Πώς να επιλεγεί ως ένας πιθανός εικονικός βοηθός που θα επιλεγεί από τους πελάτες;

Πώς να επιλεγεί ως ένας πιθανός εικονικός βοηθός που θα επιλεγεί από τους πελάτες;

 Η εργασία ως εικονικός βοηθός στο σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα μπορούσε να είναι μια εύκολη δουλειά όπως την ακούσαμε. Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να σας παραλάβουν οι πελάτες αμέσως, ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να ξεκινήσετε blogging.

Έχετε ήδη τα εργαλεία και τους ιστότοπούς σας, αλλά είστε μπερδεμένοι αν τι, πότε ή πώς θα ξεκινήσετε να γράφετε ένα άρθρο ως εικονικός βοηθός. Το blogging είναι μια από τις βασικές ιδέες που βοηθούν τον πελάτη να βελτιώσει την επιχείρησή του με δεσμεύσεις και με ενημερωτικές λεπτομέρειες που θα στοχεύουν τους πελάτες του στα προϊόντα του.

Ακολουθούν μερικά από τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να είστε στη λίστα πελατών ως εικονικός βοηθός:

  1. Στο blogging, κάντε το απλό. Δεν χρειάζεται να μακρηγορώ γιατί το κοινό που θα διαβάσει θα χάσει το ενδιαφέρον του. Γράψτε με βασικές ιδέες ή απόψεις που είναι σαφείς και ευανάγνωστες. Μπορείτε να το γράψετε σπάζοντας το σε παραγράφους.
  2. Φυσικά, θα πρέπει να συμπεριλάβετε και φωτογραφίες που θα είναι σχετικές με την ανάρτησή σας. Έχοντας φωτογραφίες στο ιστολόγιό σας θα προσελκύσει τον πελάτη να διαβάσει το άρθρο σας και να του δώσει ενδιαφέρον. Μερικοί πελάτες δεν θα δώσουν προσοχή εάν δεν υπάρχει απόδειξη σχετικά με αυτό που γράφετε.
  3. Το ιστολόγιό σας πρέπει να είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό, έτσι ώστε ο πελάτης να τραβήξει την προσοχή του για να του αρέσει το ιστολόγιό σας. Δημιουργήστε μοναδικά και μη οικεία άρθρα που οι περισσότεροι γνώριζαν ήδη για αυτό.
  4. Να είστε δημιουργικοί και ανεξάρτητοι. Βρείτε σημαντικούς τρόπους ή ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο blogging. Ένα απλό αλλά δημιουργικό και γνωμικό που έχετε στο blog σας σχετικά με τα προϊόντα των πελατών σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή του.
  5. Ως εικονικός βοηθός για να είναι στη λίστα των πελατών, πρέπει να έχει καλή συμπεριφορά προς την εργασία, και προς τον συνεργάτη (πελάτη) που εργάζεστε. Οι περισσότεροι πελάτες θα παρέχουν οδηγίες πριν ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας. Ωστόσο, εάν έχετε και άλλους τρόπους για να το κάνετε γρήγορο ή παραγωγικό, μπορείτε να προτείνετε εφόσον αυτό θα βοηθήσει στην προώθηση των προϊόντων. Όντας παραγωγικό και δημιουργικό, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον του κοινού.

Επιπλέον, μην ακούτε τους άλλους σαν να σας αποθαρρύνουν από το να δημιουργήσετε ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ως εικονικός βοηθός. Να είσαι ο εαυτός σου και θετικός. Απλά το κεφάλι ψηλά. Χαμογέλα και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε το ως τη δύναμή σας και έχετε κουράγιο.

Η αποφασιστικότητα και το κίνητρο είναι επίσης τα κλειδιά για να μπορέσετε να πετύχετε. Όντας ένας πιθανός εικονικός βοηθός, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να κάνετε εις βάθος έρευνα σχετικά με το τι θέλατε να γράψετε ένα άρθρο. Βεβαιωθείτε ότι η μελέτη σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο κοινό σας.

Μόλις ολοκληρώσετε το άρθρο σας, διαβάστε το ξανά και αναλύστε το πριν το δημοσιεύσετε. Κάντε κάθε μέρα να είναι πάντα μια νέα μέρα μάθησης. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος.

Μην φοβάστε να διαπράξετε λάθη, αντίθετα, χρησιμοποιήστε τα ως το όπλο σας για να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επιδείξετε το ταλέντο σας ως πιθανός εικονικός βοηθός.

Leave a Comment