Πώς να κερδίσετε από το μάρκετινγκ συνεργατών

Τα πρακτικά εργαλεία που χρειάζεστε

  •  Είστε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι η λύση και οι συμβουλές για εσάς.
  • Αυτό το ιστολόγιο θα καλύπτει όλους τους κύριους τομείς του μάρκετινγκ θυγατρικών, όπως:
  • Δημιουργία διοχέτευσης πωλήσεων
  • Προπώληση
  • Blogging για να κερδίσετε περισσότερα
  • Κερδίστε τον ανταγωνισμό σας
  • Δοκιμή και παρακολούθηση των καμπανιών σας

Όταν τελειώσετε αυτό το blog, είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστείτε με την προσμονή των επόμενων μεγάλων ημερών πληρωμής! Θα περιμένω τα σχόλιά σας με πάθος για να δημιουργήσω πιο πρακτικό υλικό για εσάς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΝΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Θα ήταν καλή ιδέα να στείλετε την επισκεψιμότητά σας στον ιστότοπό σας, αντί να τα στείλετε απευθείας στη σελίδα πωλήσεων του προμηθευτή. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για εσάς.

ένα. Χτίζω εμπιστοσύνη

Οι άνθρωποι αγοράζουν από αυτούς που γνωρίζουν, τους αρέσουν και τους εμπιστεύονται. Έτσι, ο τρόπος για να το κάνετε είναι π.χ., «δημιουργία λίστας αλληλογραφίας». Στέλνοντάς τους εξατομικευμένο email, «συναισθηματικά» θα συνδεθούν μαζί σας. Μπορείτε να προσφέρετε ένα δωρεάν eBook, ηχητικό βιβλίο, οποιοδήποτε κουπόνι δώρου κ.λπ.

σι. Δημιουργήστε μια Σελίδα

Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια σύντομη σελίδα που θα λέει στους υποψήφιους πελάτες σας τι θα λάβουν όταν εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας. Δηλαδή τι οφέλη θα έχουν;

ντο. Φροντίστε τους αναγνώστες σας

Εάν αντιμετωπίζετε τους συνδρομητές και τους υποψήφιους πελάτες σας σαν ΑΤΜ (μόνο μετρητά), θα το αντιληφθούν. Και θα τρέξουν αμέσως μακριά σου πιο γρήγορα από ένα ιπτάμενο τζετ.

Αντίθετα, δείξτε στους αναγνώστες σας ότι νοιάζεστε για αυτούς. Ποτέ μην υπόσχεσαι κάτι που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Ας υποθέσουμε ότι τους ενημερώσατε ότι θα δίνατε ένα “ενημερωτικό δελτίο πλούσιου περιεχομένου κάθε εβδομάδα”. Αλλά στέλνετε μόνο ένα ή δύο email το μήνα, τότε θα έχετε απογοητευμένους συνδρομητές. Και οι απογοητευμένοι συνδρομητές σταματούν να διαβάζουν τα email σας (ή ακόμα και να καταργούν την εγγραφή τους).

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ

Μην γράφετε απλώς «θετικά σημεία» του προϊόντος σας, να είστε ειλικρινείς, γράψτε τα υπέρ και τα κατά του προϊόντος σας. Επειδή ο αναγνώστης σας ξέρει ότι τίποτα δεν είναι «τέλειο», έτσι ούτε το προϊόν θα είναι! Αντιμετωπίζοντας με αυτόν τον τρόπο, θα χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πιθανούς αγοραστές σας.

Κάντε σύγκριση προϊόντων, εάν έχετε δύο ή περισσότερα προϊόντα. Οι άνθρωποι απλώς θα το λατρέψουν καθώς τους βοηθάτε «εν αγνοία» να επιλέξουν ένα προϊόν.

Πάντα χτυπάτε τη φαντασία των ανθρώπων δείχνοντας εικόνες, βίντεο του προϊόντος σας. Να είστε ειλικρινείς μαζί τους, «βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των πελατών σας και δείτε τα πράγματα από τα μάτια τους». Αυτή η μεμονωμένη ποιότητα θα οδηγήσει στις υψηλότερες μετατροπές, αν την κατανοήσετε βαθιά.

Κάνετε Blogging – Κερδίστε περισσότερα

Μέχρι στιγμής δεν είναι μυστικό ότι δεν πρέπει να στέλνετε τους επισκέπτες σας απευθείας στην επιστολή πωλήσεων ενός πωλητή. Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει κυρίως για τη μετατροπή της επισκεψιμότητάς σας σε συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων.

Leave a Comment