων-κλειδιών της Google και στις λέξεις-κλειδιά ελέγχου μου και να δείτε αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που κάνουν αναζήτηση κάθε μήνα.

Είναι κάτι που θα θέλατε να αφιερώσετε χρόνο για να μελετήσετε, να εργαστείτε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους; Το να είσαι παθιασμένος με τη δουλειά σου την κάνει ευχαρίστηση και όχι αγγαρεία.

Μην περιμένετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας για χόμπι μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε, ξεκινήστε να την χτίζετε τώρα στον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ έχετε εισόδημα.

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις είναι σχετικά φθηνές για τη δημιουργία, αλλά θα χρειαστείτε λίγα μετρητά για να ξεκινήσετε.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ο απλούστερος τρόπος για να ξεκινήσετε online και στην απλούστερη μορφή του απλώς στέλνετε πελάτες σε προϊόντα άλλων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν πωλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και υπάρχουν πολλές εταιρείες σε όλες τις θέσεις (θέματα) που αναζητούν συνεργάτες του μάρκετινγκ.

Καθώς μαθαίνετε τις τεχνικές, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα ευχαριστημένων πελατών και να τους ενδιαφέρετε για άλλα προϊόντα.

Ωστόσο, για ένα γρήγορο και απλό ξεκίνημα, βρείτε έναν μέντορα με προϊόντα που σας αρέσουν και μάθετε τις τεχνικές και,

στη συνέχεια, διαφοροποιήστε όπως σας ταιριάζει. Η επιχείρησή σας για χόμπι μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος, ανάλογα με το χρόνο και το ενδιαφέρον που βάλετε.

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια ματιά σε περιοδικά χόμπι και διαβάστε περισσότερα για το μάρκετινγκ συνεργατών, υπάρχουν πολλά βιβλία διαθέσιμα για το μάρκετινγκ και όλα τα ζητήματα δημιουργίας μιας επιχείρησης. Το YouTube είναι επίσης μια καλή πηγή πληροφοριών.

Μόλις βρήκα αρκετά εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube για τη χρήση του σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών, αλλά αν προτιμάτε ένα βιβλίο διαβάστε:

“SEO βήμα προς βήμα” από τον Caimin Jones, υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για το εργαλείο Λέξεων-κλειδιών και πολλές άλλες πληροφορίες.

Εάν χρειάζεστε ένα νέο φορητό υπολογιστή, βρήκα έναν καλά εικονογραφημένο οδηγό “Microsoft windows 8 που έγινε εύκολα.

 

Ή αν προτιμάτε τα windows 7 επειδή αυτό είναι που συνηθίζετε να θεωρείτε ένα καλό μοντέλο επισκευής, το δικό μου είχε ακόμη και εγγύηση.

Αν θα θέλατε να διαβάσετε ένα βιβλίο που κάνει την τρέχουσα δουλειά σας πιο ικανοποιητική, βρήκα ότι με βοήθησε, όταν ήμουν σε μια δουλειά που μισούσα: «Δόξα τω Θεώ, είναι Δευτέρα» των Charles Cameron και Suzanne Elusor. Ένας μάλλον περίεργος τίτλος καθώς δεν αφορά τη θρησκεία.

Leave a Comment