Πώς να προσλάβετε εικονικό βοηθό;

Πώς να προσλάβετε εικονικό βοηθό;

 Εάν είστε πολυάσχολο άτομο που εργάζεται σκληρά για να επιτύχει την επιτυχία στην επιχειρηματική και οικονομική σας ζωή, μπορεί να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την πρόσληψη προσωπικού βοηθού πλήρους απασχόλησης.

Αλλά για να πετύχετε περισσότερα και να γίνετε πλούσιοι, πρέπει να αναθέσετε έργα και καθήκοντα. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Υπάρχει λοιπόν άλλη επιλογή για εσάς, γιατί να μην προσλάβετε έναν διαδικτυακό προσωπικό βοηθό; Είναι χαμηλού κόστους και ευκολότερο από έναν κανονικό προσωπικό βοηθό.

Η λήψη βοήθειας εικονικά και με πολύ χαμηλό κόστος δεν είναι κακή ιδέα. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, έχετε στόχους στην καριέρα και τη ζωή σας, αλλά ο χρόνος κυλά όπως όλα. Γιατί να μην ξεφορτώσετε λίγα πράγματα και να τα δώσετε στον Εικονικό Βοηθό σας για να τα ολοκληρώσει, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγησή σας.

Ο Προμηθευτής Εργασίας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για Εικονική Βοήθεια και παραθέτουμε παρακάτω μερικά σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του VA σας.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πρόσληψη Υπηρεσιών Εικονικής Βοήθειας:

Πρώτον: Πρώτα από όλα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη γεωγραφία του Εικονικού Βοηθού. Καθώς πολλά VA χαμηλού κόστους είναι διαθέσιμα εκτός ΗΠΑ ή Ευρώπης, επομένως η διαθεσιμότητά τους στη ζώνη ώρας σας είναι σημαντική.

Αυτό είναι καλό για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο υποστήριξης πριν συνάψετε οποιαδήποτε συμφωνία ή σύμβαση. Τα περισσότερα από τα VA στον Τρίτο Λόγο λειτουργούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, επομένως αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά καλύτερα να επιβεβαιωθεί από την αρχή.

Δεύτερον: Η γλώσσα του Εικονικού Βοηθού. Το VA σας πρέπει να μιλά τη γλώσσα σας. Εάν βρίσκεστε εκτός Γαλλίας ή Γερμανίας ή αν μιλάτε άλλη γλώσσα εκτός από τα αγγλικά και προσλαμβάνετε εικονικό βοηθό από την Ινδία ή τις Φιλιππίνες, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι VA σε αυτές τις χώρες μιλούν συνήθως αγγλικά και ενδέχεται να μην μπορούν να σας υποστηρίξουν τη γλώσσα σας εκτός εάν έχουν ειδικές πολυγλωσσικές δεξιότητες.

Τρίτον: Πρέπει να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε τις γνώσεις τομέα. Εάν προσλαμβάνετε για γενική βοήθεια, ή για τμήμα ανθρώπινων πόρων ή για υποστήριξη πληροφορικής, οι VA πρέπει να έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν προσλαμβάνουμε τον Εικονικό Βοηθό Γενικού Διαχειριστή και του ζητάμε να σχεδιάσει έναν ιστότοπο ή να εκτελέσει τεχνικές δραστηριότητες SEO, σε αυτές τις περιπτώσεις η VA αποτυγχάνει να αποδώσει και ολόκληρη η βιομηχανία υποφέρει.

Τέταρτον: Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα εργαλείων και τεχνολογιών καθημερινής χρήσης όπως Υπολογιστής, Λογισμικό, Mike, Κάμερα, Επεξεργαστής Κειμένου ή Υπολογιστικό Φύλλο κ.λπ.

Πέμπτον: Καλύτερα να συνάψετε συμφωνία με μια υπηρεσία Virtual Assistance Services για καλύτερη ασφάλεια και σωστή υποστήριξη. Το πρακτορείο θα σας εξυπηρετήσει με πιο υπεύθυνο τρόπο και θα κρατήσει εναλλακτικές και εφεδρικές λύσεις για πιο ομαλή υποστήριξη.

Έκτο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο για να μετρήσετε τις χρησιμοποιημένες ώρες, καθώς τα πρακτορεία Εικονικής Βοήθειας χρεώνουν ωριαία. Αλλά μπορεί επίσης να έχετε μια συμφωνία με μηνιαίες αμοιβές που είναι καλύτερο εάν έχετε μόνιμη ροή εργασίας.

Leave a Comment