Πώς να μετατρέψετε το πάθος σας σε κέρδη

Πώς να μετατρέψετε το πάθος σας σε κέρδη

Όλοι έχουν κάποιο πάθος μέσα τους. ακόμη και άνθρωποι που αρνούνται ότι δεν παθιάζονται με τίποτα έχουν κάποιο είδος πάθους μέσα τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν χωρίς να συνειδητοποιούν το πάθος τους και μεταξύ εκείνων που γνωρίζουν ότι είναι παθιασμένοι με κάτι. η πλειοψηφία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Ξεχάστε να κερδίσετε χρήματα από το πάθος τους.

δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν στον εαυτό τους ότι κάτι μπορεί να γίνει από αυτό.

Σκεφτείτε έναν νεαρό άνδρα που του αρέσει εξαιρετικά να παίζει ντραμς. Μπορεί να είναι πολύ καλός, αλλά αν δεν συνειδητοποιήσει ότι το ταλέντο του να παίζει ντραμς μπορεί να του βγάλει χρήματα, δεν θα το κάνει στην πραγματικότητα.

Αλλά για αυτό, πρέπει να κάνει δύο πράγματα:

  • Πρώτα, αποδεχτείτε και πιστέψτε ότι έχει το ταλέντο
  • Δεύτερον, χρησιμοποιήστε αυτό το ταλέντο σε εμπορεύσιμες μορφές, ώστε να κερδίσετε χρήματα από αυτό.

Εφόσον πρόκειται να μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τις δυνατότητες του πάθους σας στις φιλοδοξίες σας για τη δημιουργία χρημάτων, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι να καταλάβετε πού βρίσκεται το πάθος σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε σχέδια για να αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από το πάθος σας.

Το πάθος σας μπορεί να είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο να κάνετε. Φανταστείτε αυτό – είστε σε μια δουλειά 9 έως 5 για το καθημερινό σας ψωμί και βούτυρο.

Αλλά αυτό που πραγματικά σε οδηγεί είναι εκείνα τα Σαββατοκύριακα που περνάς στην παραλία, κάνοντας αλεξίπτωτο. Τώρα, υπάρχει το πάθος σας! Προχωράς όλη την εβδομάδα για να έχεις αυτή τη μία μέρα αλεξίπτωτου στο τέλος της. Αυτό είναι το πάθος σου.

Αυτό είναι το είδος του πάθους στο οποίο μπορείτε ενδεχομένως να αξιοποιήσετε. Σίγουρα έχετε πολλές εσωτερικές γνώσεις μέσω των προσπαθειών σας με το πάθος σας που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε.

Θα μπορούσατε να γράψετε ένα eBook σχετικά με αυτό, να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή ομάδα κ.λπ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας πράγματα που πραγματικά θέλετε να κάνετε.

Λοιπόν, πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από το πάθος σας;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την J. K. Rowling. Ή σκεφτείτε τον Ρότζερ Έμπερτ. Ή σκεφτείτε τον Ντόναλντ Τραμπ. Ή σκεφτείτε τον Paul Greengrass. Αυτοί είναι άνθρωποι που είναι πάρα πολύ πλούσιοι.

Τι τους έκανε όμως πλούσιους; Είναι πλούσιοι όχι μέσω πραγμάτων που δεν τους αρέσει να κάνουν – είναι πλούσιοι μέσω των πραγμάτων που τους αρέσει πραγματικά να κάνουν, των πραγμάτων για τα οποία πιστεύουν ότι υπάρχουν.

Η J. K. Rowling είχε πάθος για το γράψιμο από τότε που θυμόταν. Άρχισε να γράφει όταν ήταν παιδί. Παρά τις διάφορες δυσκολίες στη ζωή της, δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να γράφει όποτε μπορούσε.

Με δύο παιδιά κοντά, αυτή η γυναίκα δημιούργησε το μεγαλύτερο φανταστικό φαινόμενο της γενιάς μας – τον Χάρι Πότερ. Όταν έκανε τον Χάρι Πότερ, πίστευε ότι θα γινόταν πλουσιότερη από τη Βασίλισσα; Καθόλου. Μόλις το έγραψε. Έδωσε διέξοδο στο πάθος της. Τα υπόλοιπα απλά έγιναν.

Μάλλον δεν υπάρχει κινηματογραφόφιλος τόσο τρελός για ταινίες όσο ο Ρότζερ Έμπερτ. Γράφει κριτικές για σχεδόν κάθε ταινία που κυκλοφορεί. Δείτε πώς έχει μετατρέψει το πάθος του για τις ταινίες στη δουλειά του;

Οι κριτικές ταινιών του είναι οι πιο πολυβραβευμένες και πληρώνεται αδρά για να παρακολουθεί ταινίες και να γράφει την έντονη παρατήρησή του για αυτές!

Χρειάζεται κανείς να πει κάτι για τον Ντόναλντ Τραμπ; Οι επιχειρήσεις είναι το φόρτε του, το πάθος του. Και εκεί είναι ασταμάτητος. Όταν τρέχει ένα εγχείρημα, επενδύει σε ένα άλλο.

