Τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τους εταιρικούς φόρους σας

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για τη φορολογική αναθεώρηση, παρέχοντας μεγάλη φορολογική μείωση στις αμερικανικές εταιρείες μαζί με ένα πακέτο προσωρινών περικοπών για άλλες επιχειρήσεις και τα περισσότερα άτομα.

Το νομοσχέδιο μειώνει τον εταιρικό φορολογικό συντελεστή στο 21 τοις εκατό από 35 τοις εκατό και μειώνει τους ατομικούς φορολογικούς συντελεστές σε όλους τους τομείς.

Έτσι, εάν η εταιρεία σας έχει καθαρά κέρδη, το ποσοστό φόρου σας ως αναλογία με το καθαρό κέρδος θα είναι χαμηλότερο από ό,τι πριν από χρόνια. Αυτό ο Τραμπ πιστεύει ότι θα κάνει τις εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών πιο ανταγωνιστικές στην παγκόσμια αγορά.

Το ένιωσε γιατί αν το υψηλό ποσοστό των φόρων που πρέπει να πληρώσουν οι εταιρείες των ΗΠΑ, μειώνει τις ανταγωνιστικές ικανότητες αυτών των εταιρειών των ΗΠΑ. Ο Τραμπ είπε ότι το νομοσχέδιο θα ωθήσει τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια να επανέλθουν στη ζωή.

Είπε ότι ο Bob Kraft, ιδιοκτήτης των New England Patriots, του τηλεφώνησε για να του πει ότι αγοράζει ένα νέο εργοστάσιο χαρτιού στη Βόρεια Καρολίνα λόγω του φορολογικού νόμου. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα γεγονός.

Αυτό θα πρέπει να γίνει στους επόμενους μήνες για να δούμε αν αυτό ισχύει. Ο Πρόεδρος Ρίγκαν κήρυξε τη δεκαετία του ’80 το “φαινόμενο trickle down” για να δούμε αν αυτή η ιδέα λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο.

Στην περίπτωση αυτή, ο φορολογικός συντελεστής 21% είναι σημαντικά χαμηλότερος από τον φορολογικό συντελεστή 35%. Για άτομα με υψηλές απολαβές με LLC που είναι οντότητες που αγνοούνται, η αλλαγή στη σύσταση μιας C Corp μπορεί, εάν σχηματιστεί σωστά, να μειώσει τους φόρους σας κατά χιλιάδες δολάρια.

Επίσης, εάν το κόστος ασφάλισης υγείας σας είναι υψηλό, αυτή η στρατηγική φορολογικού σχεδιασμού μπορεί να σας βοηθήσει να δαπανήσετε την ασφάλιση υγείας σας εντός της εταιρικής δομής.

Συνολικά, ο λογαριασμός προβλέπεται να μειώσει τα ομοσπονδιακά έσοδα κατά σχεδόν 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια την επόμενη δεκαετία.

Ο Τραμπ και οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος δήλωσαν ότι αναμένουν ότι οι περικοπές των φόρων των επιχειρήσεων θα τονώσουν αρκετή οικονομική ανάπτυξη για να αντισταθμίσουν την απώλεια εσόδων.

Με άλλα λόγια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι πρόθυμη να έχει μια προσωρινή μείωση των εσόδων προκειμένου η οικονομία να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη που θα αντισταθμίσει υπερβολικά την απώλεια φορολογικών εσόδων.

Αυτό το νομοσχέδιο αναθεώρησης φόρου εισοδήματος προορίζεται για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρήματα από τους φόρους εισοδήματός τους, ώστε να μπορούν να ξοδέψουν τις αποταμιεύσεις με σύνεση και να εισφέρουν κεφάλαια στην οικονομία, ώστε να προσθέσουν περισσότερες θέσεις εργασίας και περισσότερη επιχειρηματική δραστηριότητα κέρδους.

Στο τέλος της ημέρας, οι επιχειρήσεις που μεγιστοποιούν τα κίνητρα φορολογίας εισοδήματος θα είναι αυτές που θα κερδίσουν από αυτή τη νέα νομοθεσία για τη φορολογία εισοδήματος του 2017.

Leave a Comment