Να είστε πάντα σε λειτουργία κερδοφορίας

Κάθε μέρα θα πρέπει να κάνετε κάτι για να βγάλετε χρήματα. Το να κερδίζεις χρήματα μπορεί να γίνει συνήθεια, όπως και το να μην βγάζεις χρήματα. Είναι σημαντικό να καλλιεργήσετε και να αναπτύξετε τη νοοτροπία δημιουργίας χρημάτων.

Εάν έχετε μια λίστα email, στείλτε τους πολύτιμες και ενημερωτικές πληροφορίες σε τακτική βάση. Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο για να επαναφέρετε συνδέσμους στον ιστότοπό σας, δημιουργήστε το κάθε μέρα. Κάντε κάτι – ένα άρθρο, ένα δελτίο τύπου, ένα βίντεο, μια ανάρτηση ιστολογίου ή ένα σχόλιο. Κάντε το κάθε μέρα.

Κάντε κάτι κάθε μέρα για να φέρετε χρήματα. Αποκτήστε εμμονή και εθιστείτε στο να βγάζετε χρήματα. Εστιάστε στο να βγάλετε χρήματα, όχι στην τηλεόραση και σε άλλους μη κερδοσκοπικούς χρόνους. Το να κερδίζετε χρήματα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο νέος τρόπος ζωής σας.

Εάν θέλετε πραγματικά να είστε επιτυχημένοι και να βγάλετε τα προς το ζην στο διαδίκτυο, είναι καιρός να θυσιάσετε τον κανονικό σας χρόνο που είναι αφιερωμένος σε άλλα πράγματα και να μετατοπίσετε αυτόν τον χρόνο και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία ταμειακών ροών.

Ξεκινήστε από το σημείο που βρίσκεστε τώρα, ξεκινήστε με τη γνώση που έχετε αυτή τη στιγμή. Ξεκινήστε με τους πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία που έχετε αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε μέχρι να τα μάθετε όλα γιατί ποτέ δεν θα τα μάθετε!

Το εισόδημά σας θα προέλθει από το πόσο προϊόν/υπηρεσία πουλάτε. Πρέπει να αλλάξετε την εστίασή σας και τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το χρόνο σας.

Οι έμποροι πλήρους απασχόλησης (ή εκείνοι που θέλουν να είναι έμποροι πλήρους απασχόλησης) εστιάζουν το χρόνο και την προσοχή τους στο “βγάζοντας χρήματα” εστιάζουν στην πώληση πραγμάτων. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων φίλοι μου.

Πάρα πολλοί διανομείς ξοδεύουν το χρόνο τους κάνοντας αλλαγές στον ιστότοπό τους, αλλαγές που θα έχουν μικρή επίδραση στις πωλήσεις. Μην παρασυρθείτε σε αυτό.

Σταματήστε να ανησυχείτε για το να κάνετε το κατάστημά σας «όμορφο» και να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα τέλεια γιατί δεν θα το κάνετε ποτέ! Δεν με νοιάζει αν έχετε μόνο ένα προϊόν ή 200 προϊόντα αφιερώστε το χρόνο σας προωθώντας αυτό που έχετε!

Εστιάστε σε εκείνα τα πράγματα που θα σας αποφέρουν χρήματα, όπως η αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, η δημιουργία της λίστας σας και η πώληση στη λίστα σας.

Στο τέλος κάθε μέρας πάντα αναρωτιέστε “Τι έκανα σήμερα για να βγάλω περισσότερα χρήματα από το κατάστημά μου;” Είτε μικροί είτε μεγάλοι κάνουν πάντα κάτι καθημερινά για να βγάλουν χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε το κατάστημά σας, για να βγάλετε χρήματα.

Εάν το κατάστημά σας είναι να ικανοποιήσει το Εγώ σας ή να εντυπωσιάσει άλλους, σκοτώστε το τώρα και βρείτε μια κανονική δουλειά!

Κάντε ό,τι μπορείτε για να κάνετε τους επισκέπτες να εγγραφούν στη λίστα σας. Δώστε στα μέλη της λίστας σας πολύτιμο και ενημερωτικό δωρεάν υλικό, όπως γραπτά άρθρα και αναφορές, βίντεο σχετικά με τη θέση σας και βίντεο σχετικά με τη χρήση των προϊόντων σας, έρευνες.

οτιδήποτε τα συνδέει μαζί σας. Δίνετε στους ανθρώπους ΔΩΡΕΑΝ και πολύτιμες χρήσιμες πληροφορίες και θα σας ανταποδώσουν δίνοντας τις παραγγελίες σας.

Η μακροπρόθεσμη GOLDEN GOOSE σας για να σας βγάλει πολλά χρήματα στο Διαδίκτυο δημιουργεί μια τεράστια λίστα email/newsletter και τους κάνει πιστούς οπαδούς και στη συνέχεια τους ΠΟΥΛΑΕΙ.

Όπως είπα, δεν είναι άνθρωποι της επιστήμης των πυραύλων, είναι απλή και απλή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! Τώρα πηγαίνετε και αφήστε τα χρήματα να κυριαρχούν στις σκέψεις σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο!

Leave a Comment