Δεν έχει καν τον χρόνο να σταματήσει και να σκεφτεί τα χρήματα. Απλώς δίνει διέξοδο στο έμφυτο πάθος του, επιτρέποντάς του να εκδηλωθεί με όποιον τρόπο μπορεί.

σήμερα. Τα σκηνοθετικά του στυλ έχουν επικριθεί νωρίτερα, ειδικά η τάση του να χρησιμοποιεί ασταθείς κινήσεις της κάμερας, αλλά λύγισε το στυλ του για να ευχαριστήσει τους πρώτους επικριτές του;

Όχι, δεν το έκανε! Και τι σκέφτηκε; Η σειρά Bourne, αυτό είναι! Και οι ταινίες του έχουν γίνει καλτ. Για να μην ξεχνάμε, έχει γίνει αρκετά βρόμικο πλούσιος.

Κυνηγήστε το πάθος σας. Μην ακούτε την απαξίωση. Είσαι καλός σε κάτι, τόσο καλός που το νιώθεις να βγαίνει από τα αυτιά σου; Λοιπόν, προχωρήστε αμέσως με σιγουριά. Το έχεις μέσα σου για να βγάλεις χρήματα από αυτό.

Είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε άλλη ευκαιρία δημιουργίας χρημάτων, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένες αρχές και ηθικές αρχές που πρέπει να ακολουθήσετε. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά εδώ.

Είναι πολύ σημαντικό να σέβεστε οτιδήποτε και αν έχετε να κάνετε. Εάν το πάθος σας είναι η συλλογή νομισμάτων, φροντίστε να επιφέρετε τη σωστή ευλάβεια στις δραστηριότητές σας.

Δεν μπορείτε να αρχίσετε να επικρίνετε και να καταχρώνετε κατάφωρα αυτό το θέμα. Λοιπόν, θα μπορούσατε να ασκήσετε κριτική, αλλά μετά πρέπει να δικαιολογήσετε αυτό που λέτε. Θυμηθείτε ότι προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα εδώ.

Δεδομένου ότι το κοινό στοχοθέτησής σας θα είναι άλλα άτομα που είναι επίσης παθιασμένα με αυτό το θέμα, δεν θα κερδίσετε τίποτα αν ρίξετε λάσπη σε αυτό χωρίς λόγο.

Να είστε ενημερωμένοι.

Οι άνθρωποι που θα έρθουν κοντά σας γνωρίζουν ήδη τα βασικά. Αυτό που θέλουν να μάθουν είναι η άποψη ενός άλλου ειδικού στο θέμα. Βεβαιωθείτε απολύτως ότι γνωρίζετε καλά όλους τους όρους και ότι τα δεδομένα σας είναι σωστά.

Συνεχίστε με την εποχή.

Τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα, όποιο κι αν είναι το εύρος των ενδιαφερόντων σας. Πάντα σε κίνηση μαθαίνοντας νέα πράγματα. Θα μπορούσε να είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το Google Alerts που μπορεί να σας πει τι συμβαίνει γύρω σας.

Να ανταποκρίνεται.

Όταν οι άνθρωποι προσεγγίζουν εσάς, ελπίζουν να συναναστραφούν με κάποιον άλλο που έχει τα ίδια συμπαθήματα με αυτούς. Πλησιάζουν με κάποιες προσδοκίες στο μυαλό τους. Μην τα διαψεύσετε αυτά. Εάν το κάνετε, ουσιαστικά εμποδίζετε και άλλους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αυτό μας φέρνει στην πέμπτη αρχή.

Πάντα δικτυωθείτε με ανθρώπους. Εάν προσπαθείτε να βγάλετε χρήματα από ένα θέμα για το οποίο είστε πολύ παθιασμένοι, δικτυωθείτε με άλλους ομοϊδεάτες. Όσο περισσότερα άτομα δικτυώνεστε, τόσο περισσότερο θα συζητάτε για εσάς.

Λειτουργία της δικής σας επιχείρησης στο σπίτι-

Πολλά άτομα αυτή τη στιγμή έχουν βαρεθεί να τρέχουν σε μια καθημερινή δουλειά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το βράδυ και έτσι αναζητούν τις καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις.

Υπάρχουν πολλές εγχώριες επιχειρήσεις και το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να πάρετε τις σωστές επιχειρηματικές ιδέες. Η λειτουργία της δικής σας οικιακής επιχείρησης έχει πολλά οφέλη σε σύγκριση με την εργασία για την επιχείρηση κάποιου άλλου.

Ένα από τα οφέλη είναι ότι το πρόγραμμά σας είναι πιο ευέλικτο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορείτε να εργαστείτε όποια ώρα θέλετε και επίσης στην άνεση του σπιτιού σας. Αυτό είναι πολύ ωραίο καθώς έχετε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας σε σύγκριση με το να είστε υπάλληλος.

Με τις εγχώριες επιχειρήσεις μπορείτε να βγάλετε όσο εισόδημα θέλετε ανάλογα με τις ώρες που αφιερώνετε σε αυτήν, την προσπάθεια που καταβάλλετε και πολλούς άλλους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας.

Leave a Comment