Συμβουλές 2 Επιτυχία ως Συνεργάτης

Συμβουλές 2 Επιτυχία ως Συνεργάτης

Το FAILURE είναι περισσότερο μια συνταγή “ένα μέγεθος για όλους”. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην επιτυχία μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών.

Πολλές θυγατρικές προσπαθούν να παρακάμψουν τα βήματα 2 και 3 και να προχωρήσουν κατευθείαν από την επιλογή ενός προϊόντος στην άμεση προώθησή του. Αυτό το κάνει πραγματικά δύσκολο να πετύχεις. Δεν υπάρχει συντόμευση προς την επιτυχία, τη ζωή ή τίποτα που να υλοποιείται σε αυτόν τον κόσμο. Με αυτό, φροντίστε να εφαρμόσετε τα βήματα με τη σειρά που αναφέρονται εδώ.

Τα ακόλουθα θέματα καλύπτονται σε αυτό το άρθρο:

  • Βήμα 1: Επιλογή θέσης
  • Βήμα 2: Δημιουργία πλατφόρμας
  • Βήμα 3: Αυξάνοντας το κοινό σας
  • Βήμα 4: Προώθηση προϊόντων

Η επιλογή της σωστής θέσης δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φαίνεται. Όσο περισσότερο εστιάσετε στην κατανόηση ενός τομέα, τόσο καλύτερα θα κατανοήσετε τις ανάγκες των πιθανών πελατών.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να αποφασίσετε σε ποια θέση να βουτήξετε, έχω θέσει τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. 1.) ποιο είναι το ενδιαφέρον σας; 2.) Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε αυτό; 3.)

Υπάρχουν προϊόντα για προώθηση; Μπορείτε πάντα να αναζητήσετε “στρατηγικές και συμβουλές για την επιλογή εξειδικευμένης θέσης” για να βοηθήσετε στην εκκίνηση της νέας θυγατρικής σας επιχείρησης. Φροντίστε να ξοδέψετε πολύ χρόνο σε αυτό το βήμα! Μην το βιάζεστε όταν ξεκινάτε.

Η δημιουργία μιας πλατφόρμας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σας δίνει ένα μέσο επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες. Σκεφτείτε το σαν τη βάση σας για να εδραιώσετε την εξουσία και το κοινό σας.

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας web hosting και web design από διάφορους παρόχους. Συνήθως ΔΕΝ συνιστάται η χρήση δωρεάν λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων, επειδή δεν σας ανήκει τεχνικά ο ιστότοπός σας και ενδέχεται να χάσετε αυτό που έχετε δημιουργήσει ανά πάσα στιγμή. Αξίζει να επενδύσετε ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιήσετε μια επί πληρωμή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η αύξηση του κοινού σας μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά όπως είπα: “Δεν υπάρχει συντόμευση προς την επιτυχία”. Μεγαλύτερο κοινό σημαίνει μεγαλύτερη ομάδα δυνητικών πελατών.

Μια αξιοπρεπής λίστα με περίπου 500-1.000 συνδρομητές θα σας διευκολύνει να αφήσετε την αγορά να σας απορρίψει αντί να απορρίψετε τον εαυτό σας και να τα παρατήσετε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα σας.

Οι μεμονωμένες διαφημίσεις απαιτούν να ξοδέψετε λίγα δολάρια για να προσελκύσετε επισκέπτες, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να την προσέξετε. Οι ανταλλαγές διαφημίσεων και το μάρκετινγκ άρθρων είναι ανεκτίμητες μέθοδοι για να προσελκύσετε επισκέπτες, αλλά τελικά, η υπομονή είναι το κλειδί.

Η προώθηση προϊόντων είναι ειλικρινά το πιο εύκολο κομμάτι. Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα και να έχετε ένα κοινό για να στοχεύσετε, χωρίς αυτούς που είστε καταδικασμένοι. Σοβαρά.

Προωθήστε προϊόντα στο κοινό σας με τρόπο που θα σας εξασφαλίσει τις περισσότερες πωλήσεις και θα κάνει το κοινό σας να σας αγαπήσει ταυτόχρονα!

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές στρατηγικές και τακτικές, αλλά η επιτυχία σας εξαρτάται από το να έχετε κάνει σωστά τα προηγούμενα βήματα, επομένως μην προχωρήσετε κατευθείαν στην προώθηση προϊόντων προτού αφιερώσετε χρόνο στα προηγούμενα βήματα.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, παρακολουθώντας βίντεο, αφιερώνοντας άφθονο χρόνο δουλεύοντας σε κάθε βήμα και αναλαμβάνοντας συνεπή δράση κάθε μέρα, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από το άτομο που έχει στενό μυαλό.

Έχετε παρατηρήσει ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου είναι φυσιολογικό να είστε αναποφάσιστοι; Είναι φυσιολογικό να είσαι αναποφάσιστος! ΝΑΙ.

Η αναποφασιστικότητα κλέβει τα πλούτη τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες από οτιδήποτε άλλο.

  • Αφήστε το να βυθιστεί.

Εδώ είναι το μυστικό της καθημερινής λήψης αποφάσεων: Η ζωή δεν είναι να παίρνεις τη σωστή απόφαση,

  • έχει να κάνει με τη σωστή λήψη αποφάσεων.

Βγάζει νόημα αυτό?

Οι αποτυχημένοι δεν καταλαβαίνουν την αξία του χρόνου… Γιατί; Ειλικρινά, γιατί είναι αναποφάσιστοι. Βρίσκονται παντού, οπουδήποτε, οποτεδήποτε γιατί τους λείπει η ικανότητα να αφιερώνουν τον χρόνο τους για τους στόχους τους. Οι δεξιότητες διαχείρισης χρόνου, το να μάθουμε να λέμε «ΟΧΙ» και να γνωρίζουμε τι δεσμεύσεις πρέπει να αναλάβουμε, είναι ένα βήμα προς την επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας.

Leave a Comment