Μπορεί πραγματικά να γίνει

Κερδίστε χρήματα στο Διαδίκτυο

 Εάν σκέφτεστε να αναζητήσετε να κερδίσετε χρήματα από τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης, το ερώτημα που είναι πιθανότατα στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας είναι.

Κερδίστε χρήματα στο Διαδίκτυο – Μπορεί πραγματικά να γίνει;

Πριν από μερικά χρόνια, είχα αυτή την ίδια απορία τριγύρω στο μυαλό μου…

Είχα διαβάσει αμέτρητες ιστορίες ανθρώπων που έβγαζαν εκατομμύρια στο Διαδίκτυο χωρίς ποτέ να είχα ποτέ εμπειρία στη διαχείριση μιας επιχείρησης που βασίζεται στο διαδίκτυο.

Είχα ακούσει ανθρώπους να λένε πώς είχαν κάνει μια περιουσία στο διαδίκτυο πουλώντας ηλεκτρονικά βιβλία, σεμινάρια ή μαθήματα.

Είχα ακούσει επίσης για το πόσο εύκολο ήταν να βγάλεις χρήματα με αυτόν τον τρόπο, τόσο εύκολο στην πραγματικότητα – ο καθένας μπορούσε να το κάνει.

Όντας ο γεννημένος σκεπτικιστής που είμαι, δεν ήμουν απόλυτα πεπεισμένος από αυτά που είχα διαβάσει ή ακούσει, οπότε αποφάσισα να σκάψω λίγο πιο βαθιά και να δω αν αυτή ήταν πραγματικά μια βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα.

Θα μπορούσε ο μέσος άνθρωπος στο δρόμο να το αξιοποιήσει και να έχει πραγματικά την ευκαιρία να κερδίσει χρήματα στο διαδίκτυο;

Εξάλλου, ήξερα ότι αν επρόκειτο να το κάνω αυτό, θα έπαιρνα ένα μεγάλο ρίσκο, επενδύοντας πολύ χρόνο και αρκετά χρήματα σε αυτό.

Άρχισα λοιπόν να σκάβω και βρήκα μερικά ονόματα που εμφανίζονται συνεχώς σε τακτική βάση, ονόματα όπως π.χ.Robert Kiyosaki,Mark Anastasi,Ντέρεκ Χάλπερν καιΆντριου Ρέινολντς για να αναφέρω μερικά.

Αυτοί οι τύποι βγάζουν εκατομμύρια από διαδικτυακές επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει με πολύ λίγη γνώση ή επένδυση και για μια τιμή θα σας διδάξουν πώς το κάνουν.

Τώρα, ενώ αυτοί οι τύποι βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και βγάζουν ασύλληπτα χρηματικά ποσά, καθώς κοίταξα μαρτυρίες στις ιστοσελίδες τους και ερεύνησα τα άτομα που έχουν διδάξει, βρήκα πολλούς ανθρώπους που έχουν μάθει από το Mr Big’s έχουν προχωρήσει να συγκεντρώσουν μικρές περιουσίες οι ίδιοι.

Επιπλέον, η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω σε κάθε γωνιά του κόσμου που κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο, αντλώντας χρήματα από 1000 $ το μήνα και πάνω από τις δικές τους επιχειρήσεις που βασίζονται στον ιστό.

Έτσι, υποθέτω ότι η σύντομη απάντηση στην ερώτηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ!

Τώρα γνωρίζουμε ότι μπορεί να γίνει το να κερδίσετε χρήματα μέσω Διαδικτύου, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε ιδέα τι κάνετε όταν πρόκειται για υπολογιστές ή το Διαδίκτυο. Αυτοί οι τύποι πρέπει να είναι όλοι τεχνίτες πληροφορικής σωστά;

Παραδόξως όχι, καθόλου.

Ενώ ορισμένα από τα άτομα που κερδίζουν χρήματα με αυτόν τον τρόπο έχουν καλή γνώση των υπολογιστών, η πλειονότητα είχε πολύ λίγη εμπειρία με αυτή την πλευρά των πραγμάτων πριν ξεκινήσουν και μερικά ακόμα δεν το κάνουν, απλώς αναθέτουν αυτές τις εργασίες σε άλλους που στη συνέχεια το κάνουν για αυτούς.

Βλέπετε ένα από τα πράγματα που έμαθα όταν το έψαξα αυτό είναι ότι για να έχετε ένα αξιοπρεπές τακτικό εισόδημα από τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση,

δεν χρειάζεστε πραγματικά κανένα υπόβαθρο στην πληροφορική ή προσόντα στον τομέα της πληροφορικής για να έχετε επιτυχία, απλά χρόνος , αποφασιστικότητα και προθυμία να μάθουν τις απαραίτητες βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν κατέχετε όλα τα παραπάνω θα το πετύχετε, στην πραγματικότητα για κάθε άτομο που τα καταφέρνει υπάρχουν χιλιάδες που πέφτουν στο περιθώριο.

Άτομα που ξεκινούν με μεγάλη αισιοδοξία και σκοπό μπορούν σύντομα να απογοητευτούν από το πόση δουλειά πρέπει να καταβάλετε αρχικά, προκειμένου να κάνετε μικρές εισβολές.

Γιατί τα παρατάνε;

Ποιος λόγος θα μπορούσε να υπάρχει για να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους;

Βρήκα ότι υπήρχαν αρκετοί λόγοι, εκτός από τα πιο ορμώμενα άτομα, τα παράτησαν, αλλά η πλειοψηφία τα παράτησε για έναν από τους τρεις κύριους λόγους.

