Προγράμματα συνεργατών υψηλών πληρωμών

Όταν ξεκίνησα με το μάρκετινγκ θυγατρικών, προσπαθούσα να πουλήσω προϊόντα $100 για να κερδίσω $40. Μου φαίνεται προφανές τώρα ότι αυτό θα είναι ένα σκληρό επιχειρηματικό μοντέλο.

Θα χρειαζόταν να έχω πουλήσει χιλιάδες προϊόντα για να βγάλω καλά τα προς το ζην. Επιπλέον, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω στρατηγικές επί πληρωμή με τον ίδιο τρόπο που κάνω τώρα.

Όταν διαθέτετε μια σειρά από προϊόντα θυγατρικών εισιτηρίων υψηλής ποιότητας σε μια διοχέτευση ψηφιακών πωλήσεων, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε πολύ περισσότερα για τη διαφήμιση, γνωρίζοντας ότι θα τα πάρετε πίσω μακροπρόθεσμα.

Αυτό ήταν κάτι που δεν κατάλαβα στην αρχή. Ακόμη και η ιδέα των συνδρομητικών προϊόντων από μόνη της άλλαξε το παιχνίδι για μένα.

Κάθε συνδρομή που πουλάτε σας δίνει ένα μηνιαίο εισόδημα. Με την πάροδο του χρόνου, και με την προϋπόθεση ότι δημιουργείτε μια αρκετά ισχυρή βάση πελατών, θα κερδίζετε ολοένα και μεγαλύτερα ποσά σε μηνιαία βάση.

Ακόμα κι αν κάνετε μια απώλεια αρχικά, (στο μάρκετινγκ), τα προϊόντα συνδρομής θα αποδώσουν τελικά, εάν έχετε ένα αρκετά καλό ποσοστό διατήρησης.

Αν στη συνέχεια προσθέσετε προϊόντα εισιτηρίων υψηλών, αυξημένες πωλήσεις και πωλήσεις πολλαπλών επιπέδων – (προμήθειες από τις πωλήσεις άλλων ανθρώπων), θα τα πάτε καλά.

Ένα από τα κύρια προβλήματα για μένα δεν ήταν καθόλου το επιχειρηματικό μοντέλο. Είχα δει ανθρώπους να τα πηγαίνουν καλά και να αφήνουν τις δουλειές τους με υψηλά προγράμματα συνεργατών εισιτηρίων.

Αυτό είναι το ίδιο πιστεύω για πολλούς. Το ένα πράγμα είναι να πιστεύεις σε ένα υψηλό πρόγραμμα εισιτηρίων και μετά το άλλο είναι να πιστεύεις ότι μπορεί να λειτουργήσει για σένα.

Χωρίς αυτή την πεποίθηση, θα παραπαίεις. Εάν δεν πιστεύετε σε κάτι ή έχετε κάποια προβλήματα με αυτό, θα συγκρατηθείτε από το να το κάνετε με κάποιο τρόπο.

Το άλλο ζήτημα είναι πολύ πιο προφανές. Η έλλειψη ταμειακών ροών σημαίνει ότι τα προγράμματα θυγατρικών υψηλών εισιτηρίων μπορεί να είναι απαγορευτικά για ορισμένους.

Πρώτα πρέπει να αγοράσετε μια διοχέτευση πωλήσεων και ένα πρόγραμμα που προσφέρει υψηλά είδη εισιτηρίων και συνδρομές.

Αυτό δεν είναι φτηνό. Επιπλέον, όσο περισσότερα από τα προϊόντα υψηλότερης τιμής θέλετε στο «διαδικτυακό σας κατάστημα», τόσο περισσότερα θα πρέπει να πληρώσετε.

Στη συνέχεια, πρέπει να πληρώσετε για το μάρκετινγκ της διοχέτευσης πωλήσεών σας. Ακριβώς επειδή έχετε αγοράσει μια ψηφιακή διοχέτευση υψηλής τιμής δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει ξαφνικά στη δράση και θα αρχίσει να σας βγάζει χρήματα.

Οχι! Θα χρειαστείτε μια μηχανή μάρκετινγκ που οδηγεί στοχευμένη επισκεψιμότητα στη διοχέτευση πωλήσεών σας. Αυτό κοστίζει και χρήματα. Περιμένετε να πληρώσετε ενώ μαθαίνετε επίσης.

Θα πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό προτού δείτε οποιαδήποτε απόδοση.

Και τότε πολλές από τις διαφημίσεις σας απλά δεν θα λειτουργήσουν. Είμαι αγγελιοφόρος της καταστροφής εδώ; Όχι, απλά ρεαλιστικό!

Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας αν δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να εφαρμόζετε στρατηγικές μάρκετινγκ για να οδηγήσετε τους πελάτες στη διοχέτευσή σας. Χρειάζεται επίσης χρόνος για να μάθετε ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ λειτουργούν και ποιες όχι.

Ωστόσο, όλα λέγονται και γίνονται, μόλις κατακτήσετε το μάρκετινγκ, έχετε βασικά ένα εισόδημα για μια ζωή. Με μια διοχέτευση πωλήσεων υψηλών προμηθειών, θα έχετε δώσει στον εαυτό σας τη δυνατότητα να κερδίσετε μερικές πολύ φανταστικές προμήθειες, αν δεν τα παρατήσετε πρώτα!

