Πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εργασία από το σπίτι

Πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εργασία από το σπίτι

Για τον κανονικό Αμερικανό, είναι σταθερά το αντίστοιχο. Στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνετε γελοία πλούσιοι, επινοήστε μια σκέψη, κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό και ποτέ δεν υπήρχε ιδέα, ξεκινήστε μια επιχείρηση σε εκείνο το σημείο.

Εν πάση περιπτώσει, είναι συναρπαστικό να διαπιστώνει κανείς ότι με το μέτρο των σκέψεων που έχουν κατασκευάσει όλοι μέχρι αυτό το σημείο, ένας τεράστιος αριθμός οργανισμών που εργάζονται στο σπίτι συνεχίζουν να καταρρέουν.

Δεν είναι για την απουσία μιας πραγματικά μοναδικής σκέψης. Ή ίσως, είναι βασικά λόγω του τρόπου με τον οποίο τα άτομα είναι άπειρα με τις βασικές αρχές που ασχολούνται με τη διατήρηση μιας επιχείρησης στο σπίτι.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο σπίτι είναι το έγκυρο έγγραφο, αυτό το σημαντικό μέρος της επιχείρησης στο οποίο θα εργάζεστε.

Σε περίπτωση που απλά ξεκινάτε, συνήθως αντιμετωπίζετε τέσσερις αποφάσεις: αποκλειστική ιδιοκτησία, οργάνωση, περιορισμένη ένωση, καθώς και επιχείρηση.

Για τους περισσότερους οργανισμούς που εργάζονται στο σπίτι, η αποκλειστική ιδιοκτησία είναι η πιο σαφής απόφαση. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, τα άτομα που πρέπει να συμμετάσχουν σε μια επιχείρηση εργασίας στο σπίτι χρειάζονται ευκαιρίες και αυτονομία που δεν διαχειρίζονται στα προηγούμενα επαγγέλματά τους.

Οδηγίες για την επιτυχία σε μια επιχείρηση εργασίας στο σπίτι

Σε περίπτωση που θα είστε καρποφόροι στις επιχειρήσεις, ένα από τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά που πρέπει να δημιουργήσετε είναι να κρατάτε αυστηρά τις καταναλώσεις σας.

Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε το αρχικό σας κεφάλαιο σε βολάν, για παράδειγμα, έναν καταπληκτικό πελάτη που αντιμετωπίζει γραφείο πρόσοψης, ακριβά αγαθά και εταιρικά νόμιμα έξοδα. Μια λέξη σοφίας είναι να μην αγοράζετε ό,τι δεν σας ωφελεί ή δεν διασφαλίζει το εγχείρημά σας.

Το ωφέλιμο με τους οργανισμούς που εργάζονται στο σπίτι με αποκλειστική ιδιοκτησία είναι ότι μπορείτε να συνεισφέρετε ό,τι έχετε χωρίς να απαιτείται από μια επιχείρηση να εξασφαλίσει την κερδοσκοπία σας.

Θα έχετε όλη την ασφάλεια που χρειάζεστε από τη ρύθμιση ιδιοκτησίας του Ομοσπονδιακού Νόμου περί Πτώχευσης. Με αυτήν την επίδειξη, τα περιουσιακά στοιχεία της οικογενειακής μονάδας σας, τα μεμονωμένα εφέ, ως επί το πλείστον το όχημά σας, ακόμη και λίγη από την αξία του σπιτιού σας δεν μπορούν να υποβαθμιστούν από εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, ως αποκλειστικός ιδιοκτήτης ή συνεργός μιας επιχείρησης που εργάζεστε στο σπίτι, θα είστε υπόχρεοι σε φορολογικές μειώσεις, ισοδύναμες με αυτές όταν, παρά τα πάντα, κρατούσατε μια έμμισθη ή ωρομίσθια δραστηριότητα.

Το θέμα με έναν οργανισμό είναι ότι, όπως δημοσιοποιείται τακτικά, μπορείτε να ελέγχετε τις αμοιβές σας ώστε να εξοικονομείτε χρήματα σε δολάρια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθινό με τους εταιρικούς νόμους, παρά το γεγονός ότι η IRS ως επί το πλείστον αντιπαθεί αυτήν την εκπαίδευση.

Στο σημείο που επιλέγετε να συμμετάσχετε στην εργασία σας στο σπίτι, θα εξαρτηθείτε και από διάφορα μειονεκτήματα.

Αυτά ενσωματώνουν σε μεγάλο βαθμό υψηλότερες κρατικές χρεώσεις, αυστηρότερους νόμους σχετικά με τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας, επεκτείνουν σταδιακά τις τεχνικές τήρησης βιβλίων και νόμιμα έγγραφα που απαιτούνται κάθε φορά που κάνετε μια σημαντική κίνηση με την εργασία σας στο σπίτι.

Leave a Comment