Τα φτηνά προγράμματα Wi-Fi είναι για εργασία

Πόσο ευεργετικά μπορούν να είναι τα φθηνά προγράμματα Wi-Fi για την εργασία από το σπίτι κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, COVID-19;

 Κάθε μέρα που περνά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της πανδημίας, οι άνθρωποι προσαρμόζονται στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω τους.

Στις ΗΠΑ, μια τέτοια αλλαγή που επηρεάζεται από τον θανατηφόρο κορονοϊό είναι η εργασιακή κουλτούρα. Οι άνθρωποι εδώ, έχουν μάθει πώς να εργάζονται παραγωγικά από το σπίτι.

Ωστόσο, εξακολουθούμε να υπολογίζουμε πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Ως απάντηση στην πανδημία του COVID-19, τηρούμε κοινωνική απόσταση με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αλλά, επιτρέψτε μου να σας πω, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Η εργασιακή κουλτούρα θα αλλάξει εντελώς. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει το WFH και θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Οι εργαζόμενοι βασίζονται σε email, συνομιλίες και τηλεδιάσκεψη για να συνδεθούν με τους συμπαίκτες τους.

Για το WFH, το να είσαι online όλη μέρα είναι μια έντονη αναγκαιότητα, αλλά μια υποτονική σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να γίνει εμπόδιο στην επαγγελματική ζωή.

Αυτό σου δίνει έναν εφιάλτη, σωστά; Καταλαβαίνω, και μπορείτε να ξεπεράσετε αυτόν τον φόβο βασιζόμενοι σε ένα σχέδιο Wi-Fi που θεωρείται καλύτερο για εργασία αυτές τις μέρες.

Σκέφτεσαι γιατί; Λοιπόν, όταν εργάζεστε από το σπίτι, είναι βαρετό να λειτουργείτε από ένα σημείο του σπιτιού σας και μερικές φορές άβολο. Μερικές φορές θέλετε απλώς να εργαστείτε ενώ κάθεστε σε έναν καναπέ.

Μπορεί να φαίνεται αντιεπαγγελματικό σε ορισμένα αφεντικά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, σε όλους μας αρέσει να κάνουμε τη δουλειά με αυτόν τον τρόπο. 

Κάπως έτσι χαλαρώνει και το σώμα μας. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ενώ όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε την εργασία, την οικογένεια και τα παιδιά.

Το φτηνό πρόγραμμα Wi-Fi μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του διαδικτύου ολόκληρου του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για εργασία γραφείου, είτε για διαδικτυακή μάθηση είτε για οτιδήποτε άλλο είτε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την οικογένεια στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τα φθηνά προγράμματα Wi-Fi μπορούν να κάνουν θαύματα. Και εδώ, θα μάθετε πώς.

Εγγραφείτε για δωρεάν ή φθηνά προγράμματα Wi-Fi κατά τη διάρκεια του COVID-19

Καταλαβαίνουμε πόσο βάναυσα αυτή η πανδημία κάνει τους ανθρώπους να υποφέρουν.

Δυσκολεύονται να καλύψουν τα έξοδά τους λόγω της πτώσης της οικονομίας. Αυτός είναι ο λόγος που οι προμηθευτές προσφέρουν φθηνά σχέδια Wi-Fi για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας στο Διαδίκτυο.

Εκτός από αυτό, πρόσφατα κυκλοφόρησαν σχέδια χαμηλού εισοδήματος που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για τα καθορισμένα μέτρα.

Ωστόσο, αν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για δωρεάν internet, μην αισθάνεστε απογοητευμένοι, έχουμε οικονομικά σχέδια για εσάς. Εδώ, στο ServiceDealz, η ομάδα μας εργάζεται εικονικά για να βοηθήσει τους πελάτες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους στο Διαδίκτυο χωρίς καν να πληρώσουν πολλά.

Έχουμε πολλά φθηνά προγράμματα Wi-Fi που θα σας επιτρέψουν να κάνετε WFH χωρίς να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία.

Ποια ταχύτητα internet είναι επαρκής για να εργαστείτε από το σπίτι;

Εκατομμύρια Αμερικανοί βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και εργάζονται εικονικά. Επιπλέον, εξακολουθούν να υπολογίζουν την ταχύτητα που απαιτούν.

