Πώς να εντοπίσετε νόμιμες ευκαιρίες από το σπίτι;

Πώς να εντοπίσετε νόμιμες ευκαιρίες από το σπίτι;

 Οι μη ρεαλιστικές επιχειρήσεις εργασίας από το σπίτι υπήρχαν πολύ πριν την ύπαρξη του Διαδικτύου. Ήταν συχνά διαφημίσεις σε διάφορα περιοδικά που υπόσχονταν εκατομμύρια για να μην κάνουν τίποτα – απλώς στείλτε τα χρήματά σας για να μάθετε πώς.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να πείτε εάν μια επιχειρηματική ευκαιρία είναι πραγματική ή απλώς πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση

Εάν η ευκαιρία είναι πραγματική, θα έχουν έναν πραγματικό επιχειρηματικό ιστότοπο με μια πραγματική διεύθυνση email τουλάχιστον, όχι μια διεύθυνση Yahoo, Hotmail ή Gmail. Θα πρέπει να μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τα άτομα και το όνομα της επιχείρησης για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Υποσχέσεις πλούτου σε μια νύχτα

Οποιοδήποτε σχέδιο που ισχυρίζεται ότι θα γίνετε πλούσιοι από τη μια μέρα στην άλλη είναι φάρσα. Απλώς δεν πρόκειται να συμβεί. Η εργασία από το σπίτι σε μια δουλειά ή η λειτουργία της δικής σας επιχείρησης απαιτεί δεξιότητες,

δουλειά και περισσότερη δουλειά για να βγάλετε χρήματα. Δεν πρόκειται απλώς να δημιουργήσετε μια επιχείρηση και να μην κάνετε τίποτα και να πληρωθείτε.

Ζητούν χρήματα εκ των προτέρων (και τώρα)

Πολλοί MLMs (Multi-Level Marketing) ζητούν χρήματα εκ των προτέρων, κάτι που είναι μια επιχειρηματική επένδυση. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν τα MLM, ορισμένες από αυτές είναι νόμιμες εταιρείες με πραγματικές ευκαιρίες. Ωστόσο, ορισμένες δουλειές ή ευκαιρίες θέλουν μόνο τα χρήματά σας.

Θα πρέπει να έχετε άφθονο χρόνο για να κάνετε έρευνα πριν δώσετε σε κανέναν χρήματα. Ποτέ μην πληρώνετε για μια δουλειά, αν και μια επένδυση σε μια επιχειρηματική ευκαιρία θεωρείται φυσιολογική.

Αισθάνεστε πιεσμένοι να δράσετε τώρα

Αν κάποιος σας έχει επικοινωνήσει με πολλές υποσχέσεις για να κερδίσετε πολλά χρήματα και να ισχυριστεί ότι πρέπει να ενεργήσετε αμέσως ή να χάσετε για πάντα, δεν είναι θεμιτό. Μια πραγματική ευκαιρία θα είναι εκεί αύριο.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό

Ξέρεις στα έντερα σου ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά μπαίνεις στον πειρασμό. Να σταματήσει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε την εταιρεία και όχι μόνο τους ανθρώπους και τα μέρη που σας δίνουν για έρευνα. Κάντε τη δέουσα επιμέλειά σας και φύγετε αν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι είναι νόμιμοι.

Θέση τυχαίας προσφοράς email για την οποία δεν υποβάλατε αίτηση απευθείας

Αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν κάνετε αίτηση για ή συμπληρώνετε πραγματικές ευκαιρίες εργασίας στο διαδίκτυο. Λαμβάνουν τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια σας στέλνουν αυτόκλητες θέσεις εργασίας ή προσφορές συμβουλών έναντι αμοιβής. Δεν είναι διαφορετικό από ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια του δείπνου που σου δίνει υποσχέσεις. Διαγράφω.

Προσφέρουν εξωφρενική αμοιβή για τίτλους θέσεων χαμηλού μισθού

Αυτό είναι ένα κοινό σημάδι μιας φάρσας. Θα δείτε τη διαφήμιση σε έναν φαινομενικά νόμιμο ιστότοπο που υπόσχεται πολλά χρήματα για πολλές διαφορετικές θέσεις που απλώς δεν κερδίζουν τέτοιου είδους χρήματα. Να είσαι ρεαλιστικός. Δεν πρόκειται να βγάζετε 45 δολάρια την ώρα γεμίζοντας φακέλους.

Leave a Comment