Χρήματα

Όταν οι αμύητοι αποφασίζουν να τολμήσουν στο μάρκετινγκ Διαδικτύου, φαίνεται να σκέφτονται επειδή όλα είναι διαδικτυακά, θα υπάρχει ελάχιστο ή καθόλου κόστος.

Αυτό φυσικά είναι λάθος. Παρόλο που εργάζεστε κυρίως στο διαδίκτυο, συνήθως από την εφεδρική κρεβατοκάμαρά σας εξακολουθεί να είναι μια επιχείρηση και καμία επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς γενικά έξοδα.

Αν υποθέσουμε ότι έχουν ήδη υπολογιστή, τα έξοδα θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται.

Ονόματα τομέα, φιλοξενία Ιστού, διαφήμιση, δημιουργία λιστών πελατών, προϊόντα προς πώληση (αν δεν αναπτύξετε τα δικά σας) για να αναφέρετε μόνο μερικά που θα συναντήσουν αρχικά.

Φυσικά, μερικά από αυτά μπορούν να γίνουν δωρεάν ή «φτηνά», αλλά αυτό είναι συνήθως εις βάρος του χρόνου που θα χρειαστεί για να δουν ένα κανονικό εισόδημα, και μερικοί άνθρωποι απλώς δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν.

Χρόνος

Ο λόγος που πολλοί από εμάς αποφασίζουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στο μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι επειδή έχουμε παρασυρθεί από τις ιστορίες ατόμων που κερδίζουν χιλιάδες μέσα στους πρώτους δύο μήνες από την εκκίνηση.

Αν και αυτό μπορεί και συμβαίνει, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, όταν έψαχνα πόσο καιρό χρειάστηκε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα για να βγάλουν χρήματα, εξεπλάγην με αυτό που ανακάλυψα.

Κρις Φάρελ (Διαδικτυακός εκατομμυριούχος) ήταν ένας από τους πιο γρήγορους που άρχισαν να βλέπουν επιστροφές μετά από μόλις έξι μήνες.

Derek Halpern (Διαδικτυακός εκατομμυριούχος) Έφτιαξε την επιχείρησή του για δώδεκα μήνες πριν καν αποφασίσει να πουλήσει ένα προϊόν.

Steven Essa (Διαδικτυακός εκατομμυριούχος) Πήρε οκτώ μήνες πριν αρχίσει να βλέπει επιστροφές.

Ο κόσμος του διαδικτυακού μάρκετινγκ είναι γεμάτος με επιτυχημένους ανθρώπους που πέρασαν πολύ καιρό προσπαθώντας πριν δουν οποιεσδήποτε αποδόσεις από τις επενδύσεις τους.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;

Μην εγκαταλείψετε την καθημερινή σας δουλειά ακόμα, αλλά μην εγκαταλείψετε το όνειρό σας μόνο και μόνο επειδή διαρκεί περισσότερο από όσο περιμένατε.

Δέσμευση

Πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το διαδικτυακό μάρκετινγκ έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να είναι επιτυχημένοι δουλεύοντας μόνο μερικές ώρες την ημέρα.

Αν και αυτό μπορεί να ισχύει για τους ήδη καθιερωμένους εμπόρους του Διαδικτύου, σίγουρα δεν ισχύει για κάποιον που μόλις ξεκινάει, στην πραγματικότητα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε τις (πολλές) ώρες που θα απαιτηθούν απλώς για να τεθούν τα πάντα στη θέση τους.

Εάν εργάζεστε ήδη μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, αυτό θα σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα και ίσως να θυσιάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και να χάσετε χόμπι και ενδιαφέροντα (τουλάχιστον για λίγο).

Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, θα αντιμετωπίσετε περισσότερες πολλές ώρες προσπαθώντας να δημιουργήσετε τη λίστα πελατών σας, να διατηρήσετε ενημερωμένους τους ιστότοπούς σας, να γράφετε ιστολόγια, να προωθείτε τα προϊόντα σας, να αναπτύσσετε νέα προϊόντα κ.λπ. κ.λπ.

Πιστέψτε με όταν λέω ότι υπάρχει πολύς χρόνος και δουλειά που θα χρειαστεί να αφιερώσετε, προτού μπορέσετε να δρέψετε τους καρπούς του κόπου σας.

Συμπερασματικά.

  • Κάνοντας ένα άνετο online εισόδημα μπορεί να γίνει. Ωστόσο, δεν είναι για όλους.
  • Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα συγκεκριμένο είδος αποφασιστικότητας και ισχυρή πίστη σε αυτό που κάνεις.
  • Θα χρειαστείτε υποστήριξη από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους και τη σωστή νοοτροπία για να ξεπεράσετε τους προκλητές που θα αντιμετωπίσετε.

Όταν κοιτάξετε τι περιλαμβάνει και σκεφτείτε τις θυσίες που θα πρέπει να κάνετε στην πορεία σε συνδυασμό με όλα τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις για την εύρεση της σωστής βοήθειας, συμβουλών και πληροφοριών,

δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε. τα όνειρά τους και να επιστρέψουν σε αυτό που έκαναν πριν αποκτήσουν αυτή την τρελή ιδέα.

Τούτου λεχθέντος ότι αν μπείτε με τα μάτια σας ορθάνοιχτα και γνωρίζετε τα εμπόδια που θα χρειαστεί να ξεπεράσετε στην πορεία και αν καταλάβετε ότι πρόκειται για μαραθώνιο και όχι για σπριντ, τότε οι πιθανότητές σας να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο θα είναι μεγάλες βελτιωμένη.

Μάθετε τι μπορείτε πραγματικά να περιμένετε πριν ξεκινήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση. Κατεβάστε το “Τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση”εδώ.

Leave a Comment