Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση

Ακούω τους ανθρώπους να ρωτούν συνεχώς, “Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση;”

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για:

 • Τα διάφορα είδη κίνησης.
 • Γιατί ορισμένες πηγές επισκεψιμότητας είναι καλύτερες από άλλες.
 • Πώς να βεβαιωθείτε ότι προσελκύετε όσο το δυνατόν περισσότερη ΔΩΡΕΑΝ κυκλοφορία.
 • Πηγές κυκλοφορίας προς αποφυγή όπως η πανούκλα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε καθώς ξεκινάτε το ταξίδι σας στο Διαδίκτυο είναι ότι το Διαδίκτυο έχει να κάνει με πληροφορίες. Όταν κάνετε μια αναζήτηση, ας πούμε για την καλλιέργεια ντομάτας, δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη σελίδα της απάντησης της μηχανής αναζήτησης είναιακριβώς για την καλλιέργεια ντομάτας, όχι αγγουριών ή πώληση σε καλλιεργητές.

Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με οποιονδήποτε όρο αναζήτησης. Αυτή η αντιστοίχιση των όρων αναζήτησης με τοακριβως το καλυτερο Ο ιστότοπος που απαντά στον όρο αναζήτησης έχει κάνει μερικούς ανθρώπους πολύ πλούσιους.

Υπάρχουν πολλές πηγές κίνησης:

 • Οι μεμονωμένες διαφημίσεις είναι διαφημίσεις που πληρώνετε για να βάλουν τη διαφήμισή σας στη λίστα αλληλογραφίας τους. Η κίνηση που έχετε μπορεί να είναι πολύ ζεστή.
 • Οι πινέζες του Pinterest είναι δωρεάν ή μπορείτε να πληρώσετε για διαφημίσεις που προωθούνται. Αυτή η κίνηση είναι στενά εστιασμένη.
 • Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι αρκετά φθηνές, αλλά πρέπει να ξέρετε πραγματικά τι κάνετε για να τις κάνετε να αποδεχτούν τις διαφημίσεις σας.
 • Το Google AdWords είναι οι μικρές διαφημίσεις που βλέπετε σε διάφορους ιστότοπους. Είναι οικονομικά αποδοτικά και γενικά προσφέρουν καυτή κίνηση για αγορά.

Υπάρχουν αρκετές άλλες πηγές επισκεψιμότητας, αλλά για αυτήν τη συζήτηση θα επικεντρωθώ στη ΔΩΡΕΑΝ κυκλοφορία των μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν περισσότεροι από 1 λόγοι για να καταλάβετε τι αναζητούν οι μηχανές αναζήτησης κατά την αξιολόγηση του ιστότοπού σας για να σας στείλουν οργανική (δωρεάν) επισκεψιμότητα. Έχουν πολλά κριτήρια για να κρίνουν έναν ιστότοπο.

 • Πόσες σελίδες έχει για διάφορες πτυχές του κύριου θέματος του ιστότοπου;
 • Πόσο καιρό μένει ο μέσος επισκέπτης στον ιστότοπο. (Όσο περισσότερο μένουν, τόσο πιο χρήσιμες πληροφορίες πρέπει να λαμβάνουν και επομένως τόσο υψηλότερη ποιότητα πρέπει να είναι ο ιστότοπός σας).
 • Πόσοι εισερχόμενοι σύνδεσμοι πηγαίνουν στον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερο συνδέονται άλλοι ιστότοποι με τους δικούς σας συνήθως σημαίνει ότι βλέπουν τον ιστότοπό σας ως ισότιμο ή ως ιστότοπο με αρχή για το θέμα σας.
 • Ο ιστότοπός σας πουλάει άγνωστα (ίσως επικίνδυνα πράγματα) ή προσφέρετε ποιοτικούς συνδέσμους όπως το Amazon ή το eBay;
 • Προφανώς έχουν εκατοντάδες πράγματα που αναζητούν, αλλά είναι κρυμμένα στους μυστικούς αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Πηγές κυκλοφορίας που πρέπει να αποφύγετε είναι εκείνες που προσφέρουν τόνους κίνησης για σχεδόν τίποτα. Αυτά έχουν συνήθως πολύ χαμηλή ποιότητα επισκεψιμότητας και έχετε πολλές πιθανότητες οι μηχανές αναζήτησης να απαγορεύσουν τον ιστότοπό σας.

Ορισμένα μέρη προσφέρουν λογισμικό περιστροφής περιεχομένου για να δημιουργήσετε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα. Αυτά πρέπει να αποφεύγονται όπως ο Έμπολα γιατί παίρνουν ένα απλό κομμάτι κειμένου και το «γυρίζουν» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό που καταλήγεις είναι τρομερό κείμενο.

Οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να μυρίσουν έναν αρουραίο και να δηλώσουν ότι ο ιστότοπός σας είναι κακός τόπος για δωρεάν αποστολή ήακόμη και πληρωμένη κίνηση.

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν να κάνουν με την ποιότητα του περιεχομένου στον ιστότοπό σας. Το κρίνουν ακόμη και όταν αγοράζεις κίνηση.

Εάν ο ιστότοπός σας έχει κακή κατάταξη σελίδας, θα σας χρεώσουν περισσότερο για την επισκεψιμότητα που σας στέλνουν παρά εάν ο ιστότοπός σας έχει υψηλή κατάταξη για την ποιότητα του περιεχομένου του.

Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση;Να έχετε πάντα υπόψη σας τι ψάχνει ο επισκέπτης σας.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού ήταν κάποιος που είχε έναν εξαιρετικό ιστότοπο για τις κρίσεις άγχους. Έγραψε ένα εξαιρετικό eBook για το θέμα, αλλά κανείς δεν το αγόραζε. Το κύριο θέμα ήταν πώς να αντιμετωπίσετε μια κρίση άγχους.

Σε απόγνωση, έκανε μια έρευνα στους επισκέπτες του. Ανακάλυψε ότι αυτό που έψαχναν ΔΕΝ ήταν πώς να θεραπεύσουν μια κρίση άγχους, αλλά “ΠΑΡΕΧΩ ΚΡΙΣΗ ΑΓΧΟΣ;”

Ξαναέγραψε το eBook για να ικανοποιήσει την πραγματική ανάγκη των επισκεπτών του και το eBook του πωλείται τώρα με γοργούς ρυθμούς.

Η επισκεψιμότητα είναι η ψυχή του ιστότοπού σας. Φροντίστε να προσελκύετε επισκεψιμότητα που αναζητά ακριβώς αυτό που προσφέρετε.

Leave a Comment