Από τώρα, πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα φτηνό πρόγραμμα Wi-Fi προσφέρει ταχύτητες έως και 20 ή περισσότερες. Και, αυτό είναι υπεραρκετό. Ωστόσο, εάν διαθέτετε ήδη μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και είστε περίεργοι να μάθετε αν είναι στο χέρι ή όχι!

Θα νιώσετε χαλαροί όταν γνωρίζετε ότι σχεδόν όλες οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο είναι κατάλληλες για κοινές εφαρμογές όπως η αποστολή email, η παρακολούθηση φωνητικών συναντήσεων και τα έγγραφα Google.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την ταχύτητα, αν αυτό είναι το μόνο που κάνετε ενώ εργάζεστε από το σπίτι.

Από την άλλη πλευρά, για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές με υψηλό εύρος ζώνης, μπορεί να χρειαστείτε ταχύτερη σύνδεση. Επιπλέον, εάν είστε πολλοί χρήστες που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, συνιστάται να βρείτε μια σύνδεση που προσφέρει ταχύτητα λήψης έως 20 Mbps και ταχύτητα μεταφόρτωσης έως 5 Mbps για να εργάζεστε ομαλά από το σπίτι και να παραμένετε συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Αγοράστε προγράμματα Wi-Fi και Μείνετε συνδεδεμένοι

Στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για τις πιο αργές ταχύτητες που παίρνουν κατά τη φάση της κρίσης. Εάν διαθέτετε μια σύνδεση DSL, γνωρίζουμε πόσο κάτω από την ισοτιμία πρέπει να λειτουργεί λόγω του μειωμένου εύρους ζώνης. Ωστόσο, οι χρήστες καλωδίων και οπτικών ινών αντιμετωπίζουν επίσης μια ήπια επιβράδυνση.

Ωστόσο, τα άτομα με ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο στα σπίτια τους αντιμετωπίζουν αμελητέα επιβράδυνση. Έτσι, εάν η οικογένειά σας έχει πολλούς χρήστες σε μια χρονική στιγμή, τα φθηνά προγράμματα Wi-Fi μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από τον ιστότοπό μας εάν σκοπεύετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Συμβουλές για το Διαδίκτυο στο σπίτι για την πανδημία του κορωνοϊού:

  • Δοκιμάστε την ταχύτητά σας – Σε περίπτωση που έχετε λιγότερη ταχύτητα ενώ εκτελείτε διαδικτυακές δραστηριότητες, επικοινωνήστε με τον πάροχο σας και ρωτήστε εάν προσφέρει συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων. Επιπλέον, μάθετε ποιο πιθανό πρόβλημα μπορεί να είναι και πώς τα επιλύει. Εάν εξακολουθεί να είναι το ίδιο, ελέγξτε τον δρομολογητή μας, μπορεί να είναι ξεπερασμένο.
  • Προγραμματισμός χρήσης Διαδικτύου- Για να λειτουργεί ομαλά από, είναι επιτακτική ανάγκη να διορθώσετε και να ιεραρχήσετε τη χρήση. Ακόμη και το πιο γρήγορο Διαδίκτυο δεν θα λειτουργήσει καλά αν το χρησιμοποιεί ταυτόχρονα άλλο μέλος της οικογένειας. Επομένως, ορίστε ένα σχέδιο και μοιραστείτε το με τα μέλη της οικογένειας για να αποφύγετε προβλήματα και να δώσετε προτεραιότητα στη χρήση σύμφωνα με τις καθημερινές δραστηριότητες.

Χρειάζεστε φθηνά προγράμματα Wi-Fi;

Τερματίστε την αναζήτησή σας στο Service Dealz για να βρείτεφθηνά προγράμματα WiFi από προμηθευτές που ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες κρίσεις COVID-19.

Εδώ, θα βρείτε ατελείωτες προσφορές για το σπίτι σας, όπως καλωδιακή τηλεόραση, πακέτα και πολλά άλλα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και σύντομα θα βγούμε πιο δυνατοί. Ο κόσμος διέρχεται από πολλές αλλαγές, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εξυπηρετούμε καλά τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Leave a Comment