Μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε τα προς το ζην από το μάρκετινγκ θυγατρικών;

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επωφεληθεί οικονομικά χρησιμοποιώντας προϊόντα άλλων ανθρώπων στο Διαδίκτυο.

Είναι ένα είδος μάρκετινγκ που βασίζεται σε παραπομπές στο οποίο οι συνεργάτες ανταμείβονται για την αποστολή επισκεψιμότητας ιστότοπου σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

Το Amazon είναι ίσως ο πιο γνωστός ιστότοπος για την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο. Έχουν ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παραπέμπει τους πελάτες σε αυτά, για προμήθεια επί των πωλήσεων.

Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει συνεργάτης του μάρκετινγκ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το μάρκετινγκ θυγατρικών δεν είναι γρήγορη λύση. Λειτουργεί ναι, αλλά ανάλογα με την κατεύθυνση που θα επιλέξετε να ξεκινήσετε με την επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών σας, μπορεί να απογοητευτείτε πολύ, όπως και εγώ, πολλές φορές!

Αλλά, αν το επιμείνετε και βρείτε ένα μονοπάτι που λειτουργεί τόσο για εσάς όσο και για το στυλ εργασίας σας, οι ανταμοιβές μπορεί να είναι φανταστικές. Μου πήρε λίγο χρόνο για να φτάσω στο σημείο του φωτός στο τέλος του τούνελ, αλλά σίγουρα έχω πουληθεί στο affiliate marketing τώρα!

Πριν βρω μια κοινότητα και μια κατεύθυνση στην οποία θα μπορούσα να εμπιστευτώ και να πιστέψω, πέρασα από τη μια στρατηγική στην άλλη. Το να έχεις έναν μέντορα βοήθησε πάρα πολύ γιατί το να μην ξέρεις αν αυτό που κάνεις θα λειτουργήσει είναι απίστευτα δύσκολο.

Πολλά από αυτά που έκανα όταν ξεκίνησα απλά δεν με πήγαν πουθενά. Κατασκευάζω διάφορες ιστοσελίδες και η αρχική μου τακτική ήταν να κατατάξω το περιεχόμενό μου στο Google. Αυτό είναι απίστευτα δύσκολο, ακόμα κι αν το περιεχόμενό σας είναι μοναδικό και προσφέρει τεράστια αξία.

Πρέπει να συνεχίσετε να αποσυνδέεστε και να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας. Απλώς δεν μπορείτε να βασιστείτε στην Google για την ταξινόμηση του περιεχομένου σας για να το δείτε.

Στη συνέχεια, αντιμετώπισα έναν λογαριασμό AdWords που έκλεισε λίγο μετά από μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις μου. Αυτό με χτύπησε πολύ και τα παράτησα για λίγο. Αυτό που με κράτησε ήταν η ιδέα του μάρκετινγκ θυγατρικών, την οποία δεν άφησα ποτέ.

Το «γιατί» μου ήταν ότι το μάρκετινγκ θυγατρικών ήταν μια διέξοδος από τη χαμηλόμισθη εργασία και τα γκρινιάρικα αφεντικά!

Προσέφερε επίσης ένα πιθανό εισόδημα που υπερέβαινε κατά πολύ αυτό που θα μπορούσα να κερδίσω ανταλλάσσοντας το χρόνο μου με χρήματα.

Σύμφωνοι, δεν κέρδιζα τίποτα για πολλά χρόνια. Αλλά ήταν η σκέψη να ξεφύγω από τις δύσκολες συνθήκες που με κράτησε.

Τελικά ανακάλυψα προϊόντα συνδρομής που πλήρωναν συνεχείς προμήθειες για προηγούμενες πωλήσεις. Όταν παρατήρησα ότι οι συνδρομές έρχονταν, μήνα με τον μήνα, τα μάτια μου φωτίστηκαν πραγματικά!

Δεν ήταν ένα τεράστιο ποσό στην αρχή, μόνο μερικές προμήθειες $20 που έρχονταν σταθερά ανεξάρτητα από τις πωλήσεις που έκανα εκείνο τον μήνα.

Με τον καιρό αυτό αθροίζεται. Σε συνδυασμό με προγράμματα θυγατρικών υψηλής προμήθειας που προσφέρουν up-sells και εσωτερικές ομάδες πωλήσεων που κλείνουν τις πωλήσεις για εσάς, νόμιζα ότι βρήκα επιτέλους το ιερό δισκοπότηρο της επιτυχίας του μάρκετινγκ θυγατρικών!

Δεν θα έλεγα ότι η θυγατρική μου είναι «ζωντανή» ακόμα. Αλλά είμαι πλέον σίγουρος ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο και κάνω τα σωστά βήματα δράσης προς αυτό ως πραγματική πιθανότητα. Αυτός για μένα ήταν ο στόχος. να βρω το δρόμο μου.

