Τι είναι η αυτόματη απάντηση και πώς μπορεί να με βοηθήσει

Αν ναι, μπορεί να έχετε κουραστεί να χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε μέρα και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάποιο περιεχόμενο για να το στέλνετε σε καθημερινή βάση. Γνωρίζατε ότι υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε όλο το περιεχόμενό σας και να το σβήσετε αυτόματα;

Μέσω της χρήσης ενός autoresponder μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα email σας σε αυτό και να τα παραδώσετε σε συγκεκριμένες ώρες.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα συμμετοχής που θα επιτρέπει στους νέους συνδρομητές να λαμβάνουν μια προκαθορισμένη καμπάνια email. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε νέους πελάτες και οδηγούς στην επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μια αυτόματη απάντηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε για τους πελάτες είναι το γεγονός ότι μισούν να πωλούνται σε αυτούς. Είναι απολύτως απαραίτητο στη σημερινή επιχείρηση να φαίνεστε όσο το δυνατόν πιο μη πωλητικοί.

Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να βοηθήσετε πραγματικά τους δυνητικούς πελάτες μας. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με εξαιρετικό περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει και το προϊόν ή η επιχείρησή μας θα τους επιτρέψει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια γεννήτρια ηλεκτροδίων. Αυτό θα είναι κάτι που δημιουργείτε και θα βοηθήσει τους πελάτες σας.

Ας το δούμε αυτό από μια κλινική απώλειας βάρους. Μπορεί να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσάς και να αναρωτιούνται τι είναι η αυτόματη απάντηση και πώς μπορεί να μας βοηθήσει.

Λοιπόν, θα ξεκινήσουν δημιουργώντας ένα υπέροχο κομμάτι περιεχομένου δέκα τροφών που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος γρήγορα. Τα άτομα θα προσγειωθούν σε αυτήν τη σελίδα και θα επιλέξουν να συμμετέχουν σε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της αυτόματης απάντησης.

Η αυτόματη απάντηση καταγράφει το όνομα και το email του ατόμου και θα στείλει την αναφορά.

Τώρα που η αυτόματη απάντηση έχει το όνομα και το email του ατόμου, μπορεί να αρχίσει να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να επικεντρώνονται στη βοήθεια και όχι στην πώληση.

Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται αυτόματα στο άτομο μέχρι να διαγραφεί από τη λίστα. Εάν τα email είναι χρήσιμα και χτίζουν εμπιστοσύνη, θα παραμείνουν στη λίστα.

Με την πάροδο του χρόνου, όταν έχει χτιστεί η εμπιστοσύνη, η κλινική απώλειας βάρους μπορεί να ξεκινήσει μια ήπια πώληση σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Αυτό που κάνει τα autoresponders τόσο ανεκτίμητα είναι ότι τα πάντα μπορούν να δημιουργηθούν μία φορά και είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που θα ξεχαστεί. Φυσικά, μπορείτε πάντα να προσθέσετε email στη μίξη κατά βούληση και να κάνετε μια καθημερινή έκρηξη.

Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα δημοφιλές θέμα ή να πραγματοποιήσετε μια πώληση που θέλετε να παρουσιάσετε. Μια αυτόματη απάντηση θα γίνει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Ενώ αυτό δίνει μια βασική περίληψη του τι είναι μια αυτόματη απάντηση, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό. Είναι καλύτερο να ερευνήσετε τους διάφορους ανταποκριτές στην αγορά και να κατανοήσετε την πραγματική τους δύναμη.

Ανεξάρτητα από αυτά, αυτά είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να έχετε στο οπλοστάσιο της επιχείρησής σας!

Leave a Comment