Ποια είναι τα κύρια προβλήματα για τους συνεργάτες μάρκετινγκ

Αυτό που διακυβεύεται για τους συνεργάτες του μάρκετινγκ είναι η ικανότητα να εργάζονται για τον εαυτό τους, να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να κερδίσουν, ενδεχομένως, ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Αλλά όλα αυτά δεν γίνονται εύκολα.

Υπάρχουν μερικά προβλήματα που παρουσιάζονται σε θυγατρικές που θέλουν να ζήσουν με πλήρη απασχόληση από το Διαδίκτυο.

Ένα από τα πρώτα από αυτά είναι να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς. Υπάρχουν πολλά λεγόμενα προγράμματα γρήγορων πλουτισμού, τα οποία παραδόξως δεν σας κάνουν γρήγορο πλούσιο. Αντίθετα, αφαιρούν γρήγορα τα μετρητά σας.

Τα προγράμματα που προσφέρουν γρήγορο πλούτο δεν διαρκούν πολύ. Αλλά είναι μια καλή πηγή εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες τους!

Τα επόμενα προβλήματα που σίγουρα θα αντιμετωπίσετε εάν ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι αυτό της πεποίθησης. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι πιθανό να το δυσφημήσουν ως ένα αδύνατο όνειρο.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους θα το κάνουν αυτό. Το ένα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν μια νέα ιδέα όπως η πανούκλα. Το άλλο είναι ότι, εάν είναι δυνατό να κερδίσουν χρήματα από το Διαδίκτυο,

αντιμετωπίζουν τις πιθανές συνέπειες της μη λήψης οποιασδήποτε ενέργειας. Το να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι θα έπρεπε επίσης να κάνουν κάτι αν ήταν αλήθεια, δεν είναι τόσο εύκολο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να παραπονιούνται για τη δική τους κατάσταση, αντί να αναλαμβάνουν δράση, ακόμα κι αν δεν είναι ευχαριστημένοι. Η γενική συναίνεση είναι ότι πρέπει να εργαστείς σε μια δουλειά για να είσαι σχετικό μέλος της κοινωνίας.

Το κολύμπι κόντρα στην παλίρροια μπορεί επίσης να είναι κουραστικό. Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν είναι πίσω σας, είναι ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα κι αν δεν λένε τίποτα ξεκάθαρα, υπάρχει μια λεπτή τακτική αποτροπής και μπορεί κρυφά να ελπίζουν ότι θα αποτύχετε. Τότε μπορεί να έχουν δίκιο στο τέλος!

Εάν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας αποτρέψουν από το να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση Διαδικτύου, υπάρχει η τεχνική πτυχή της δημιουργίας μιας νόμιμης διαδικτυακής επιχείρησης. Αυτό απαιτεί υπομονή και εμπιστοσύνη.

Εάν δεν έχετε και τα δύο, πιθανότατα θα τα παρατήσετε πολύ νωρίς. Δεν μπορείτε να περιμένετε ξαφνικά να κερδίσετε χρήματα με βάση λίγη δουλειά. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.

Δεν «αξίζετε» τίποτα όσον αφορά τα αποτελέσματα μέχρι να το κερδίσετε! Έτσι, μια στάση δικαιωμάτων μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν προέρχεστε από νοοτροπία εργαζομένων.

Εάν υπήρξατε υπάλληλος, αλλά όχι ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι δύσκολο να αλλάξετε την εστίασή σας από αυτή μιας «εργάτριας μέλισσας». Οι εργαζόμενοι σε μια θέση εργασίας αμείβονται ανεξάρτητα από το τι καταφέρνουν.

Οι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης δεν παίρνουν τίποτα εκτός και αν μπορούν να την κάνουν να λειτουργήσει. Είναι μια αμοιβή που σχετίζεται με την απόδοση και όχι ένας μηνιαίος μισθός.

Το σύνδρομο γυαλιστερού αντικειμένου ήταν άλλο ένα εμπόδιο στην επιτυχία μου τις πρώτες μέρες επίσης.