Για χρόνια πάλευα για διάφορους λόγους. Ο σκεπτικισμός σας εμποδίζει να πάρετε αποφάσεις. Κάηκα με πολλά συστήματα και πέρασα μήνες για να δημιουργήσω περιεχόμενο και ιστοσελίδες που δεν με πήγαν πουθενά.

Ακόμη και στην επιχειρηματική κοινότητα που ανήκω τώρα, ήμουν γεμάτος σκεπτικισμό στην αρχή. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να κάνω τα απαραίτητα βήματα για να φτάσω στη θέση που βρίσκομαι τώρα. Η έλλειψη χρημάτων είναι συνήθως ένας λόγος που έχουν οι άνθρωποι όταν έρχονται να μάθουν για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Όλα τα χρόνια που δεν είχα χρήματα, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά τις πιο δαπανηρές επιχειρηματικές ιδέες. Επικεντρώθηκα μόνο στα φθηνότερα. Μου στοίχισε ακριβά τον χρόνο που έχασα.

Δεν είναι ακόμα παιχνιδάκι η οικοδόμηση μιας κερδοφόρας διαδικτυακής επιχείρησης. Ακόμη και με μια καλή στρατηγική, έναν μέντορα και μια κοινότητα πίσω σας. Οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να εγκαταλείπουν.

Αλλά αν συνεχίσετε, οι πιθανότητες επιτυχίας σας είναι πολύ μεγαλύτερες! Μου πήρε πολύ χρόνο γιατί επικεντρώθηκα στη δημιουργία περιεχομένου για να αυξήσω το εισόδημά μου.

Αν μπορείτε, θα συνιστούσα οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ επί πληρωμή σε σχέση με τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά μόνο με τα σωστά προϊόντα.

Με υψηλά είδη εισιτηρίων, προϊόντα συνδρομής, αυξημένες πωλήσεις και μια ενσωματωμένη ομάδα πωλήσεων, η απόδοση της επένδυσής σας είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι με πολλά από τα προϊόντα θυγατρικών που θα σας ζητηθεί να πουλήσετε.

Αυτό ήταν κάτι που δεν κατάλαβα στην αρχή. Προσπάθησα να πουλήσω ψηφιακά και φυσικά προϊόντα χωρίς να σκέφτομαι πόσα πραγματικά θα κέρδιζα. πουλώντας βιβλία από το Amazon για προμήθεια πένας!

Η απόκτηση της σωστής γνώσης από την αρχή είναι ένα τεράστιο μπόνους. Χωρίς αυτό, μπορείτε να εργαστείτε πραγματικά σκληρά προς τη λάθος κατεύθυνση για αρκετά χρόνια, όπως έκανα εγώ.

Είναι δύσκολο να συμβιβάσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών ως νόμιμο επιχειρηματικό μοντέλο, εάν έχετε αποτύχει σε αυτό για χρόνια. Αλλά μετά, το να εγκαταλείψω μετά από όλη τη δουλειά που είχα κάνει ήταν ακόμα χειρότερο!

Χαίρομαι που συνέχισα στο σημείο που άρχισα να βλέπω κάποια αποτελέσματα. Είναι ένα μέρος που ήθελα να βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό και από το οποίο συγκρατήθηκα γιατί συνέχισα να κρατάω τις ζώνες άνεσής μου αναζητώντας νέα αποτελέσματα.

Μία από αυτές τις ζώνες άνεσης κρατούσε την ιδέα του τι ήθελα να κάνω σε καθημερινή βάση. Ήθελα να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πάντα – το blogging! Εδώ γράφω περισσότερο περιεχόμενο. Ταίριαζε με τις ζώνες άνεσής μου αλλά δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελα αρκετά γρήγορα.

Τελικά άρχισα να χρησιμοποιώ πιο αμειβόμενες στρατηγικές μάρκετινγκ και αυτό μου έδωσε πολύ πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Ωστόσο, μόνο αφού επανεκτίμησα το blogging μου δεν με πήγαινε πουθενά και έκανα κάποια άβολα βήματα δράσης.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλές θυγατρικές προχωρούν πολύ πιο γρήγορα από εμένα κάνοντας τα απαραίτητα βήματα που φοβόμουν πολύ να κάνω. Μόλις άρχισα να κάνω αυτό που έκαναν, τα αποτελέσματα ήρθαν πολύ πιο γρήγορα.

Μπορείτε να ζήσετε υπέροχα με το μάρκετινγκ θυγατρικών. Απλώς μην περιμένετε να ευθυγραμμιστεί με τις άνετες παραμέτρους σας. Μερικές φορές για να φτάσεις κάπου όπου δεν έχεις πάει ποτέ, πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ!

Leave a Comment