Ποιος θέλει να δουλέψει «μέχρι τα 70

Ποιος θέλει να δουλέψει «μέχρι τα 70, εκτός αν αγαπά αυτό που κάνει;»

 Η ικανοποίηση από την εργασία είναι η απάντηση. Αν αγαπάς τη δουλειά σου, δεν νιώθεις ότι εργάζεσαι, η ζωή σου είναι γεμάτη ευχαρίστηση και ενθουσιασμό για αυτό που κάνεις.

Εάν η υγεία σας σας επιτρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε, είναι τέλειο. Η δουλειά ΣΟΥ σου προσφέρει αυτό το συναίσθημα;

Σκεφτείτε τους ηθοποιούς, τους συγγραφείς, τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς και μερικούς ανθρώπους όλων των ειδών τη δουλειά, φαίνονται να υπερέχουν καθώς μεγαλώνουν.

Η δουλειά γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους που θα τους έλειπε αν έπρεπε να την εγκαταλείψουν. Η εργασία τους δίνει την ικανοποίηση απόλαυσης σκοπό και νόημα στη ζωή τους και την εκπλήρωση.

Όταν επισκέπτομαι το τοπικό μου σούπερ μάρκετ, υπάρχει ένας ηλικιωμένος κύριος, θα πίστευα ότι πέρα ​​από την ηλικία συνταξιοδότησης σπρώχνει καρότσια φορτωμένα με αγαθά, ταξινομεί κατεψυγμένα αντικείμενα με τα γάντια του και στοιβάζει ράφια.

Δείχνει πάντα ικανοποιημένος και χαρούμενος στη δουλειά του. Τώρα ίσως εργάζεται επειδή χρειάζεται τα χρήματα, ή ίσως ο κύριος λόγος του είναι επειδή του αρέσει να είναι εκεί, να νιώθει απαραίτητος, να δίνει νόημα στη ζωή του.

Ελπίζω να είναι ο τελευταίος λόγος! Μπορεί να πιστεύουμε ότι εκτελεί ταπεινές εργασίες, αλλά για αυτόν φαίνεται να είναι ικανοποιητικό, είναι ευχαριστημένος που το κάνει και έχει δουλειά.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την εργασία σας ή θέλετε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων μια συναρπαστική συνταξιοδότηση, να αναπτύξετε ένα χόμπι ή ενδιαφέρον που θα σας δώσει έναν σκοπό τα επόμενα χρόνια, γιατί να μην ξεκινήσετε μια επιχείρηση χόμπι με μερική απασχόληση τώρα; Ξεκινήστε ενώ έχετε εισόδημα από την τρέχουσα εργασία σας, αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα για να το φτιάξετε.

Μια διαδικτυακή επιχείρηση είναι κατάλληλη για σχεδόν οποιονδήποτε είναι έτοιμο να μάθει κάποιες νέες δεξιότητες. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα ικανοί ή τεχνικοί αυτή τη στιγμή, απλώς πρόθυμοι να μάθετε και αποφασισμένοι να πετύχετε στο νέο σας εγχείρημα.

Το Affiliate Marketing είναι ίσως η πιο απλή και εύκολη διαδικτυακή επιχείρηση, απλά στέλνετε υποψήφιους πελάτες σε προϊόντα άλλων και πληρώνεστε για να το κάνετε! Επιτρέποντας σε αυτές τις εταιρείες να φροντίζουν για την πώληση, την παράδοση και την εξυπηρέτηση πελατών.

Με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε παρά να μάθετε για την κατεύθυνση των πελατών (αποστολή επισκεψιμότητας). Δεν χρειάζεστε καν ιστότοπο εκτός και αν επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν.

Απλώς αποφασίζετε για ένα χόμπι ή ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο είστε παθιασμένοι και θα απολαμβάνετε να ανακαλύψετε περισσότερα και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες στις περισσότερες εξειδικευμένες εταιρείες που αναζητούν θυγατρικές. Τα προγράμματα συνεργατών υπάρχουν σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

Ρίξτε μια ματιά στα ράφια περιοδικών, στα βιβλιοπωλεία και στην τοπική βιβλιοθήκη για προτάσεις και ανακαλύψτε ένα ενδιαφέρον ή ένα χόμπι που θα μπορούσατε να μετατρέψετε σε μια συναρπαστική επιχείρηση για τη μελλοντική σας σύνταξη.

Βιβλία που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

«Ξύπνα τον Γίγαντα Μέσα» του Άντονι Ρόμπινς, αγαπημένο μου.

«From Newbie to Millionaire» της Christine Clayfield, πολλές πολύ καλές κριτικές.

Building an Online Cash Cow» του Anthony Barlow, ένα πολύ δημοφιλές βιβλίο.

The Who Guide “Αγορά Ακινήτου στο Εξωτερικό” κάτι που πρέπει να σκεφτείτε για τη συνταξιοδότησή σας!

Το όνομά μου είναι Anne – “Πάντα στοχεύουμε να δώσουμε περισσότερη αξία από ό, τι περιμένετε”

Τις καλύτερες ευχές στο εγχείρημά σας, ρίξτε μια ματιά στις πληροφορίες για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ΓΡΗΓΟΡΑ.

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τα φανταστικά ΔΩΡΕΑΝ βίντεο με πληροφορίες της Sarah Staar που μου επέτρεψε να μοιραστώ μαζί σας.

Είναι μια πολύ επιτυχημένη Διαδικτυακή Εμπορία και Προπονήτρια. Τα βίντεό της είναι πολύ καθαρά και εύκολα στην παρακολούθηση – Δείτε μόνοι σας ΤΩΡΑ ενώ είναι διαθέσιμα για προβολή ΔΩΡΕΑΝ! Θα βρείτε πολλά στην ιστοσελίδα μας – απολαύστε!

Leave a Comment