Πώς και γιατί να βρείτε έναν εικονικό βοηθό στο Davao City;

Πώς και γιατί να βρείτε έναν εικονικό βοηθό στο Davao City;

 Ποιος μπορεί να βρει έναν καλό, τεχνικό και ενάρετο εικονικό βοηθό να είναι ενσωματωμένος; Επιτρέψτε μου να τα προσδιορίσω, να απαριθμήσω, να τα αναφέρω και να τα μετρήσω ένα προς ένα για τα επόμενα 30 λεπτά καθώς διαβάζετε υπομονετικά αυτό το ιστολόγιο.

Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε και να αντιληφθείτε, τα VA σε ολόκληρο τον κόσμο φυτρώνουν σαν μανιτάρια στις μέρες μας, ας το πούμε έτσι, αν θέλουμε να τα περιγράψουμε από την οπτική γωνία ενός οξυδερκούς παρατηρητή.

Και προσέξτε, δεν είναι μόνο trend στις ΗΠΑ ή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αλλά ναι! Κατάλαβες και το άκουσες σωστά.

Επίσης, αναπτύσσεται, κινείται και εκτινάσσεται σε υψηλότερες κατευθύνσεις εδώ στην καρδιά της πόλης του Νταβάο και των γύρω περιοχών και περιοχών. Δεν γλίτωσαν και δικαιολογήθηκαν για πολλούς και καλούς λόγους. Καλό για αυτούς. Χαχαχα!

Ο απολογισμός του εκτοξεύεται στα ύψη στην παγκόσμια επιχείρηση στον κυβερνοχώρο ή στους υπολογιστές σε αυτήν την πλευρά της χώρας. Έχει αυξηθεί σε αριθμό από λίγα σε χιλιάδες.

Αλλά και πάλι, το ερώτημα συνεχίζει να ρωτά πώς να βρείτε και να προσλάβετε έναν καλό, αν όχι τον καλύτερο.

Αν κάποιος με ρωτήσει για αυτό, οι άμεσες απαντήσεις μου θα ήταν οι εξής:

 1. Κάποιος πρέπει να είναι απόφοιτος ή να έχει ολοκληρώσει κύκλο μαθημάτων, επίσημο μάθημα ή εκπαίδευση από νόμιμες, καθιερωμένες και διαπιστευμένες σχολές VA.
 2. Με γνώμονα τα αποτελέσματα και επιδέξιος. Άρα, μετά την εκπαίδευση, δεδομένων των γνώσεων από το σχολείο που είχε παρακολουθήσει κάποιος, πρέπει να μπορεί να εφαρμόσει τις θεωρίες στην πράξη.
 3. Τα γεγονότα, οι πληροφορίες και η πρακτική κατανόηση του θέματος πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή γιατί είναι μάταια για εκείνο το άτομο που απέκτησε αυτές τις εισροές και ιδέες και παρόλα αυτά δεν θα τις πραγματοποιήσει ή δεν θα κάνει την πραγματική εφαρμογή ή την αναμενόμενη διαδικασία.
 4. Γιατί στο Νταβάο από όλα τα μέρη αυτής της γης; Απάντηση: Πρέπει να είναι Davaoeno ή Davaoena επειδή δεν είναι νεοφυείς στον κλάδο της εξωτερικής ανάθεσης.
 5. Από τις εταιρείες Business Process Outsourcing (BPO) έως τους ελεύθερους επαγγελματίες, πολλοί επαγγελματίες του Davaoeno έχουν εμπειρία εργασίας για έναν υπεράκτιο πελάτη ή πελάτες. Εταιρείες όπως η Sutherland, η VXI, η Teleperformance, η Callbox, η Fucosinc κ.λπ. είναι μερικές μόνο γνωστές εταιρείες BPO που προσλαμβάνουν κατοίκους, για να αναφέρουμε μερικές.
 6. Οι άνθρωποι στο Νταβάο είναι σκληρά εργαζόμενοι και εργατικοί άνθρωποι. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνουν το καλύτερό τους πόδι μπροστά και δεν θα διστάσουν να κάνουν το 101% προσπάθειά τους όταν πρόκειται για τα καθήκοντά τους. Οι υπερωρίες είναι κάτι κοινό για αυτούς. Πηγαίνουν και περπατούν το επιπλέον μίλι.
 7. Όπως είπε κάποτε ένας Davaoeno στο πρόσωπο του ίδιου του Προέδρου Ντουτέρτε, θα περπατήσω το επιπλέον μίλι…», σε μια από τις ομιλίες του τις προηγούμενες εβδομάδες. Έτσι, είναι έμφυτη φύση τους να είναι χρήσιμοι και δεν θα έχουν καμία επιφύλαξη να κάνουν καλό σε άλλους ανθρώπους που τους χρειάζονται στις δύσκολες στιγμές τους.
 8. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό. Έχουν προσανατολιστεί και προετοιμαστεί για να εκτελέσουν μια επιχείρηση με την κατάσταση του δυτικού πολιτισμού με παλιούς ρυθμούς που τους προετοίμασε να εργαστούν επιμελώς και να προσαρμοστούν αρκετά καλά στις εν λόγω πιέσεις.
 9. Οι Davaoenos γενικά είναι «ΝΑΙ πρόσωπα». Προσαρμόζουν κατά κάποιο τρόπο τη στρατιωτική στάση του «Υπακούτε πρώτα πριν παραπονεθείτε» στους ανωτέρους ή τους εργοδότες τους.
 10. Δεν μιλούν συχνά για τις απόψεις τους, αλλά προσέχουν πολύ τις λεπτομέρειες που στο τέλος θα δείτε ότι έχουν κάνει και έχουν κάνει καλά τις δουλειές τους.
 11. Οι Davaoenos είναι πιστοί. Θα σταθούν δίπλα σου σε χοντρά και λεπτά. Είναι πολύ ευγνώμονες, ειδικά για τους εργοδότες τους. Έχουν υψηλό σεβασμό και εκτίμηση για αυτούς.
 12. Οι Davaoenos έχουν θετική άποψη για τη ζωή τους. Ξέρουν πώς να ισορροπούν μεταξύ δουλειάς και παιχνιδιού.
 13. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι Davoenos είναι Θεοφοβούμενοι άνθρωποι. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι καθόλου ειλικρινείς σε όλες τις συναλλαγές τους με τους πελάτες τους ή την πελατεία τους γενικά.

Leave a Comment