Αυτό είναι προμήθειες όπως $5-$10.000 ανά πώληση ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιείτε και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείτε τον εαυτό σας.

Οι ιδιοκτήτες τέτοιων συστημάτων ψηφιακού μάρκετινγκ δεν τα δίνουν δωρεάν! Για να κάνετε 40% προμήθειες σε ένα προϊόν 35.000 $, θα πρέπει να αγοράσετε το προϊόν μόνοι σας. Εάν θέλετε τα προϊόντα σε υψηλή τιμή στο ψηφιακό σας «κατάστημα», πρέπει να τα αγοράσετε πραγματικά.

Εάν λέξεις όπως απάτη και πυραμίδα κατακλύζουν το μυαλό σας αυτή τη στιγμή, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να εξαιρεθείτε ήδη.

Αλλά αυτές οι διοχετεύσεις μάρκετινγκ είναι πραγματικές. Οι άνθρωποι που τις διευθύνουν είναι επίσης αληθινοί άνθρωποι. Όλα εξαρτώνται από την οπτική σας και από το τι είστε έτοιμοι να κάνετε για να κερδίσετε υψηλές προμήθειες εισιτηρίων από το Διαδίκτυο.

Ένας τρόπος ζωής που σημαίνει ότι δεν θα εργάζεστε ξανά για ένα αφεντικό ή έναν εργοδότη ίσως αξίζει το τίμημα τόσο οικονομικά όσο και όσον αφορά τη δουλειά που θα χρειαστεί να κάνετε.

Η οικονομική ελευθερία αξίζει επίσης πολλά. Φανταστείτε να μην χρειαστεί να δουλέψετε ποτέ ξανά για κανέναν ή να πρέπει να καθίσετε στην κίνηση και να μετακινηθείτε στη δουλειά και πίσω. Αυτό για μένα αξίζει πολύ!

Έπειτα, υπάρχει και η γεωγραφική ελευθερία που προσφέρει και η κατοχή μιας επιχείρησης φορητών υπολογιστών. Αν βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει για δικαιολογίες, τότε μπορεί να μην έχετε αρκετό λόγο για να το αντιμετωπίσετε.

Τα προϊόντα με υψηλή προμήθεια εισιτηρίων έχουν αλλάξει πλήρως το παιχνίδι για μένα. Χρειάστηκε να ξεπεράσω πολύ εσωτερικό φόβο και να βγω έξω από τις ζώνες άνεσής μου πολλές φορές, μόνο και μόνο για να αυξήσω την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο.

Μεγάλο μέρος της δουλειάς που πρέπει να γίνει δεν είναι ορατό. Είναι να ξεπεράσεις τον σκεπτικισμό και τον φόβο τόσο για την επιτυχία όσο και για την αποτυχία.

Οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα καταλάβουν ούτε σε πολλές περιπτώσεις. Η πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα υψηλών εισιτηρίων και η εκμάθηση πώς να ξεφύγετε από το 9 με 5 κερδίζοντας χρήματα στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι λίγο «εκεί έξω» για μερικούς ανθρώπους.

Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει επειδή προφανώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ήδη βιοποριστεί από το διαδίκτυο. Αλλά για εκείνους που εξακολουθούν να ανταλλάσσουν το χρόνο τους με χρήματα, μια ευκολότερη εναλλακτική λύση για να βγάλουν χρήματα σηματοδοτεί τη χαμένη προσπάθεια για χρόνια και δεκαετίες για πολλούς. Αυτό είναι ένα σκληρό χάπι για κατάποση. Πολύ δύσκολο για κάποιους!

Προτιμούν να το απορρίψουν ως κάποιο σχέδιο hocus. Όπως με αυτό, διώχνοντάς το από το μυαλό τους για πάντα! Τότε είναι ασφαλές να αναγνωρίσεις μια ζωή σκλαβιάς.

Εάν, από την άλλη πλευρά, επιλέξετε να αγκαλιάσετε την τεχνολογία, πρέπει επίσης να εργαστείτε σκληρά και να μάθετε μερικές νέες δεξιότητες και νοοτροπίες.

Ούτε αυτό είναι εύκολο και παρόλο που το λογισμικό έχει διευκολύνει τη δημιουργία των πραγμάτων στο διαδίκτυο, για κάποιους αυτό εξακολουθεί να φέρνει μαζί του ένα αίσθημα τρόμου!

Εάν μπορείτε να ξεπεράσετε τα πολλά εμπόδια τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης διαδικτυακής επιχείρησης χρησιμοποιώντας προγράμματα θυγατρικών υψηλής απόδοσης, συγχαρητήρια.

Το κέρδισες! Για τους νέους αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο από ό,τι για εκείνους που είναι πολύ βαθιά ριζωμένοι στην τρέχουσα νοοτροπία τους.

Αλλά καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνουν πράγματα, είτε πηδούν στο σκάφος είτε χάνουν.

Leave a Comment