Υπάρχουν τόσα πολλά μαθήματα που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα εκεί έξω, γιατί να επιμείνετε σε κάτι που απαιτεί χρόνο; Γιατί είναι πιο γνήσιο από το γυαλιστερό καινούργιο που υπόσχεται αλλά δεν το υλοποιεί ποτέ!

Πήδηξα πολλές φορές από μάθημα σε μάθημα, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες για τη δημιουργία εισοδήματος μέσω Διαδικτύου. Κάθε φορά απογοητεύτηκα.

Έκλεισα λογαριασμούς, τα αποτελέσματά μου έπεσαν από το Google, τα προϊόντα μου δεν πουλήθηκαν και ήθελα να πετάξω τον φορητό υπολογιστή μου από το παράθυρο σε αμέτρητες περιπτώσεις.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε ως συνεργάτης του μάρκετινγκ. Ανάλογα με τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε, ενδέχεται επίσης να περιορίζεστε από κεφάλαια.

Βρήκα πολλά φθηνότερα μαθήματα όταν είχα τεράστιο χρέος και ούτε μια δεκάρα στο όνομά μου.

Συγκεντρώθηκα στις ελεύθερες τακτικές. Ήταν πολύ πιο αργές από τις πληρωμένες διαφημίσεις και ήμουν πάντα απογοητευμένος από τα αποτελέσματά μου. Αν είχα βρει έναν καλό μέντορα τότε, θα είχα εξοικονομήσει έναν ολόκληρο σωρό χρόνο.

Το να μην ξέρεις ποια κατεύθυνση να κωπηλατήσεις ως συνεργάτης του μάρκετινγκ είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση. Πρέπει να είχα κωπηλατήσει προς τη λάθος κατεύθυνση για χρόνια. Δοκίμασα τα πάντα. Με την πάροδο του χρόνου όμως, και αν το παραμείνετε για αρκετό καιρό,

θα αρχίσετε να βλέπετε κάποια αποτελέσματα. Δεν θα είναι τεράστια, αλλά είναι το φως στο τέλος του τούνελ.

Προσέξτε τα αποτελέσματα. Μόλις τα δεις, μπορείς να επιστρέψεις στο τι έκανες για να τα πετύχεις. Στη συνέχεια, επικεντρωθείτε σε αυτές τις δραστηριότητες και αφήστε τις άλλες που δεν παράγουν τίποτα.

Είναι μακρύς ο δρόμος για την επιτυχία του μάρκετινγκ θυγατρικών. Δεν έχω φτάσει ακόμα, αλλά είμαι πολύ πιο μακριά από ό,τι ήμουν. Η εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων και η εκπαίδευση είναι ίσως η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω.

Χωρίς τη σωστή κατεύθυνση, είστε άσκοπος ως συνεργάτης και πιθανότατα θα τα παρατήσετε, νομίζοντας ότι «δεν λειτουργεί».

Αλλά με τη σωστή στάση, κατεύθυνση και καθοδήγηση, μπορείτε να κάνετε το μάρκετινγκ θυγατρικών να λειτουργήσει για εσάς και να δημιουργήσετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης από αυτό. Συνεχίστε να εστιάζετε στο «γιατί;» σας;

Το «γιατί» μου με κράτησε να αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα που βρήκα στο ταξίδι μου ως συνεργάτης μάρκετινγκ.

Πουθενά αλλού δεν μπορείτε να κερδίσετε το είδος των χρημάτων που κερδίζουν οι θυγατρικές και να έχετε έναν τρόπο ζωής που μπορείτε να επιλέξετε.

Αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο. Αν ψάχνετε για το «γρήγορο χρηματικό ποσό», δεν θα ασχολιόμουν με το εισδέχομαι μέλη εμπορία!

Αλλά μπορεί να λειτουργήσει εάν το κάνετε και εάν είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε τη διαδικασία και να συνεχίσετε για όλη τη διάρκεια. Καλή τύχη!

Leave a Comment