Πώς να προσδιορίσετε το πεδίο του εικονικού βοηθού;

Πώς να προσδιορίσετε το πεδίο του εικονικού βοηθού;

 Με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας, μπορούμε αυτόματα να συμπεράνουμε ότι η «αλλαγή» είναι η μόνη σταθερά. Η τεχνολογία, για παράδειγμα, έχει επηρεάσει τις μικρομονάδες του κόσμου και επεκτείνεται σε μακρο-μονάδες.

Η λέξη «τεχνολογία» μπορεί να συσχετιστεί με τη λέξη «αλλαγή», γιατί; Απλά επειδή η τεχνολογία που έφερε αλλάζει σε εμάς. Καινοτόμασε κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς μας, ξεκινώντας από τον τρόπο που ετοιμάζουμε το φαγητό μας, το μπάνιο μας και τον τρόπο μεταφοράς μας.

Θα μπορούσαμε τώρα να πούμε ότι ανήκουμε στον κόσμο του 21ου αιώνα που επικεντρώνεται περισσότερο στην τεχνολογία. Μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογίες καινοτομίας έχει προσφέρει αυτό που ονομάσαμε εικονικό βοηθό.

Σύμφωνα με τον Merriam Webster, όρισε εκεί ότι η λέξη «εικονικό» σημαίνει «να είσαι σε κάποιον ή κάτι χωρίς να υπάρχει προσωπικά». Επομένως, ένας εικονικός βοηθός είναι ένας νέος τρόπος βοήθειας ή εργασίας χωρίς να είναι σε επαφή προσωπικά ή πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτή είναι η φύση ενός εικονικού βοηθού.

Για παράδειγμα, οι Κορεάτες χρειάζονται τις δεξιότητες στα Αγγλικά και όλοι γνωρίζουμε ότι οι Φιλιππινέζοι ήταν ένας από τους καλύτερους καθηγητές Αγγλικών, γι’ αυτό το λόγο θέλουν Φιλιππινέζους δασκάλους, αλλά πώς; Χρειάζεται να πάνε στις Φιλιππίνες;

Μάλλον κάποιοι θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά, αλλά για εκείνους που είχαν ένα πολύ ταραχώδες πρόγραμμα όπου τους απομένουν μόνο λίγες ώρες στον ελεύθερο χρόνο τους, θα έτειναν να βρουν μέσα για να μάθουν, ένα από τα οποία είναι να αναζητήσουν τον δάσκαλο που μπορεί να βοηθήσει με τη χρήση του διαδικτύου.

Με άλλα λόγια, θα χρειαστούν κάποιον που θα μπορούσε να τους βοηθήσει με υπολογιστές, και αυτή είναι μία από τις υπηρεσίες ή την εργασία που παρέχει ο εικονικός βοηθός.

Οι ειδήσεις σε όλο το διαδίκτυο μας λένε τη ζήτηση για έναν εικονικό βοηθό. Πέρα από το γεγονός ότι εμείς οι Φιλιππινέζοι της σημερινής γενιάς θα αναζητούσαμε ένα «πιο πράσινο βοσκότοπο» για το μέλλον, ψάχνουμε για κάτι με υψηλά αμειβόμενη δουλειά, και αυτή θα μπορούσε ίσως να είναι η απάντηση για πολύ καιρό που το κυνηγούσαμε.

Αυτή είναι η φύση αυτής της εργασίας μπορεί να είναι είτε οικιακή είτε βάση γραφείου που είναι πολύ βολικό για αυτούς. Ο εικονικός βοηθός στις μέρες μας έχει τεράστια ζήτηση, ακόμη και με τον αυξανόμενο αριθμό των VA, αλλά εξακολουθεί να αυξάνεται η ανάγκη για την εξυπηρέτησή τους.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για αυτό;

Οι Εικονικοί Βοηθοί αποτελούνται από άτομα που μπορούν να εκτελέσουν την εργασία που δίνει ο πελάτης γρήγορα και με εξόδους υψηλής ποιότητας με τη βοήθεια της τεχνολογίας που διαθέτουμε αυτήν τη στιγμή. Εκτός από την παραπάνω αναφορά, είναι ανοιχτά σε αλλαγές όταν πρόκειται για βελτιώσεις στα αποτελέσματα.

Έχουν μεγάλη ζήτηση, επειδή παρέχουν υποστήριξη και εκτελούν εργασίες με ακρίβεια, χρονικά περιορισμένες ακόμη και από απομακρυσμένη περιοχή. Βοηθούν πολύ, ειδικά σε αυτήν την ατομική επιχείρηση.

Μπορούν να βοηθήσουν έναν πελάτη μέσω μιας ποικιλίας υπηρεσιών. Μπορούν να χειριστούν σχεδόν όλα τα διοικητικά έργα. Δεν υπάρχει όριο ως προς το τι και πού μπορεί να κάνει ένας Εικονικός Βοηθός για τις βελτιώσεις της επιχείρησης των πελατών.

Ακόμη και με την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουμε σε αυτόν τον εκσυγχρονισμένο κόσμο, πρέπει ακόμα να χαράζουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας την πειθαρχία σε ό,τι κάνουμε. Σε αυτόν τον τομέα, έχουμε μόνο έναν στόχο, και αυτός είναι να δώσουμε στους πελάτες μας ικανοποίηση από τη δουλειά μας.

Leave a Comment